Povezane vesti
Pešić: „Nisam tu da pravim atmosferu u reprezentaciji“
Nova pre 3 sata
: Svetislav Pešić ponovo je na klupi Srbije i praktično kao selektor nastavlja tamo gde je stao na Olimpijskim igrama. On se osvrnuo na ovu fazu karijere. „Više ne živim od košarke, ali i dalje živim za košarku, živim za to što sam povlašćen… »
Pešić o utakmici sa Amerikom: "Bilo je tu čudnih stvari..."
Sportske.net pre 3 sata
Svetislav Pešić je u razgovoru za nedeljnik "NIN" rekao da i dalje postoji velika satisfakcija u bavljenju ovim sportom i da je srećan što je ponovo selektor našeg nacionalnog tima. "Više ne živim od košarke, ali i dalje živim za košarku, živim… »
Svetislav Pešić: Više ne živim od košarke, ali živim za košarku
Sportski žurnal pre 3 sata
Vidite, srpski jezik jeste bogat, ali mi nekad nemamo meru kad hoćemo nešto da definišemo. - Košarka je moja profesija i moj posao, iako je ja tako nikada nisam posmatrao, mada sam se, naravno, trudio sa budem profesionalan. S vremenom je ona postala… »
Svetislav Pešić: Više ne živim od košarke, ali živim za košarku
Vesti online pre 4 sati
Košarka je moja profesija i moj posao, iako je ja tako nikada nisam posmatrao, mada sam se, naravno, trudio sa budem profesionalan. S vremenom je ona postala globalni fenomen, jedan od najpopularnijih sportova, ali za mene lično je to deo života i tako… »
Pešić: "Više ne živim od košarke"
B92 pre 4 sati
Selektor Srbije Svetislav Pešić govorio je o motivima koji su ga naveli da ostane na čelu naše košarkaške reprezentacije. Kako tvrdi, finansijsi aspekt nije imao udela. "Više ne živim od košarke, ali i dalje živim za košarku, živim za to što… »
"Nije tačno da su igrači tražili da ostanem selektor!" Svetislav Pešić: Zvezda i Partizan igraju u sistemu kakav ne…
Večernje novosti pre 4 sati
Košarka je moja profesija i moj posao, iako je ja tako nikada nisam posmatrao, mada sam se, naravno, trudio sa budem profesionalan. S vremenom je ona postala globalni fenomen, jedan od najpopularnijih sportova, ali za mene lično je to deo života i tako… »
Vesti dana »
Katastrofalne poplave u Valensiji, desetine poginulih i nestalih
Politika pre 2 satajoš 48 povezanih
Delije besne nakon poraza: Navijači Zvezde ogorčeni sudijskim kriterijumom! (tvitovi)
Hot sport pre 1 satjoš 34 povezane
Evroligaši se više ne plaše Partizanove publike, crno-beli opet ''prosuli'' bodove kod kuće!
Sportske.net pre 19 minutajoš 28 povezanih