Povezane vesti

Pešić: „Nisam tu da pravim atmosferu u reprezentaciji“

Pešić: „Nisam tu da pravim atmosferu u reprezentaciji“

Nova pre 3 sata
: Svetislav Pešić ponovo je na klupi Srbije i praktično kao selektor nastavlja tamo gde je stao na Olimpijskim igrama. On se osvrnuo na ovu fazu karijere. „Više ne živim od košarke, ali i dalje živim za košarku, živim za to što sam povlašćen… »
Pešić o utakmici sa Amerikom: "Bilo je tu čudnih stvari..."

Pešić o utakmici sa Amerikom: "Bilo je tu čudnih stvari..."

Sportske.net pre 3 sata
Svetislav Pešić je u razgovoru za nedeljnik "NIN" rekao da i dalje postoji velika satisfakcija u bavljenju ovim sportom i da je srećan što je ponovo selektor našeg nacionalnog tima. "Više ne živim od košarke, ali i dalje živim za košarku, živim… »
Svetislav Pešić: Više ne živim od košarke, ali živim za košarku

Sportski žurnal pre 3 sata
Vidite, srpski jezik jeste bogat, ali mi nekad nemamo meru kad hoćemo nešto da definišemo. - Košarka je moja profesija i moj posao, iako je ja tako nikada nisam posmatrao, mada sam se, naravno, trudio sa budem profesionalan. S vremenom je ona postala… »

Vesti online pre 4 sati
Košarka je moja profesija i moj posao, iako je ja tako nikada nisam posmatrao, mada sam se, naravno, trudio sa budem profesionalan. S vremenom je ona postala globalni fenomen, jedan od najpopularnijih sportova, ali za mene lično je to deo života i tako… »
Pešić: "Više ne živim od košarke"

Pešić: "Više ne živim od košarke"

B92 pre 4 sati
Selektor Srbije Svetislav Pešić govorio je o motivima koji su ga naveli da ostane na čelu naše košarkaške reprezentacije. Kako tvrdi, finansijsi aspekt nije imao udela. "Više ne živim od košarke, ali i dalje živim za košarku, živim za to što… »
"Nije tačno da su igrači tražili da ostanem selektor!" Svetislav Pešić: Zvezda i Partizan igraju u sistemu kakav ne…

"Nije tačno da su igrači tražili da ostanem selektor!" Svetislav Pešić: Zvezda i Partizan igraju u sistemu kakav ne…

Večernje novosti pre 4 sati
Košarka je moja profesija i moj posao, iako je ja tako nikada nisam posmatrao, mada sam se, naravno, trudio sa budem profesionalan. S vremenom je ona postala globalni fenomen, jedan od najpopularnijih sportova, ali za mene lično je to deo života i tako… »

Vesti dana »