Povezane vesti

Šok oglašavanje ćubinog biološkog oca, otkrio sve detalje razgovora sa ljubinkom: Rekla mi je da mogu da ih vidim, ali ne…

Šok oglašavanje ćubinog biološkog oca, otkrio sve detalje razgovora sa ljubinkom: Rekla mi je da mogu da ih vidim, ali ne…

Kurir pre 59 minuta
Nenad Ćubić Ćuba, aktuelni učesnik " Elite 8", tokom svog boravka u rijalitiju naciju je rastužio svojom životnom pričom, otkrivši da su on i brat usvojeni, te i da mu je želja da upozna svoje biološke roditelje, kako bi video, što je sam… »
Ćuba otvorio dušu nakon što je upoznao biološkog oca: Evo kakav će njihov odnos biti kada bude izašao iz rijalitija

Ćuba otvorio dušu nakon što je upoznao biološkog oca: Evo kakav će njihov odnos biti kada bude izašao iz rijalitija

Blic pre 4 sati
Zadrugar Nenad Ćubić Ćuba pred kamerama rijaliti programa "Elita 8" upoznao je svog biloškog oca Gorana Pavlovića, koji je svog sina video poslednji put kada je ima dve godine. Gledaoci, ali i učesnici "elite" su ronili suze, a Ćuba je sad… »
"Osećam olakšanje, depresija me polako prolazi!" Ćuba otvorio dušu nakon što je upoznao biološkog oca! Otkrio kakav će…

"Osećam olakšanje, depresija me polako prolazi!" Ćuba otvorio dušu nakon što je upoznao biološkog oca! Otkrio kakav će…

Kurir pre 4 sati
Učesnik " Elite", Nenad Ćubić Ćuba, u ponedeljak veče upoznao je svog biološkog oca Gorana Pavlovića. Njihov susret koji se dogodio pred kamerama televizije Pink nikoga nije ostavio ravnodušnim. Gledaoci, ali i učesnici "elite" su ronili suze, a… »

Vesti dana »