Povezane vesti
Šok oglašavanje ćubinog biološkog oca, otkrio sve detalje razgovora sa ljubinkom: Rekla mi je da mogu da ih vidim, ali ne kod…
Kurir 30.10.2024
Nenad Ćubić Ćuba, aktuelni učesnik " Elite 8", tokom svog boravka u rijalitiju naciju je rastužio svojom životnom pričom, otkrivši da su on i brat usvojeni, te i da mu je želja da upozna svoje biološke roditelje, kako bi video, što je sam rekao, kako… »
"Osećam olakšanje, depresija me polako prolazi!" Ćuba otvorio dušu nakon što je upoznao biološkog oca! Otkrio kakav će njihov…
Kurir 30.10.2024
Učesnik " Elite", Nenad Ćubić Ćuba, u ponedeljak veče upoznao je svog biološkog oca Gorana Pavlovića. Njihov susret koji se dogodio pred kamerama televizije Pink nikoga nije ostavio ravnodušnim. Gledaoci, ali i učesnici "elite" su ronili suze, a Ćuba je… »
Vesti dana »
Na severu Srbije zarađuju skoro 150.000 dinara: Ovo su prosečne zarade u Severnobačkom okrugu
B92 pre 3 satajoš 46 povezanih
Oprez vozačima: Sneg na putevima, u pojedinim delovima Srbije očekuje se i do 40 centimetara pokrivača
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 45 povezanih
Siniša Mali sa predsednikom Vučićem obišao gradilište novog Savskog mosta: Ministar otkrio kako teku radovi na jednom od najznačajnijih projekata u Beogradu
Kurir pre 3 satajoš 34 povezane
MOL i NIS obavestili Amerikance da pregovaraju o prodaji ruskog udela
Nova ekonomija pre 5 satijoš 27 povezanih