Повезане вести
"Многи не знају да имам сина, а нисам се женио" Познати певач никада до сад није открио детаље из приватног живота: Требало…
Курир 30.10.2024
Певач Славко Бањац причао је о својој каријери, али и приватном животу о ком се не зна много. Певач је говорио и о свом емотивном животу али и о сину за ког мало ко зна да има. - Не могу да кажем да се кајем што се нисам оженио… »
"Многи не знају да имам сина": Познати певач проговорио о детаљима из живота, признао да се каје због свега: "Требало је да…
Блиц 30.10.2024
О животу певача Славка Бањца се не зна много, а он је сада проговорио о појединим детаљима. Наиме, како се не експонирају ни он ни његова породица у јавности, ретко ко зна да певач има сина. - Не могу да кажем да се кајем што… »
"После тога сам отишла да певам": Певачица изнела потресне детаље прекида трудноће у младости
Мондо 30.10.2024
Певачица Злата Петровић увек је насмејана и позитивна, а мало ко зна за њену тешку животну причу. У искреној исповести, фолкерка Злата Петровић говорила је о болним тренуцима из живота. "Живот је хтео тако како је ишао, нисам… »
"То је мој грех": Певачица открила да је прекинула трудноћу у младости и дан данас се не мири са тим, изнела потресне детаље…
Блиц 30.10.2024
Певачица Злата Петровић увек је насмејана и позитивна, а мало ко зна за њену тешку животну причу. У једној својој исповести фолкерка је говорила о болним тренуцима из свог живота. - Живот је хтео тако како је ишао, нисам никад… »
Вести дана »
АНЕМ: Више напада на новинаре током избора у Неготину, Сечњу и Мионици, Дачић да поднесе оставку
Радио 021 пре 1 сатјош 9 повезаних
Ивковић: Показна вежба и застрашивање - изборни услови катастрофални, али опозиција нема луксуз да не учествује на њима
Н1 Инфо пре 1 сатјош 29 повезаних
Американци менијем послали јасну поруку Украјинцима: Ево шта је послужено током преговора у Мајамију: "Какав гест"
Блиц пре 1 сатјош 42 повезане