Povezane vesti

"Mnogi ne znaju da imam sina, a nisam se ženio" Poznati pevač nikada do sad nije otkrio detalje iz privatnog života: Trebalo…

"Mnogi ne znaju da imam sina, a nisam se ženio" Poznati pevač nikada do sad nije otkrio detalje iz privatnog života: Trebalo…

Kurir pre 2 sata
Pevač Slavko Banjac pričao je o svojoj karijeri, ali i privatnom životu o kom se ne zna mnogo. Pevač je govorio i o svom emotivnom životu ali i o sinu za kog malo ko zna da ima. - Ne mogu da kažem da se kajem što se nisam oženio, imao sam ja… »
"Mnogi ne znaju da imam sina": Poznati pevač progovorio o detaljima iz života, priznao da se kaje zbog svega: "Trebalo je da…

"Mnogi ne znaju da imam sina": Poznati pevač progovorio o detaljima iz života, priznao da se kaje zbog svega: "Trebalo je da…

Blic pre 3 sata
O životu pevača Slavka Banjca se ne zna mnogo, a on je sada progovorio o pojedinim detaljima. Naime, kako se ne eksponiraju ni on ni njegova porodica u javnosti, retko ko zna da pevač ima sina. - Ne mogu da kažem da se kajem što se nisam oženio… »
"To je moj greh": Pevačica otkrila da je prekinula trudnoću u mladosti i dan danas se ne miri sa tim, iznela potresne detalje…

"To je moj greh": Pevačica otkrila da je prekinula trudnoću u mladosti i dan danas se ne miri sa tim, iznela potresne detalje…

Blic pre 4 sati
Pevačica Zlata Petrović uvek je nasmejana i pozitivna, a malo ko zna za njenu tešku životnu priču. U jednoj svojoj ispovesti folkerka je govorila o bolnim trenucima iz svog života. - Život je hteo tako kako je išao, nisam nikad imala spisak… »
"Posle toga sam otišla da pevam": Pevačica iznela potresne detalje prekida trudnoće u mladosti

"Posle toga sam otišla da pevam": Pevačica iznela potresne detalje prekida trudnoće u mladosti

Mondo pre 3 sata
Pevačica Zlata Petrović uvek je nasmejana i pozitivna, a malo ko zna za njenu tešku životnu priču. U iskrenoj ispovesti, folkerka Zlata Petrović govorila je o bolnim trenucima iz života. "Život je hteo tako kako je išao, nisam nikad imala spisak… »

Vesti dana »