Povezane vesti

Vesna Zmijanac bila u vezi sa sinom moćnika, zbog nje ga se porodica odrekla! Bila sam gazdarica, insistirao je da se udam za…

Vesna Zmijanac bila u vezi sa sinom moćnika, zbog nje ga se porodica odrekla! Bila sam gazdarica, insistirao je da se udam za…

Kurir pre 22 dana
Pevačica Vesna Zmijanac bila je jedna od najpoželjnijih devojaka bivše Jugoslavije, za njom su mnogi uzdisali, a ona je otkrila kako je sin jednog vlasnika kompanije bio njena ljubav. Kada je dobila sva potrebna dokumenta i dozvole, upisala je školu… »
"Rekla sam mu: Brzo ću se vratiti. Nismo se videli 15 godina": Ovaj moćnik je ludo voleo Vesnu Zmijanac - Zbog nje je okrenuo…

"Rekla sam mu: Brzo ću se vratiti. Nismo se videli 15 godina": Ovaj moćnik je ludo voleo Vesnu Zmijanac - Zbog nje je okrenuo…

Blic pre 23 dana
Pevačica Vesna Zmijanac bila je jedna od najlepših pevačica naših prostora, a njen ljubavni život veoma je interesantan. Vesna Zmijanac je u svojoj autobiografiji "Kad zamirišu jorgovani" otkrila detalje ljubavi sa moćnikom sa kojim je dve godine… »

Vesti dana »