Povezane vesti

Vesna Zmijanac bila u vezi sa sinom moćnika, zbog nje ga se porodica odrekla! Bila sam gazdarica, insistirao je da se udam za…

Vesna Zmijanac bila u vezi sa sinom moćnika, zbog nje ga se porodica odrekla! Bila sam gazdarica, insistirao je da se udam za…

Kurir pre 2 sata
Pevačica Vesna Zmijanac bila je jedna od najpoželjnijih devojaka bivše Jugoslavije, za njom su mnogi uzdisali, a ona je otkrila kako je sin jednog vlasnika kompanije bio njena ljubav. Kada je dobila sva potrebna dokumenta i dozvole, upisala je školu… »
"Rekla sam mu: Brzo ću se vratiti. Nismo se videli 15 godina": Ovaj moćnik je ludo voleo Vesnu Zmijanac - Zbog nje je okrenuo…

"Rekla sam mu: Brzo ću se vratiti. Nismo se videli 15 godina": Ovaj moćnik je ludo voleo Vesnu Zmijanac - Zbog nje je okrenuo…

Blic pre 4 sati
Pevačica Vesna Zmijanac bila je jedna od najlepših pevačica naših prostora, a njen ljubavni život veoma je interesantan. Vesna Zmijanac je u svojoj autobiografiji "Kad zamirišu jorgovani" otkrila detalje ljubavi sa moćnikom sa kojim je dve godine… »

Vesti dana »