Povezane vesti
"Jedina moja veza sa njim je..." Potresna ispovest strica tinejdžera (14) koji je počinio krvavi pir u policijskoj stanici…
Kurir pre 26 dana
Ismet Sedić, koji je zaposlen u Opštini Bosanska Krupa i stric maloletnika koji je počinio teroristički napad u ovoj sredini rekao je da nema nikakve veze s vehabijskim pokretom, kao i da potiče iz ugledne porodice, a da je njegov otac imao 11 dece… »
"Da nije moj zgrozilo bi me, a kamoli ovako..." Ispovest strica tinejdžera koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi
Večernje novosti pre 26 dana
ISMET S., koji je zaposlen u Opštini Bosanska Krupa i stric maloletnika koji je počinio teroristički napad u ovoj sredini rekao je da nema nikakve veze s vehabijskim pokretom. Foto: AP Photo/Edvin Zulic On je za Avaz rekao da potiče iz ugledne… »
"Nisam vehabija, retko sam ga viđao": Ispovest strica tinejdžera (14) koji je počinio krvavi napad u policijskoj stanici u…
Blic pre 26 dana
Ismet Sedić, koji je zaposlen u Opštini Bosanska Krupa i stric maloletnika koji je počinio teroristički napad u ovoj sredini rekao je da nema nikakve veze s vehabijskim pokretom. On je za Avaz rekao da potiče iz ugledne porodice, a njegov otac je… »
Vesti dana »
Kijev: Najviše bitaka na Kurahovskom i Pokrovskom pravcu; Kremlj: U Evropi nema jedinstva o slanju trupa u Ukrajinu
RTS pre 59 minutajoš 1 povezana
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 11 satijoš 1 povezana