Povezane vesti

Skandalozno rezonovanje sudija zašto nije sviran nesportski faul za zvezdu: Šokiraće vas šta su rekli, navodno nije…

Skandalozno rezonovanje sudija zašto nije sviran nesportski faul za zvezdu: Šokiraće vas šta su rekli, navodno nije…

Hot sport pre 1 dan
Sudije ozvučene, odluka je sada još bizarnija! Meč je bio obeležen kontroverznim sudijskim odlukama, od kojih su mnoge išle u korist Žalgirisa, i završio se dramatičnim pogotkom Brajanta Danstona u poslednjoj sekundi. Ipak, prethodno je jedna… »
Iz Zvezde grme na Evroligu: Bruka i sramota u Kaunasu!

Iz Zvezde grme na Evroligu: Bruka i sramota u Kaunasu!

Sport klub pre 3 sata
Košarkaški klub Crvena Zvezda izdao je saopštenje povodom utakmice šestog kola Evrolige, u kojem su izabranici Janisa Sferopulosa poraženi na gostovanju Žalgirisu. Susret su obeležili propupusti arbitara, a Zvezda se nedugo zatim oglasila objavom… »
Drčelić besan: "Da li je liga postala lopovska, sramota me je vaše bruke"

Drčelić besan: "Da li je liga postala lopovska, sramota me je vaše bruke"

B92 pre 2 sata
Predsednik Upravnog odbora Crvene zvezde Željko Drčelić, oglasio se posle poraza crveno-belih u Kaunasu. Zvezda je poražena od Žalgirisa sa 86:84, posle velike drame i poena Brajanta Danstona u poslednjim sekundama meča. Ipak, tokom same utakmice… »
Trinkijeri komentarisao Sferopulosa: "Ne znam, popunjavao je protest..."

Trinkijeri komentarisao Sferopulosa: "Ne znam, popunjavao je protest..."

Sportske.net pre 2 sata
Andrea Trinkijeri je bio zadovoljan posle nove pobede Žalgirisa u ovoj sezoni. Ekipa iz Kaunasa je slavila sa 86:84 posle drame u poslednjih par minuta utakmice protiv Crvene zvezde. "Mi smo vodili čak 39 minuta ove utakmice, igrali smo sjajno prvo… »
Treći poraz košarkaša Zvezde u nizu, Žalgiris posle drame u finišu do pobede

IndeksOnline pre 4 sati
KAUNAS – Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras od Žalgirisa u Kaunasu rezultatom 86:84 u utakmici šestog kola Evrolige. Zvezda je posle trećeg poraza u nizu na skoru 3-3, dok Žalgiris sada ima 5-1. U neizvesnoj završnici, uz nekoliko… »

Vesti online pre 4 sati
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras od Žalgirisa u Kaunasu rezultatom 86:84 u utakmici šestog kola Evrolige. Zvezda je posle trećeg poraza u nizu na skoru 3-3, dok Žalgiris sada ima 5-1. U neizvesnoj završnici, uz nekoliko problematičnih… »
Trinkijeri posle pobede nad zvezdom: „Mi smo vodili čak 39 minuta ove utakmice. Mislim da smo zaslužili pobedu!“

Trinkijeri posle pobede nad zvezdom: „Mi smo vodili čak 39 minuta ove utakmice. Mislim da smo zaslužili pobedu!“

Hot sport pre 3 sata
„Nije naša najbolja utakmica, ali smo se borili, protiv ovog veoma iskusnog i teškog protivnika.“ Žalgiris je izvojevao tesnu pobedu protiv Crvene zvezde na svom parketu, rezultatom 86:84, uz svesrdnu pomoć sudija koje su donosile nekoliko… »
Moneke gledao meč u Kaunasu: Nek se preduzme nešto, ludilo

Moneke gledao meč u Kaunasu: Nek se preduzme nešto, ludilo

Sport klub pre 4 sati
Krilni centar Baskonije Čima Moneke oglasio se na Iksu (bivšem Tviteru) neposredno po završetku utakmice šestog kola Evrolige u Kaunasu. Posle dramatične završnice, Žalgiris je savladao Crvenu zvezdu 86:84, a burne su reakcije mnogih zbog čudnih… »
Moneke gledao Zvezdu i ne veruje šta je video!

Moneke gledao Zvezdu i ne veruje šta je video!

Sportske.net pre 4 sati
Crvena zvezda je poražena u Kaunasu posle veoma teškog meča i velike drame u poslednjim trenucima, ali i posle nekih odluka sudija koje nikome nisu jasne. Jedan od onih kojima ništa nije jasno jeste i košarkaš Baskonije, Čima Moneke. "Nešto mora… »
Nedović: "Sramota" FOTO

Nedović: "Sramota" FOTO

B92 pre 4 sati
Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović bio je jako ljut posle poraza od Žalgirisa. Crveno-beli su poraženi u Kaunasu posle prave drame (86:84). Koš uz zvuk sirene postigao je Brajant Danston, s tim da je pitanje da li je uspeo da za 1,3 sekunde… »
Zvezda "zagrmela": "Bruka i sramota za Evroligu"

Zvezda "zagrmela": "Bruka i sramota za Evroligu"

B92 pre 3 sata
Crvena zvezda je izdala saopštenje nakon poraza od Žalgirisa u 6. kolu Evrolige. Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena: "Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa u Kaunasu posle drame sa 86:84, u okviru šestog kola Evrolige. Crvena… »
"Bruka i sramota za Evroligu": Burno obraćanje Crvene zvezde posle Kaunasa

"Bruka i sramota za Evroligu": Burno obraćanje Crvene zvezde posle Kaunasa

Mondo pre 3 sata
KK Crvena zvezda oglasila se posle dramatičnog poraza od Žalgirisa. KK Crvena zvezda oglasila se saopštenjem posle kontroverznog poraza protiv Žalgirisa u Kaunasu. Ukazujući na niz odluka donesenih na štetu Crvene zvezde, u završnici u kojoj su… »
"Nešto mora da se uradi": Čime Moneke se oglasio zbog suđenja na meču Žalgiris - Zvezda

"Nešto mora da se uradi": Čime Moneke se oglasio zbog suđenja na meču Žalgiris - Zvezda

Večernje novosti pre 4 sati
KOŠARKAŠI Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa u neverovatnoj završnici, a nakon meča reagovao je i košarkaš Baskonije - Čime Moneke. EPA Srpski predstavnik poražen je u Kaunasu rezultatom 86:84 i to košem u poslednjoj sekundi, a opšti… »
"Sramota za sudije i evroligu": Crvena zvezda se oglasila saopštenjem nakon meča sa Žalgirisom

"Sramota za sudije i evroligu": Crvena zvezda se oglasila saopštenjem nakon meča sa Žalgirisom

Večernje novosti pre 3 sata
KOŠARKAŠI Žalgirisa dočekali su Crvenu zvezdu, a meč je rešen u dramatičnoj završnici pobedom domaćina. Nakon duela, gosti su bili nezadovoljni suđenjem, te su se oglasili saopštenjem za medije. FOTO: Tanjug/AP Saopštenje prenosimo u celosti i… »
I Moneke se javio zbog Zvezde, imun nije ostao ni ljubimac Delija

I Moneke se javio zbog Zvezde, imun nije ostao ni ljubimac Delija

B92 pre 4 sati
Suđenje na meču Žalgiris - Crvena zvezde je naišlo na reakcije i na pojedinih košarkaša, koji su se oglasili i na svojim nalozima na društvenim mrežama. Prvo situacija sa Alenom Smailagićem i Nikolom Kalinićem, a onda i poslednji napad i koš… »
Moneke se oglasio zbog Zvezdinog poraza u Kaunasu: Ovo je napisao o skandaloznom suđenju!

Moneke se oglasio zbog Zvezdinog poraza u Kaunasu: Ovo je napisao o skandaloznom suđenju!

Mondo pre 4 sati
Košarkaš Baskonije Čima Moneke prokomentarisao je dešavanja na meču Žalgiris - Crvena zvezda u Kaunasu. Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da pobede Žalgiris u Kaunasu - poraženi (86:84) su nakon neverovatno dramatičnog meča, pogotkom… »
Javio se Čima Moneke zbog sramotnih sudija na meču Zvezda - Žalgiris: "Ovo je ludo... Nešto mora da se uradi"

Javio se Čima Moneke zbog sramotnih sudija na meču Zvezda - Žalgiris: "Ovo je ludo... Nešto mora da se uradi"

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde se pognute glave vraćaju iz Kaunasa, gde su igrali protiv Žalgirisa i gde su poraženi sa 86:84 i to uz očiglednu "gurku" od strane sudijske trojke, koje su i doprinele pobedi litvanske ekipe u njihovom domu… »

Vesti dana »