Povezane vesti
Naš poznati pevač šokirao priznanjem: "Mnogi ne znaju da imam sina, ali ne kajem se..."
Telegraf 30.10.2024
Preporučujemo. Slavko Banjac je gostovao u jednom podkastu i pričao o svojoj karijeri i životu. Pevač je govorio i o svom emotivnom životu ali i o sinu za kog malo ko zna da ima. - Ne mogu da kažem da se kajem što se nisam oženio, imao sam ja ozbiljne… »
"Moj Gaga se rodio iz jedne interesantne veze": Slavko Banjac progovio o sinu, evo u kakvim su odnosima
Mondo 30.10.2024
O životu pevača Slavka Banjca ne zna se mnogo, a on je sada progovorio o pojedinim detaljima. Slavko Banjac (67) ne voli da eksponira svoj privatni život u javnosti, pa retko ko zna da pevač ima sina. "Ne mogu da kažem da se kajem što se nisam oženio… »
Vesti dana »

(Radarske slike) u ovim gradovima Srbije trenutno pljušti i sevaju munje, a ima i grada! Rhmz izdao hitno upozorenje: "Jaka konvektivna oblačnost se premešta"
Blic pre 3 minutajoš 53 povezane

KRIK: Vučić zvanično pomilovao devojku koja je automobilom udarila studentkinju na protestu
Novi magazin pre 28 minutajoš 11 povezanih

Konstituisan novi saziv Skupštine Opštine Kosjerić, Žarko Đokić ponovo predsednik opštine
RTS pre 1 satjoš 36 povezanih

U Zagrebu održan antiratni skup povodom Oluje: „Zločini su odgovornost svih nas“
Nova pre 4 satijoš 22 povezane