Povezane vesti
"Jedem slaninu i čvarke, a podvarak je moj specijalitet": Srpska pevačica gazi 6. deceniju, a izgleda kao avion
Mondo 30.10.2024
Pevačica Snežana Babić Sneki (57) godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni. I dalje važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, a Sneki tvrdi da jede dosta kaloričnu hranu, i da nije opterećena fizičkim… »
"Jedem slaninu i čvarke, podvarak je moj specijalitet": Pevačica prevarila godine i grmi u 6. deceniji
Telegraf 30.10.2024
Preporučujemo. Pevačica Snežana Babić godinama važi za jednu od najatraktivnijih dama na estradi a mnogi za nju kažu da je "prevarila godine" i da se bukvalno "zamrzla" u vremenu zbog dobrog izgleda. Godine naravno čine svoje, Sneki od toga ne… »
Srpska pevačica gazi šestu deceniju, a izgleda kao avion: "Jedem slaninu i čvarke, a podvarak je moj specijalitet", ovo je…
Blic 30.10.2024
Pevačica Snežana Babić Sneki (57) godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni. Sneki tvrdi da ona jede dosta kaloričnu hranu i da nije opterećena fizičkim izgledom kao brojne njene koleginice. - Moram da kažem da ja… »
Vesti dana »
Kakva bruka! Jokić mu servirao sve na tacni, a Vestbruk upisao promašaj godine (video)
Večernje novosti pre 3 satajoš 18 povezanih
Vlada Srbije formirala timove za dugoročni plinski aranžman s Rusijom i pitanje NIS-a
SEEbiz pre 1 satjoš 11 povezanih
Studenti održali još jednu blokadu kao podsećanje na žrtve pada nadstrenice
Novi magazin pre 1 satjoš 10 povezanih