Povezane vesti

"Jedem slaninu i čvarke, a podvarak je moj specijalitet": Srpska pevačica gazi 6. deceniju, a izgleda kao avion

"Jedem slaninu i čvarke, a podvarak je moj specijalitet": Srpska pevačica gazi 6. deceniju, a izgleda kao avion

Mondo pre 24 dana
Pevačica Snežana Babić Sneki (57) godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni. I dalje važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, a Sneki tvrdi da jede dosta kaloričnu hranu, i da nije opterećena fizičkim… »
"Jedem slaninu i čvarke, podvarak je moj specijalitet": Pevačica prevarila godine i grmi u 6. deceniji

"Jedem slaninu i čvarke, podvarak je moj specijalitet": Pevačica prevarila godine i grmi u 6. deceniji

Telegraf pre 24 dana
Preporučujemo. Pevačica Snežana Babić godinama važi za jednu od najatraktivnijih dama na estradi a mnogi za nju kažu da je "prevarila godine" i da se bukvalno "zamrzla" u vremenu zbog dobrog izgleda. Godine naravno čine svoje, Sneki od toga ne… »
Srpska pevačica gazi šestu deceniju, a izgleda kao avion: "Jedem slaninu i čvarke, a podvarak je moj specijalitet", ovo je…

Srpska pevačica gazi šestu deceniju, a izgleda kao avion: "Jedem slaninu i čvarke, a podvarak je moj specijalitet", ovo je…

Blic pre 24 dana
Pevačica Snežana Babić Sneki (57) godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni. Sneki tvrdi da ona jede dosta kaloričnu hranu i da nije opterećena fizičkim izgledom kao brojne njene koleginice. - Moram da kažem da ja… »

Vesti dana »