Povezane vesti
Željko Obradović: Na kraju su odlučili mali detalji
Politika 31.10.2024
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle poraza od Monaka (79:74) da su odlučili mali detalji i istakao da će ekipa nastaviti da se bori posle dva vezana neuspeha na domaćem terenu. "Apsolutno je jasno da smo imali različite delove… »
Željko Obradović posle poraza od Monaka: Šta ćemo da radimo, da idemo na giljotinu?
Danas 31.10.2024
KK Partizan doživeo je drugi vezani poraz na domaćem terenu u Evroligi. Crno-beli su posle duela sa Virtusom poklekli pred svojom publikom u meču sa Monakom (74:79). Trofejnom treneru Željku Obradoviću nije bilo lako nakon neuspeha u bici sa… »
Vesti dana »

Studenti Filozofskog fakulteta u Novom Sadu ušli u zgradu kroz prozor, dekan pozvao policiju: Demonstranti napali pripadnike Intervente (foto/video)
Blic pre 25 minutajoš 28 povezanih

Đorđe je sedeo u dvorištu kad je video da kulja dim: Seo na motor i za tili čas bio u borbi sa vatrenom stihijom: Po boji dima, znao sam šta je (video)
Kurir pre 3 satajoš 35 povezanih

Guranje demonstranata i policije ispred Filozofskog fakulteta; Dačić: Policija ostaje na fakultetu dok dekan to traži
RTV pre 6 minutajoš 58 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 9 satijoš 32 povezane

"To smo naučili, bar sam ja to naučio!" Bogdan Bogdanović pred meč Srbija - Estonija na Evrobasketu
Večernje novosti pre 1 satjoš 26 povezanih