Повезане вести

Звезда открива споменик Драгославу Шекуларцу испред "Маракане"!

Звезда открива споменик Драгославу Шекуларцу испред "Маракане"!

Спортске.нет 31.10.2024
Фудбалски клуб Црвена звезда објавио је данас да ће у суботу уочи утакмице против Војводине свечано открити споменик свом легендарном фудбалеру Драгославу Шекуларцу. "Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава јавност да ће у… »
Шок у студију: Јована Гузијан прекинула програм да јави важну вест за навијаче Звезде! (видео)

Шок у студију: Јована Гузијан прекинула програм да јави важну вест за навијаче Звезде! (видео)

Хот спорт 31.10.2024
Атрактивна водитељка Арене накратко је прекинула програм Звездине телевизије како би обавестила навијаче о овој акцији. У суботу од 18 часова, фудбалери Црвене звезде ће на свом терену угостити Војводину у оквиру 14. кола… »
Испред "Маракане" се поставља споменик другој Звездиној звезди

Испред "Маракане" се поставља споменик другој Звездиној звезди

Спортски журнал 31.10.2024
Драгослав Шекуларац рођен је у Штипу 8. новембра 1937. године, а својим головима и играма у Звездином дресу, је заслужио епитет једног од најбољих играча београдског клуба свих времена. - Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава… »
ФКЦЗ: Свечано отварање споменика Драгославу Шекуларцу пред меч са Војводином

ФКЦЗ: Свечано отварање споменика Драгославу Шекуларцу пред меч са Војводином

Б92 31.10.2024
Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава јавност да ће у суботу, 2. новембра, уочи утакмице против Војводине, од 16 часова и 30 минута бити свечано откривен споменик Драгославу Шекуларцу. Велики Драгослав Шекуларац је у народу… »
Звезда открива споменик Шекуларцу

Звезда открива споменик Шекуларцу

Спорт клуб 31.10.2024
Уочи утакмице Црвене звезде против Војводине, у суботу 2. новембра од 16 часова и 30 минута, на стадиону "Рајко Митић" ће бити откривен споменик легендарном фудбалеру и другој Звездиној звезди - Драгославу Шекуларцу. Споменик ће… »
"Делије" апелују: Немојте да неко закасни (видео)

"Делије" апелују: Немојте да неко закасни (видео)

Вечерње новости 31.10.2024
Најватренији навијачи Црвене звезде имају апел за све којима су црвено-бели у срцу. Сцреенсхот / Телеграм / Делије Црвена звезда ће у суботу, 2. новембра, од 18 часова угостити Војводину у мечу Суперлиге Србије, а сат и по раније… »
Звезда открива споменик Драгославу Шекуларцу: "Краљ дриблинга" добија бисту на Маракани!

Звезда открива споменик Драгославу Шекуларцу: "Краљ дриблинга" добија бисту на Маракани!

Мондо 31.10.2024
Некадашњи српски фудбалер Драгослав Шекуларац добија споменик испред западне трибине. Фудбалери Црвене звезде у наредном колу Суперлиге Србије играју меч против Војводине, а увертира за дерби кола биће представљање споменика… »
Штопер звезде једва дочекао повратак на терен: „Сад сам свој на своме“! (фото)

Штопер звезде једва дочекао повратак на терен: „Сад сам свој на своме“! (фото)

Хот спорт 31.10.2024
Штопер коначно дочекао прилику да игра! Искусни фудбалер Црвене звезде, Милош Дегенек вратио се на терен након скоро годину дана паузе, а његов повратак се догодио на стадиону „Рајко Митић“ током утакмице Купа Србије против… »
Емотивни Дегенек после повратка на терен: "Годину дана сам патио"

Емотивни Дегенек после повратка на терен: "Годину дана сам патио"

Спортске.нет 31.10.2024
"Седмица" Црвене звезде против Текстилца из Оџака за пласман у осмину финала Купа Србије много више од резултата и убедљиве партије остаће упамћена по повратку на терен искусног дефанзивца Милоша Дегенека. Овај фудбалер је у… »
Милојевић: Важно да су Дркушић и Пруцев добили минуте

Милојевић: Важно да су Дркушић и Пруцев добили минуте

Спорт клуб 31.10.2024
Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у осмину финала Купа Србије после тријумфа над Текстилцем резултатом 7:0. Владан Милојевић, тренер Звезде, био је задовољан после тријумфа. „Мислим да смо одиграли добру утакмицу. Желели… »
"Годину дана сам чекао и патио": Да ли је Дегенек решење за Звездине муке у одбрани?

"Годину дана сам чекао и патио": Да ли је Дегенек решење за Звездине муке у одбрани?

Мондо 31.10.2024
Милош Дегенек се вратио у тим Црвене звезде након што је вредно тренирао претходних месеци и заслужио је шансу на мечу Купа Србије. Црвена звезда је без икаквих проблема победила Текстилац из Оџака (7:0) и пласирала се у осмину… »
Црвена звезда јача у наставку сезоне: Повратак искусног фудбалера после скоро годину дана

Црвена звезда јача у наставку сезоне: Повратак искусног фудбалера после скоро годину дана

Данас 31.10.2024
Црвена звезда гостује Текстилцу на свом терену у мечу шеснаестине финала фудбалског Купа Србије. Овај меч се игра на стадиону „Рајко Митић“ због захтева Текстилца за променом домаћинства. Црвена звезда се полако припрема за меч… »
Од Текстил(ц)а остали само дугмићи: Црвена звезда убедљива у Купу Србије, првенац Максимовића

Од Текстил(ц)а остали само дугмићи: Црвена звезда убедљива у Купу Србије, првенац Максимовића

Данас 30.10.2024
Фудбалери Црвене звезде лако су завршили посао у шеснаестини финала Купа Србије. Црвено-бели су као гости на свом терену савладали Текстилац резултатом 7:0 (3:0), с обзиром на то да је суперлигаш из Оџака затражио да се меч… »

Вести дана »