Povezane vesti

Zvezda otkriva spomenik Dragoslavu Šekularcu ispred "Marakane"!

Zvezda otkriva spomenik Dragoslavu Šekularcu ispred "Marakane"!

Sportske.net 31.10.2024
Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je danas da će u subotu uoči utakmice protiv Vojvodine svečano otkriti spomenik svom legendarnom fudbaleru Dragoslavu Šekularcu. "Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da će u subotu, 2. novembra, uoči… »
Šok u studiju: Jovana Guzijan prekinula program da javi važnu vest za navijače Zvezde! (video)

Šok u studiju: Jovana Guzijan prekinula program da javi važnu vest za navijače Zvezde! (video)

Hot sport 31.10.2024
Atraktivna voditeljka Arene nakratko je prekinula program Zvezdine televizije kako bi obavestila navijače o ovoj akciji. U subotu od 18 časova, fudbaleri Crvene zvezde će na svom terenu ugostiti Vojvodinu u okviru 14. kola Superlige, što obećava… »
Ispred "Marakane" se postavlja spomenik drugoj Zvezdinoj zvezdi

Ispred "Marakane" se postavlja spomenik drugoj Zvezdinoj zvezdi

Sportski žurnal 31.10.2024
Dragoslav Šekularac rođen je u Štipu 8. novembra 1937. godine, a svojim golovima i igrama u Zvezdinom dresu, je zaslužio epitet jednog od najboljih igrača beogradskog kluba svih vremena. - Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da će u… »
FKCZ: Svečano otvaranje spomenika Dragoslavu Šekularcu pred meč sa Vojvodinom

FKCZ: Svečano otvaranje spomenika Dragoslavu Šekularcu pred meč sa Vojvodinom

B92 31.10.2024
Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da će u subotu, 2. novembra, uoči utakmice protiv Vojvodine, od 16 časova i 30 minuta biti svečano otkriven spomenik Dragoslavu Šekularcu. Veliki Dragoslav Šekularac je u narodu ostao upamćen kao… »
Zvezda otkriva spomenik Šekularcu

Zvezda otkriva spomenik Šekularcu

Sport klub 31.10.2024
Uoči utakmice Crvene zvezde protiv Vojvodine, u subotu 2. novembra od 16 časova i 30 minuta, na stadionu "Rajko Mitić" će biti otkriven spomenik legendarnom fudbaleru i drugoj Zvezdinoj zvezdi - Dragoslavu Šekularcu. Spomenik će biti postavljen na… »
"Delije" apeluju: Nemojte da neko zakasni (video)

"Delije" apeluju: Nemojte da neko zakasni (video)

Večernje novosti 31.10.2024
Najvatreniji navijači Crvene zvezde imaju apel za sve kojima su crveno-beli u srcu. Screenshot / Telegram / Delije Crvena zvezda će u subotu, 2. novembra, od 18 časova ugostiti Vojvodinu u meču Superlige Srbije, a sat i po ranije desiće se i jedna… »
Zvezda otkriva spomenik Dragoslavu Šekularcu: "Kralj driblinga" dobija bistu na Marakani!

Zvezda otkriva spomenik Dragoslavu Šekularcu: "Kralj driblinga" dobija bistu na Marakani!

Mondo 31.10.2024
Nekadašnji srpski fudbaler Dragoslav Šekularac dobija spomenik ispred zapadne tribine. Fudbaleri Crvene zvezde u narednom kolu Superlige Srbije igraju meč protiv Vojvodine, a uvertira za derbi kola biće predstavljanje spomenika legendarnom Dragoslavu… »
Štoper zvezde jedva dočekao povratak na teren: „Sad sam svoj na svome“! (foto)

Štoper zvezde jedva dočekao povratak na teren: „Sad sam svoj na svome“! (foto)

Hot sport 31.10.2024
Štoper konačno dočekao priliku da igra! Iskusni fudbaler Crvene zvezde, Miloš Degenek vratio se na teren nakon skoro godinu dana pauze, a njegov povratak se dogodio na stadionu „Rajko Mitić“ tokom utakmice Kupa Srbije protiv Tekstilca. U… »
Emotivni Degenek posle povratka na teren: "Godinu dana sam patio"

Emotivni Degenek posle povratka na teren: "Godinu dana sam patio"

Sportske.net 31.10.2024
"Sedmica" Crvene zvezde protiv Tekstilca iz Odžaka za plasman u osminu finala Kupa Srbije mnogo više od rezultata i ubedljive partije ostaće upamćena po povratku na teren iskusnog defanzivca Miloša Degeneka. Ovaj fudbaler je u sredu uveče na… »
"Godinu dana sam čekao i patio": Da li je Degenek rešenje za Zvezdine muke u odbrani?

"Godinu dana sam čekao i patio": Da li je Degenek rešenje za Zvezdine muke u odbrani?

Mondo 31.10.2024
Miloš Degenek se vratio u tim Crvene zvezde nakon što je vredno trenirao prethodnih meseci i zaslužio je šansu na meču Kupa Srbije. Crvena zvezda je bez ikakvih problema pobedila Tekstilac iz Odžaka (7:0) i plasirala se u osminu finala Kupa Srbije… »
Milojević: Važno da su Drkušić i Prucev dobili minute

Milojević: Važno da su Drkušić i Prucev dobili minute

Sport klub 31.10.2024
Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije posle trijumfa nad Tekstilcem rezultatom 7:0. Vladan Milojević, trener Zvezde, bio je zadovoljan posle trijumfa. „Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Želeli smo da otvorimo meč na… »
Crvena zvezda jača u nastavku sezone: Povratak iskusnog fudbalera posle skoro godinu dana

Crvena zvezda jača u nastavku sezone: Povratak iskusnog fudbalera posle skoro godinu dana

Danas 31.10.2024
Crvena zvezda gostuje Tekstilcu na svom terenu u meču šesnaestine finala fudbalskog Kupa Srbije. Ovaj meč se igra na stadionu „Rajko Mitić“ zbog zahteva Tekstilca za promenom domaćinstva. Crvena zvezda se polako priprema za meč Lige šampiona… »
Od Tekstil(c)a ostali samo dugmići: Crvena zvezda ubedljiva u Kupu Srbije, prvenac Maksimovića

Od Tekstil(c)a ostali samo dugmići: Crvena zvezda ubedljiva u Kupu Srbije, prvenac Maksimovića

Danas 30.10.2024
Fudbaleri Crvene zvezde lako su završili posao u šesnaestini finala Kupa Srbije. Crveno-beli su kao gosti na svom terenu savladali Tekstilac rezultatom 7:0 (3:0), s obzirom na to da je superligaš iz Odžaka zatražio da se meč odigra na stadionu… »

Vesti dana »