Povezane vesti
"Volela sam ga kao svog sina, a SAD ga mrzim! On je psihopata" Rada Vasić besna na zeta, neće ni da čuje za njega
Blic pre 21 dana
Zadrugarka Ana Nikolić, koja se nekada zvala Mika Vasić, doživela je pomračenje saznavši za flert Aleksandre Vučenović i svog dečka Stefana Korde. Tim povodom se sada oglasila njena majka Rada Vasić, koja za zeta neće da čuje. - Šta da vam… »
"Treba mi čovek kome je novčanik pun. Niko neće da prosi od mojih roditelja": Zadrugarka rođena kao muškarac pa postala…
Blic pre 21 dana
Zadrugarka Ana Nikolić, koja se nekada zvala Mika Vasić, doživela je pomračenje saznavši za flert Aleksandre Vučenović i svog dečka Stefana Korde. Njih dvoje su sinoć popričali o svom odnosu, a Stefan je dao sve od sebe da ispravi ono što je… »
"Lažeš da možeš da rodiš,11 meseci pokušavamo da dobijemo dete" Brutalna svađa ljubavnog para iz Elite! Korda zaurlao na…
Kurir pre 21 dana
Ana Nikolić, koja je pre promene pola bila Mika Vasić, i njen dečko Stefan Korda našli su se u žestokom sukobu tokom žurke u "Eliti". Njena porodica se oglasila, mama Rada Vasić je poručila da on više ne može da kroči u njihovu kuću, a i… »
"Kod mene da se ne vraća, ima pogled kao manijak" Rada Vasić besna na zeta: Ana mu je platila kazne, hoće da priča da mi je…
Kurir pre 21 dana
Aktuelna učesnica "Elite 8", Ana Nikolić, koja je pre promene pola bila Mika Vasić, doživela je pomračenje kada je saznala za flert Aleksandre Vučenović i svog dečka Stefana Korde, te ih je polila i potom završila u suzama, a sada se oglasila… »
"Plaši ga se zbog nasilja": Vasići kivni na Aninog dečka: Oglasila se njena sestra posle žestokog okršaja
Blic pre 22 dana
Zadrugarka Ana Nikolić, koja se nekada zvala Mika Vasić, doživela je pomračenje saznavši za flert Aleksandre Vučenović i svog dečka Stefana Korde. Nakon toga oni su imali žestoki oktraš posle kojeg je završila u suzama. Sada se tim povodom… »
Vesti dana »
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 7 satijoš 10 povezanih
Kako će Putin da odgovori: Svet strepi od odmazde Kremlja zbog ATACMS raketa: Ima nekoliko opcija, ali ova će mu biti prvi izbor
Blic pre 32 minutajoš 7 povezanih