Povezane vesti
"Monstrumi se smeju": Dalibor je ubijen u masakru 4. maja, njegova sestra podelila kako porodice podnose suđenje
Mondo 31.10.2024
Sestra Dalibora Todorovića, ubijenog u masakru u Malom Orašju i Duboni, posvetila je pesmu svim žrtvama ove strašne tragedije. "Mi nismo deca da slušamo bajke, mi smo izgubili svoje junake. I ovu bitku zbog njih vodimo, I u svemu zbog njih se borimo… »
"Monstrumi se: Smeju!" Dalibor Todorović je imao samo 24 godine kada je brutalno ubijen, njegova sestra opisala kako porodica…
Blic 31.10.2024
"Mi nismo deca da slušamo bajke, mi smo izgubili svoje junake. I ovu bitku zbog njih vodimo, I u svemu zbog njih se borimo. Zato doživotnu izrecite slobodno", reči su potresne pesme Suzane Ranković, sestre Dalibora Todorovića kojeg je ubio Uroš Blažić u… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Ispiti mogu i u kafanama – ugrožen kvalitet visokog obrazovanja
Serbian News Media pre 4 satijoš 14 povezanih

„Trebalo je da dobijemo veš mašinu za glas, ali nismo, dao nam teča“: Nova svedočenja o kupovini glasova u Zaječaru
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Hil: 'SAD više neće intervenisati kao pre, Kosovo i Srbija treba sami da reše probleme'
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 6 povezanih