Povezane vesti
Baš je šmeker: Prva fotografija dečka Rade Manojlović
Story pre 25 dana
Iako je novi dečko Rade Manojlović već mesecima tema javnosti, do sada nismo imali priliku da vidimo kako on izgleda. Iako je pevačica pokušala da sakrije identitet svog partnera, ekipa emisije „Paparaco lov” sada ga je fotografisala i javnost… »
Otkriven lik misterioznog dečka Rade Manojlović: Ko je osvojio srce popularne pevačice? (VIDEO)
Svet plus pre 25 dana
Rada Manojlović, omiljena pevačica folk muzike, oduvek je bila otvorena kada je reč o njenom ljubavnom životu. Njen raskid sa kolegom Harisom Berkovićem bio je tema mnogih medijskih članaka, ali nakon toga, pevačica je odabrala da zadrži svoje… »
Ovako izgleda dečko Rade Manojlović! Partner je vozika svuda, prati na nastupima: Mesecima ga krila od javnosti, a sada sve…
Kurir pre 25 dana
Pevačica Rada Manojlović pre nekoliko meseci viđena je kako se ljubi sa nepoznatim muškarcem. Međutim, sve do sada, javnost nije znala o kome je reč, kao ni kako izgleda dečko popularne folkerke. Njegov lik se tada nije video, ali u ekipa emisije… »
Ovo je novi dečko Rade Manojlović: Pevačica ga mesecima krila, a sada je uhvaćen u krupnom kadru (video)
Blic pre 25 dana
Pevačica Rada Manojlović pre šest meseci uhvaćena je sa jednim muškarcem, sa kojim se ljubila, ali se njegov lik nije video. Međutim, sada je ekipa emisije "Paparaco lov" snimila novog dečka Rade Manojlović iako je pokušavala na sve načine da ga… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 24 minutajoš 170 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 5 satijoš 24 povezane
Izbori u Rumuniji: Kandidat krajnje desnice neočekivani pobednik u prvom krugu
BBC News pre 42 minutajoš 26 povezanih