Povezane vesti

Slobu zadesila nova neprijatnost! Pevač otkrio detalje drame: Nije mogao da izađe iz kola, a razlog je više nego šok!

Slobu zadesila nova neprijatnost! Pevač otkrio detalje drame: Nije mogao da izađe iz kola, a razlog je više nego šok!

Kurir pre 22 dana
Pevač Sloba Radanović nasmejao je javnost do suza anegdotom koju je podelio sa fanovima na društvenim mrežama. Naime, on se noćas snimao za Instagram iz svog automobila, iz kog nije mogao da izađe, a pratiocima je otkrio zbog čega. - Ja sad treba… »
Sloba Radanović ne može da izađe iz automobila! Pevač doživeo neprijatnost na benzijskoj pumpi, pa otkrio javnosti o čemu…

Sloba Radanović ne može da izađe iz automobila! Pevač doživeo neprijatnost na benzijskoj pumpi, pa otkrio javnosti o čemu…

Kurir pre 22 dana
Pevač Sloba Radanović doživeo je veliku neprijatnost, koju je podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. On se putem svog profila na pomenutoj mreži oglasio i objasnio da ne može da izađe iz automobila, te otkrio zbog čega. - Ja… »
Slobu radanovića oblio znoj: Pevaču pukle pantalone, neće da izađe iz auta: "Ne mogu da platim..." (video)

Slobu radanovića oblio znoj: Pevaču pukle pantalone, neće da izađe iz auta: "Ne mogu da platim..." (video)

Blic pre 22 dana
Pevač Sloba Radanović doživeo je veliku neprijatnost, koju je bez ustezanja podelio sa svima. Sloba se oglasio i objasnio šta mu se desilo i zašto ne može da izađe iz kola. - Ja sad treba da stanem na pumpu da sipam gorivo, a kako da platim, kako… »

Vesti dana »