Povezane vesti
"Diskvalifikacija Janika Sinera je sramota": Oglasio se doživotno suspendovani teniser!
Mondo 31.10.2024
Tri puta osuđivani i doživotno suspendovani teniser smatra da bi diskvalifikacija Janika Sinera bila sramota za tenis. Najbolji teniser na svetu u ovom trenutku, italijanski igrač Janik Siner, već mesecima se suočava sa optužbama za doping. On je… »
" Janik siner će sigurno biti diskvalifikovan"! Šokantne trvrdnje osramoćenog Italijana koji je zauvek izbačen iz tenisa…
Večernje novosti 31.10.2024
Nekadašnji italijanski teniser Danijele Braćali komentarisao je doping slučaj Janika Sinera. Foto: Profimedia Podsećanja radi, prvi igrač sveta, bio je pozitivan na zabranjeni klostebol u martu, ali je konačno oslobođen svih optužbi neposredno… »
Osramoćeni Italijan: "Diskvalifikacija Sinera je izvesna"
B92 31.10.2024
Nekadašnji italijanski teniser Danijele Braćali komentarisao je doping slučaj Janika Sinera. Janik Siner, prvi igrač sveta, bio je pozitivan na zabranjeni klostebol u martu, ali je konačno oslobođen svih optužbi neposredno pred US open. Međutim… »
Vesti dana »
"Ono što mi je rekao vatrogasac me izbezumilo!": Svi dele snimak Džoa Rogana iz jula - ovo je bio znak da se sprema katastrofa u Los anđelesu?! (video)
Blic pre 1 satjoš 61 povezana
Rhmz izdao najnovije upozorenje: Ovi delovi Srbije su u riziku zbog padavina, evo gde će pasti čak 25 cm novog snega
Blic pre 42 minutajoš 25 povezanih
Nećeš me više nikada zagrliti ili poljubiti, paliću ti sveću svaki dan posle škole: Potresan govor ćerke Milorada Milinkovića na komemoraciji
Kurir pre 30 minutajoš 16 povezanih
Maturanti okupljeni u plenumu danas obustavili blokadu Jovine gimnazije u Novom Sadu
Euronews pre 24 minutajoš 10 povezanih