Повезане вести

Повреде се нижу у Ситију, Пеп у све већем проблему

Повреде се нижу у Ситију, Пеп у све већем проблему

Спортске.нет 31.10.2024
Серија пехова задесила је Манчестер сити уочи и током утакмице Лига купа против Тотенхема, која је одиграна синоћ у Лондону. На загревању се повредио штопер Мануел Аканђи, током наставка је на носилима терен напустио крилни… »
Имају милионе, гомилу звезда, али и само 13 здравих играча

Имају милионе, гомилу звезда, али и само 13 здравих играча

Спортски журнал 31.10.2024
Грађани у следећем колу гостију Борнмуту. Елиминација из Лига купа поразом од Тотенхема (1:2) најмањи је проблем Манчестер ситију. Од испадања из трке за један трофеј већа је невоља продужетак листе повређених. Кевину де… »
Пеп Гвардиола: Никада нисам био у оваквој ситуацији, имам само 13 здравих фудбалера

Пеп Гвардиола: Никада нисам био у оваквој ситуацији, имам само 13 здравих фудбалера

Еуроневс 31.10.2024
Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да се шампион Енглеске налази у великим проблемима, јер "грађани" на располагању имају само 13 здравих фудбалера, преноси данас Скај спортс. Манчестер сити је у среду поражен у… »
Гвардиола: Не знам шта је Јошку Гвардиолу

Гвардиола: Не знам шта је Јошку Гвардиолу

Спорт клуб 31.10.2024
Манчестер сити испао је из Лига купа након што је изгубио од Тотнхема 2:1, али више од пораза менаџера Пепа Гвардиола могу да брину силне повреде његових играча. Шпански стручњак је желео да одмори неке играче на утакмици… »
Повреде масакрирале Сити - Гвардиола нема скоро цео тим на располагању!

Повреде масакрирале Сити - Гвардиола нема скоро цео тим на располагању!

Б92 31.10.2024
Манчестер сити елиминисан је из Лига купа, али "грађане" више брине ситуација са повредама. Додатну сенку на пораз од Тотенхема у Лондону оставиле су повреде неколико битних играча Пепа Гвардиоле. Шпански стручњак по обичају у… »

Вести дана »