Povezane vesti
Gvardiola: Nikada nisam bio u ovakvoj situaciji
Politika pre 49 minuta
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da se šampion Engleske nalazi u velikim problemima, jer "građani" na raspolaganju imaju samo 13 zdravih fudbalera, prenosi danas Skaj sports. Mančester siti je u sredu poražen u Londonu od Totenhema… »
Gvardiola: Problem ogroman, imam samo 13 zdravih igrača
Sportski žurnal pre 2 sata
Španac u kadrovskim nevoljama pronašao alibi za poraz od Totenhema u Liga kupu. Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da se šampion Engleske nalazi u velikim problemima, jer "građani" na raspolaganju imaju samo 13 zdravih fudbalera… »
Pep Gvardiola: Nikada nisam bio u ovakvoj situaciji, imam samo 13 zdravih fudbalera
Euronews pre 3 sata
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da se šampion Engleske nalazi u velikim problemima, jer "građani" na raspolaganju imaju samo 13 zdravih fudbalera, prenosi danas Skaj sports. Mančester siti je u sredu poražen u Londonu od Totenhema… »
Gvardiola: Ne znam šta je Jošku Gvardiolu
Sport klub pre 3 sata
Mančester siti ispao je iz Liga kupa nakon što je izgubio od Totnhema 2:1, ali više od poraza menadžera Pepa Gvardiola mogu da brinu silne povrede njegovih igrača. Španski stručnjak je želeo da odmori neke igrače na utakmici protiv Totenhema, ali… »
Povrede masakrirale Siti - Gvardiola nema skoro ceo tim na raspolaganju!
B92 pre 5 sati
Mančester siti eliminisan je iz Liga kupa, ali "građane" više brine situacija sa povredama. Dodatnu senku na poraz od Totenhema u Londonu ostavile su povrede nekoliko bitnih igrača Pepa Gvardiole. Španski stručnjak po običaju u Liga kupu odmara… »
Vesti dana »
Ruska armija oslobodila jasnu poljanu: Potvrda Ministarstva odbrane
Pravda pre 1 satjoš 18 povezanih
Izraelske vlasti uhapsile bračni par zbog sumnje da su iranski špijuni
Politika pre 48 minutajoš 18 povezanih
"Skandal, stvarno skandal"! Nemanja Nedović u neverici posle dešavanja u Litvaniji
Večernje novosti pre 2 satajoš 19 povezanih
Predsednik Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije: U toku pritisci na zaposlene, otkazuju se autobusi, prave spiskovi
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih