Povezane vesti

Mile Kitić progovorio o Nadi iz Čikaga od koje je dobijao pare za intimne odnose: „Morao sam da popijem da bih legao s…

Mile Kitić progovorio o Nadi iz Čikaga od koje je dobijao pare za intimne odnose: „Morao sam da popijem da bih legao s…

Nova 31.10.2024
: Pevač Mile Kitić jednom prilikom je ispričao da je imao intimne odnose za pare. Kako je tada rekao, izvesna Nada iz Čikaga mu je davala ogroman novac. Folker se u emisiji „Amidži šou“ prisetio svojih početaka, i tom prilikom se prisetio Nade… »
Mile Kitić imao intimne odnose za novac! Pevač se prisetio početaka, pa otkrio šok detalje: Bacala je pare za koje ja pevam…

Mile Kitić imao intimne odnose za novac! Pevač se prisetio početaka, pa otkrio šok detalje: Bacala je pare za koje ja pevam…

Kurir 31.10.2024
Pevač Mile Kitić važi za starog zavodnika. Iako je u srećnom braku sa Martom Savić, koju je upoznao pre 30 godina na zajedničkom nastupu, često je dovođen u vezu sa mnogim drugim ženama, a jednom prilikom ispričao je da je imao intimne odnose za… »
Mile Kitić progovorio o Nadi iz Čikaga koja mu je plaćala da imaju odnose: Za jednu noć uzeo dvomesečnu platu, mašala!

Mile Kitić progovorio o Nadi iz Čikaga koja mu je plaćala da imaju odnose: Za jednu noć uzeo dvomesečnu platu, mašala!

Mondo 31.10.2024
Folker se dotakao svoje prošlosti i otkrio sve o moćnoj ženi iz Amerike kojoj je bio ljubavnik. Pevač Mile Kitić jednom prilikom je šokirao javnost kada je priznao da je svojevremeno imao odnose za novac. On je otkrio sve o izvesnoj Nadici iz… »
Mile Kitić progovorio o Nadi iz Čikaga od koje je dobijao pare za intimne odnose: "Bacala je novac na sve strane... normalno…

Mile Kitić progovorio o Nadi iz Čikaga od koje je dobijao pare za intimne odnose: "Bacala je novac na sve strane... normalno…

Blic 31.10.2024
Pevač Mile Kitić jednom prilikom je ispričao da je imao intimne odnose za pare. Kako je tada rekao, izvesna Nada iz Čikaga mu je davala ogroman novac. Folker se u emisiji "Amidži šou" prisetio svojih početaka, i tom prilikom se prisetio Nade koja… »

Vesti dana »