Povezane vesti

Mile Kitić progovorio o Nadi iz Čikaga od koje je dobijao pare za intimne odnose: „Morao sam da popijem da bih legao s…

Mile Kitić progovorio o Nadi iz Čikaga od koje je dobijao pare za intimne odnose: „Morao sam da popijem da bih legao s…

Nova pre 3 sata
: Pevač Mile Kitić jednom prilikom je ispričao da je imao intimne odnose za pare. Kako je tada rekao, izvesna Nada iz Čikaga mu je davala ogroman novac. Folker se u emisiji „Amidži šou“ prisetio svojih početaka, i tom prilikom se prisetio Nade… »
Mile Kitić imao intimne odnose za novac! Pevač se prisetio početaka, pa otkrio šok detalje: Bacala je pare za koje ja pevam…

Mile Kitić imao intimne odnose za novac! Pevač se prisetio početaka, pa otkrio šok detalje: Bacala je pare za koje ja pevam…

Kurir pre 3 sata
Pevač Mile Kitić važi za starog zavodnika. Iako je u srećnom braku sa Martom Savić, koju je upoznao pre 30 godina na zajedničkom nastupu, često je dovođen u vezu sa mnogim drugim ženama, a jednom prilikom ispričao je da je imao intimne odnose za… »
Mile Kitić progovorio o Nadi iz Čikaga koja mu je plaćala da imaju odnose: Za jednu noć uzeo dvomesečnu platu, mašala!

Mile Kitić progovorio o Nadi iz Čikaga koja mu je plaćala da imaju odnose: Za jednu noć uzeo dvomesečnu platu, mašala!

Mondo pre 4 sati
Folker se dotakao svoje prošlosti i otkrio sve o moćnoj ženi iz Amerike kojoj je bio ljubavnik. Pevač Mile Kitić jednom prilikom je šokirao javnost kada je priznao da je svojevremeno imao odnose za novac. On je otkrio sve o izvesnoj Nadici iz… »
Mile Kitić progovorio o Nadi iz Čikaga od koje je dobijao pare za intimne odnose: "Bacala je novac na sve strane... normalno…

Mile Kitić progovorio o Nadi iz Čikaga od koje je dobijao pare za intimne odnose: "Bacala je novac na sve strane... normalno…

Blic pre 5 sati
Pevač Mile Kitić jednom prilikom je ispričao da je imao intimne odnose za pare. Kako je tada rekao, izvesna Nada iz Čikaga mu je davala ogroman novac. Folker se u emisiji "Amidži šou" prisetio svojih početaka, i tom prilikom se prisetio Nade koja… »

Vesti dana »