Povezane vesti
Marija sa bebom stradala u stravičnim poplavama u Valensiji! Muž očajan: Ne znam ni kako sam ja preživeo
Mondo 31.10.2024
Mesto Paiporta, u kojem živi oko 25.000 ljudi uništeno je u poplavama, kao i drugi delovi Valensije. Mlada mama Lurdes Marija Garsija je sa suprugom Antonijom i njihovom tromesečnom bebom u utorak krenula da beži iz Paiporte u pravcu Valensije kada su… »
Marija je bila sa bebom u kolima kada ih je odnela bujica u Valensiji, njen muž se spasio - a onda je dobio najgore vesti…
Blic 31.10.2024
Lurdes Marija Garsija (34) i njena beba stradale su u stravičnim poplavama u Valensiji, nakon što je bujica odnela njihov automobil. Mlada mama je sa suprugom Antonijom i njihovom tromesečnom bebom u utorak krenula da beži iz Paiporte u pravcu… »
Marija i beba bile u automobilu koji je odnela bujica u Valensiji, mužu stigle najgore vesti: "Pokušao sam..."
Telegraf 31.10.2024
Preporučujemo. Lurdes Marija Garsija (34) i njena beba stradale su u stravičnim poplavama u Valensiji, nakon što je bujica odnela njihov automobil. Mlada mama je sa suprugom Antonijom i njihovom tromesečnom bebom u utorak krenula da beži iz Paiporte… »
Vesti dana »

uživo Incidenti u Skupštini Srbije: Opozicija bacila dimne bombe, povređene tri poslanice vladajuće koalicije
Euronews pre 16 minutajoš 188 povezanih

Pronađena devojčica za kojom se tragalo u Ubu, dete pronašao pas Gorske službe spasavanja
RTS pre 16 minutajoš 167 povezanih

Tramp matirao Zelenskog, ukrajina bez vojne pomoći Amerike! Nato zatečen, saznao "iz novina" šta je uradio šef Bele kuće
Dnevnik pre 22 minutajoš 56 povezanih