Povezane vesti
Marija sa bebom stradala u stravičnim poplavama u Valensiji! Muž očajan: Ne znam ni kako sam ja preživeo
Mondo pre 28 dana
Mesto Paiporta, u kojem živi oko 25.000 ljudi uništeno je u poplavama, kao i drugi delovi Valensije. Mlada mama Lurdes Marija Garsija je sa suprugom Antonijom i njihovom tromesečnom bebom u utorak krenula da beži iz Paiporte u pravcu Valensije kada su… »
Marija je bila sa bebom u kolima kada ih je odnela bujica u Valensiji, njen muž se spasio - a onda je dobio najgore vesti…
Blic pre 28 dana
Lurdes Marija Garsija (34) i njena beba stradale su u stravičnim poplavama u Valensiji, nakon što je bujica odnela njihov automobil. Mlada mama je sa suprugom Antonijom i njihovom tromesečnom bebom u utorak krenula da beži iz Paiporte u pravcu… »
Marija i beba bile u automobilu koji je odnela bujica u Valensiji, mužu stigle najgore vesti: "Pokušao sam..."
Telegraf pre 28 dana
Preporučujemo. Lurdes Marija Garsija (34) i njena beba stradale su u stravičnim poplavama u Valensiji, nakon što je bujica odnela njihov automobil. Mlada mama je sa suprugom Antonijom i njihovom tromesečnom bebom u utorak krenula da beži iz Paiporte… »
Vesti dana »
Određeno zadržavanje mladiću zbog ubistva maloletnika u Leskovcu, naređena obdukcija
RTV pre 7 satijoš 32 povezane
Ovo su poslednje informacije o zdravstvenom stanju povređenih u Čoki
Telegraf pre 5 satijoš 23 povezane
Prekršeno primirje – Izrael gađao jug Libana; general Iranske revolucionarne garde ubijen u Siriji
RTS pre 26 minutajoš 25 povezanih