Povezane vesti
Marija sa bebom stradala u stravičnim poplavama u Valensiji! Muž očajan: Ne znam ni kako sam ja preživeo
Mondo pre 3 sata
Mesto Paiporta, u kojem živi oko 25.000 ljudi uništeno je u poplavama, kao i drugi delovi Valensije. Mlada mama Lurdes Marija Garsija je sa suprugom Antonijom i njihovom tromesečnom bebom u utorak krenula da beži iz Paiporte u pravcu Valensije kada su… »
Marija je bila sa bebom u kolima kada ih je odnela bujica u Valensiji, njen muž se spasio - a onda je dobio najgore vesti…
Blic pre 4 sati
Lurdes Marija Garsija (34) i njena beba stradale su u stravičnim poplavama u Valensiji, nakon što je bujica odnela njihov automobil. Mlada mama je sa suprugom Antonijom i njihovom tromesečnom bebom u utorak krenula da beži iz Paiporte u pravcu… »
Marija i beba bile u automobilu koji je odnela bujica u Valensiji, mužu stigle najgore vesti: "Pokušao sam..."
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Lurdes Marija Garsija (34) i njena beba stradale su u stravičnim poplavama u Valensiji, nakon što je bujica odnela njihov automobil. Mlada mama je sa suprugom Antonijom i njihovom tromesečnom bebom u utorak krenula da beži iz Paiporte… »
Vesti dana »
Ruska armija oslobodila jasnu poljanu: Potvrda Ministarstva odbrane
Pravda pre 1 satjoš 18 povezanih
Sindikati obrazovanja sutra protestuju, iz Vlade rekli da neće da ispune protokol koji je potpisan
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
Industrijska proizvodnja u Srbiji porasla 4,6 odsto na godišnjem nivou
Biznis.rs pre 1 satjoš 14 povezanih