Povezane vesti
Marija sa bebom stradala u stravičnim poplavama u Valensiji! Muž očajan: Ne znam ni kako sam ja preživeo
Mondo 31.10.2024
Mesto Paiporta, u kojem živi oko 25.000 ljudi uništeno je u poplavama, kao i drugi delovi Valensije. Mlada mama Lurdes Marija Garsija je sa suprugom Antonijom i njihovom tromesečnom bebom u utorak krenula da beži iz Paiporte u pravcu Valensije kada su… »
Marija i beba bile u automobilu koji je odnela bujica u Valensiji, mužu stigle najgore vesti: "Pokušao sam..."
Telegraf 31.10.2024
Preporučujemo. Lurdes Marija Garsija (34) i njena beba stradale su u stravičnim poplavama u Valensiji, nakon što je bujica odnela njihov automobil. Mlada mama je sa suprugom Antonijom i njihovom tromesečnom bebom u utorak krenula da beži iz Paiporte u… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 53 povezane
Studenti u blokadi objavili da je udruženje Studentska lista upisano u APR
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Tramp: Poslednja šansa da iranski režim potpiše dobar dokument
RTV pre 3 satajoš 40 povezanih
Krećete na put? Ovo su najnovije informacije sa granica! AMSS objavio gde su gužve, evo koliko se čeka na izlazu i ulazu u Srbiju tokom večeri
Kurir pre 34 minutajoš 40 povezanih
Veliki problem za tri komšijske zemlje: Dunav se povukao i nastao haos, u Srbiji situacija stabilna
Blic pre 54 minutajoš 24 povezane