Повезане вести

Марија са бебом страдала у стравичним поплавама у Валенсији! Муж очајан: Не знам ни како сам ја преживео

Марија са бебом страдала у стравичним поплавама у Валенсији! Муж очајан: Не знам ни како сам ја преживео

Мондо 31.10.2024
Место Паипорта, у којем живи око 25.000 људи уништено је у поплавама, као и други делови Валенсије. Млада мама Лурдес Марија Гарсија је са супругом Антонијом и њиховом тромесечном бебом у уторак кренула да бежи из Паипорте у… »
Марија је била са бебом у колима када их је однела бујица у Валенсији, њен муж се спасио - а онда је добио најгоре вести…

Марија је била са бебом у колима када их је однела бујица у Валенсији, њен муж се спасио - а онда је добио најгоре вести…

Блиц 31.10.2024
Лурдес Марија Гарсија (34) и њена беба страдале су у стравичним поплавама у Валенсији, након што је бујица однела њихов аутомобил. Млада мама је са супругом Антонијом и њиховом тромесечном бебом у уторак кренула да бежи из… »
Марија и беба биле у аутомобилу који је однела бујица у Валенсији, мужу стигле најгоре вести: "Покушао сам..."

Марија и беба биле у аутомобилу који је однела бујица у Валенсији, мужу стигле најгоре вести: "Покушао сам..."

Телеграф 31.10.2024
Препоручујемо. Лурдес Марија Гарсија (34) и њена беба страдале су у стравичним поплавама у Валенсији, након што је бујица однела њихов аутомобил. Млада мама је са супругом Антонијом и њиховом тромесечном бебом у уторак кренула… »

Вести дана »