Повезане вести

Модна дизајнерка из Северне Кореје: 'Видела сам слободу у поцепаним фармеркама'

BBC News 31.10.2024
Одрастајући у изолованој Северној Кореји током 1990-их, Канг Џи-хјан и Квон Бом су успеле да открију склоност према моди захваљујући прокријумчареној одећи и ДВД-јевима. „Зашто би страни просјаци долазили овамо?“, била је… »

Блиц 31.10.2024
„Зашто би страни просјаци долазили овамо?“, била је реакција Канг Џи-хјан када је први пут видела некога ко носи поцепане фармерке. Тада је имала 15 година и са оцем је била у близини Рајског језера на планини Баекдуу у Северној… »

НИН 31.10.2024
По завршетку школе, Канг је неко време радила у рачуноводству, а затим је постала библиотекарка. Али оно чиме је заиста желела да се бави била је мода. На крају се упутила у Кину, где су поцепане панталоне и хаљине без рукава… »

Радио 021 31.10.2024
Одрастајући у изолованој Северној Кореји током 1990-их, Канг Џи-хјан и Квон Бом су успеле да открију склоност према моди захваљујући прокријумчареној одећи и ДВД-јевима. Канг Ји-хиун Канг носи поцепане фармерке док ради на… »
Модна дизајнерка из Северне Кореје: ‘Видела сам слободу у поцепаним фармеркама’

Модна дизајнерка из Северне Кореје: ‘Видела сам слободу у поцепаним фармеркама’

Данас 31.10.2024
„Зашто би страни просјаци долазили овамо?“, била је реакција Канг Џи-хјан када је први пут видела некога ко носи поцепане фармерке. Тада је имала 15 година и са оцем је била у близини Рајског језера на планини Баекдуу у Северној… »

Вести дана »