Povezane vesti
Modna dizajnerka iz Severne Koreje: 'Videla sam slobodu u pocepanim farmerkama'
BBC News 31.10.2024
Odrastajući u izolovanoj Severnoj Koreji tokom 1990-ih, Kang Dži-hjan i Kvon Bom su uspele da otkriju sklonost prema modi zahvaljujući prokrijumčarenoj odeći i DVD-jevima. „Zašto bi strani prosjaci dolazili ovamo?“, bila je reakcija Kang Dži-hjan kada je… »
Blic 31.10.2024
„Zašto bi strani prosjaci dolazili ovamo?“, bila je reakcija Kang Dži-hjan kada je prvi put videla nekoga ko nosi pocepane farmerke. Tada je imala 15 godina i sa ocem je bila u blizini Rajskog jezera na planini Baekduu u Severnoj Koreji. Videli su grupu… »
NIN 31.10.2024
Po završetku škole, Kang je neko vreme radila u računovodstvu, a zatim je postala bibliotekarka. Ali ono čime je zaista želela da se bavi bila je moda. Na kraju se uputila u Kinu, gde su pocepane pantalone i haljine bez rukava bili uobičajeni. "Na… »
Radio 021 31.10.2024
Odrastajući u izolovanoj Severnoj Koreji tokom 1990-ih, Kang Dži-hjan i Kvon Bom su uspele da otkriju sklonost prema modi zahvaljujući prokrijumčarenoj odeći i DVD-jevima. Kang Ji-hyun Kang nosi pocepane farmerke dok radi na njenoj kreaciji „Zašto bi… »
Modna dizajnerka iz Severne Koreje: ‘Videla sam slobodu u pocepanim farmerkama’
Danas 31.10.2024
„Zašto bi strani prosjaci dolazili ovamo?“, bila je reakcija Kang Dži-hjan kada je prvi put videla nekoga ko nosi pocepane farmerke. Tada je imala 15 godina i sa ocem je bila u blizini Rajskog jezera na planini Baekduu u Severnoj Koreji. Videli su grupu… »
Vesti dana »
"Nema odmora na ovome svetu" Nikola Jokić dominirao, pa citirao lika iz popularne serije (video)
Večernje novosti pre 28 minutajoš 41 povezana
Vozač koji je izazvao nesreću na Novom Beogradu imao 1,17 promila alkohola u krvi
N1 Info pre 43 minutajoš 68 povezanih
Kakav neverovatan krah: Opkoljeno 10.000 ukrajinskih vojnika - Gerasimov izvestio Putina
Pravda pre 1 satjoš 15 povezanih