Povezane vesti
"Nisam želeo da umrem, svom snagom sam se držao da me bujica ne odvuče": Dramatične ispovesti iz Valensije
NIN pre 25 minuta
Zahvalnost koju su građani Utjela osetili kada su videli prve kape kiše u utorak ujutru bila je kratkog roka. Kada je dugoočekivana kiša napokon stigla u sušom pogođen istočni region Valensiji, stigla je nemilosrdnije nego ikada. Broj žrtava je… »
"Kada je voda stigla do ramena, pobegao sam i razmišljao da mi je život uništen": Strašna iskustva iz Valensije
Euronews pre 3 sata
Radost žitelja Valensije u utorak zorom, kada je dugo očekivana kiša konačno stigla u jedan od najsušnijih regiona u Evropi, nije trajala dugo. Kada su padavine postale nemilostrdne u svom obilju ta radost pretvorila se u zabrinutost i strah – i to… »
Stanovnici u očaju: "Plašimo se" FOTO/VIDEO
B92 pre 3 sata
Katastrofalne poplave u Španiji, koje su pogodile region oko grada Valensije, odnele su najmanje 95 života, a imovinska šteta procenjivaće se mesecima. Dopisnik Gardijana u Španiji razgovarao je sa građanima u regionu nakon što se oluja smirila… »
Vesti dana »
Sindikati obrazovanja sutra protestuju, iz Vlade rekli da neće da ispune protokol koji je potpisan
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih
Izrael izvodi protivterorističku operaciju u Nur Šamsu na Zapadnoj obali; Gaza: Ubijena tri Palestinca
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih
Lavrov: "Plan pobede" Zelenskog šizofren; Kijev: Tri severnokorejska generala u Rusiji
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih
Kineski Temu pod istragom EU zbog prodaje nelegalnih proizvoda: Prete mu enormne kazne
Nova ekonomija pre 18 minutajoš 18 povezanih