Povezane vesti
Meštani našli predmet koji pripada aliji baligajiću, sumnjaju da je baš ovde spavao! Policija mu za petama, evo gde su ga…
Kurir pre 28 dana
Meštani Orahovice vidno su uznemireni, pošto su današnje akcije vojske i policije usmerene uglavnom prema područjima bjelopoljskog sela Orahovice, odakle su stigle dojave da je dvostruki ubica Alija Balijagić boravio. Miloš Kovačević iz tog sela… »
"U štali sam našao kapu, mislim da je tu spavao": Meštani Orahovice u strahu od dvostrukog ubice, policija mu za petama
Blic pre 28 dana
Meštani Orahovice vidno su uznemireni, pošto su današnje akcije vojske i policije usmerene uglavnom prema područjima bjelopoljskog sela Orahovice, odakle su stigle dojave da je dvostruki ubica Alija Balijagić boravio. Miloš Kovačević iz tog sela… »
Miloš pronašao kapu, da li pripada Aliji Balijagiću? Kad je ušao u štalu imao je šta da vidi
Telegraf pre 28 dana
Preporučujemo. I dalje je u toku opsežna potraga za Alijom Balijagićem, osumnjičenim za dvostruko ubistvo u selu Sokolac u Crnoj Gori. Za Balijagićem se od jutros intenzivno traga u selima u graničnom pojasu sa Srbijom, a sumnja se da je u jednom… »
Vesti dana »
Potvrđeno za Insajder: Određeno zadržavanje osumnjičenom za ubistvo maloletnika u Leskovcu
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
"Njene stvari uzmem u ruke, mirišem i plačem": Reči majke Danke Ilić kidaju dušu: "Njen brat pita za nju, fali mi moje dete"
Blic pre 41 minutajoš 23 povezane