Povezane vesti

Svađa u Zvezdama Granda: Zbog postupka jednog člana došlo do žestokog obračuna

Svađa u Zvezdama Granda: Zbog postupka jednog člana došlo do žestokog obračuna

Svet & Skandal pre 24 dana
Žiri Zvezda Granda sukobio se na samom početku sezone Ovogodišnja sezona Zvezda Granda počela je bez Saše Popović, a na njegovom mestu našao se Voja Nedeljković. Da li zbog brige za Sašino zdravlje ili što je bio tek početak snimanja, žiri… »
"Sad ćeš da se iživljavaš na meni!" Keba zapevao, a Mili prekinuo njegovo izvođenje: Žestok sukob pevači, našli se u…

"Sad ćeš da se iživljavaš na meni!" Keba zapevao, a Mili prekinuo njegovo izvođenje: Žestok sukob pevači, našli se u…

Kurir pre 24 dana
Pevač Dragan Kojić Keba deo je žirija u takmičenju "Zvezde Granda", ali samo privremeno, jer menja koleginicu Snežanu Đurišić u žiriju, a na snimanju poslednje emisije posvađao se sa Aleksandrom Milićem Milijem. Naime, Keba je išao sam protiv… »
Keba i Mili urlali jedan na drugog, folker pobesneo: "Ti meni to da kažeš?! Sad ćeš da se izvinjavaš"

Keba i Mili urlali jedan na drugog, folker pobesneo: "Ti meni to da kažeš?! Sad ćeš da se izvinjavaš"

Blic pre 24 dana
Folker Dragan Kojić Keba zamenio je privremeno Snežanu Đurišić u žiriju, a na snimanju poslednje emisije posvađao se sa Aleksandrom Milićem Milijem. Tokom snimanja Keba je išao sam protiv svih jer su kolege non-stop prekidale u komentarisanju… »

Vesti dana »