Повезане вести
Хит изјава бобија Марјановића: „Кад направим фаул, само што га нисам одвео у Бољевац да упозна моје родитеље!“
Хот спорт 31.10.2024
„То је све кошарка. Сви ми у тренутку помислимо, па и ја такође, што ми је свирао фаул, нисам га ни пипнуо.“ Српски центар, Бобан Марјановић поново се нашао у Евролиги, сада као члан турског Фенербахчеа, а у петак од 18:45 ће се… »
Марјановић о суђењу: "Ја кад фаулирам, шаљем у Бољевац код родитеља"
Б92 31.10.2024
Српски центар Бобан Марјановић од ове сезоне поново је у Евролиги, као члан турског Фенербахчеа, а у петак од 18.45 ће угостити Партизан. Уочи тог сусрета је причао о актуелностима у елитном такмичењу, а то је свакако ових дана… »
Обрадовић одлучио: Ево ко не игра за Партизан против Фенербахчеа
Вечерње новости 31.10.2024
Кошаркаши Партизана гостују Фенербахчеу у петак у оквиру седмог кола Евролиге, а тренер црно-белих Жељко Обрадовић одлучио је ко ће играти у Истанбулу. ФОТО:ЕПА-ЕФЕ/АНДРЕЈ ЦУКИЦ Наиме, пут града на Босфору није кренуо центар… »
Копривица остао у Београду, враћа се Ниликина
Б92 31.10.2024
Кошаркаши Партизана рано јутрос отпутовали су за Истанбул, а пут града на Босфору није кренуо Балша Копривица. Црно-бели су у среду увече изгубили од Монака пред својим навијачима 79:74, а дупло коло Евролиге завршавају у Улкер… »
Вести дана »
Још без потврде из Вашингтона о лиценци за НИС, рафинерија у Панчеву још данас у фази топле циркулације
НИН пре 2 сатајош 40 повезаних
НУНС: Полиција и даље штити нападаче, а легитимише новинаре – хитно истражити нападе на новинаре у Неготину
Ин медија пре 15 минутајош 16 повезаних
Локални избори уз тензије и инциденте: Прелиминарни резултати за Мионицу и Неготин, у Сечњу понављање на једном месту
НИН пре 15 минутајош 55 повезаних
Протестом испред Основног суда у Нишу грађани и студенти обележили 13 месеци од пада надстрешнице
Бета пре 1 сатјош 33 повезане
Вучић: Ушли смо у изборну годину, најкасније у року од годину дана имаћемо изборе
Југмедиа пре 50 минутајош 25 повезаних