Povezane vesti

Hit izjava bobija Marjanovića: „Kad napravim faul, samo što ga nisam odveo u Boljevac da upozna moje roditelje!“

Hit izjava bobija Marjanovića: „Kad napravim faul, samo što ga nisam odveo u Boljevac da upozna moje roditelje!“

Hot sport pre 21 dana
„To je sve košarka. Svi mi u trenutku pomislimo, pa i ja takođe, što mi je svirao faul, nisam ga ni pipnuo.“ Srpski centar, Boban Marjanović ponovo se našao u Evroligi, sada kao član turskog Fenerbahčea, a u petak od 18:45 će se suočiti s… »
Marjanović o suđenju: "Ja kad fauliram, šaljem u Boljevac kod roditelja"

Marjanović o suđenju: "Ja kad fauliram, šaljem u Boljevac kod roditelja"

B92 pre 21 dana
Srpski centar Boban Marjanović od ove sezone ponovo je u Evroligi, kao član turskog Fenerbahčea, a u petak od 18.45 će ugostiti Partizan. Uoči tog susreta je pričao o aktuelnostima u elitnom takmičenju, a to je svakako ovih dana suđenje, posebno u… »
Obradović odlučio: Evo ko ne igra za Partizan protiv Fenerbahčea

Obradović odlučio: Evo ko ne igra za Partizan protiv Fenerbahčea

Večernje novosti pre 21 dana
Košarkaši Partizana gostuju Fenerbahčeu u petak u okviru sedmog kola Evrolige, a trener crno-belih Željko Obradović odlučio je ko će igrati u Istanbulu. FOTO:EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Naime, put grada na Bosforu nije krenuo centar Balša Koprivica. On… »
Koprivica ostao u Beogradu, vraća se Nilikina

Koprivica ostao u Beogradu, vraća se Nilikina

B92 pre 21 dana
Košarkaši Partizana rano jutros otputovali su za Istanbul, a put grada na Bosforu nije krenuo Balša Koprivica. Crno-beli su u sredu uveče izgubili od Monaka pred svojim navijačima 79:74, a duplo kolo Evrolige završavaju u Ulker areni protiv… »

Vesti dana »