Povezane vesti
Uprkos sporazumu sa NATO, Poljska našla razlog da ne isporuči Migove UKR
RTV 31.10.2024
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je, uprkos sporazumu sa NATO, Poljska "našla razlog da ne prebaci svoje stare lovce MiG-29 u Kijev". "Mi smo zaista želeli da dobijemo Migove od Poljske, ali nisu mogli da nam ih daju jer… »
Poljska okreće leđa zelenskom: Ne daju mu čak ni starudiju - sovjetski migovi ostaju gde jesu!
Pravda 31.10.2024
Zelenski je osudio poljsko rukovodstvo zbog odbijanja da isporuče preostale lovce sovjetske proizvodnje Ukrajini. Ukrajinski predsednik Volodomir Zelenski osudio je poljsko rukovodstvo zbog odbijanja da Kijevu obezbedi sovjetske lovce MiG-29. O tome piše… »
Zelenski ljut na Poljsku
Politika 31.10.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je, uprkos sporazumu sa NATO, Poljska "našla razlog da ne prebaci svoje stare lovce MiG-29 u Kijev". "Mi smo zaista želeli da dobijemo Migove od Poljske, ali nisu mogli da nam ih daju jer nisu… »
Zelenski: Uprkos sporazumu sa NATO, Poljska našla razlog da ne isporuči MiG-ove Ukrajini
NIN 31.10.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je, uprkos sporazumu sa NATO, Poljska "našla razlog da ne prebaci svoje stare lovce MiG-29 u Kijev". "Mi smo zaista želeli da dobijemo Migove od Poljske, ali nisu mogli da nam ih daju jer nisu… »
Vesti dana »
Vladan Milojević više nema opcija za Šturm: Povredio se još jedan igrač Crvene zvezde
Mondo pre 24 minutajoš 114 povezane
Predsednik Benina: Sprečen pokušaj državnog udara, svi učesnici biće kažnjeni
N1 Info pre 14 minutajoš 31 povezana
Danas počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "svoj na svome"
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane
Granatiran Herson – četvoro stradalo, 10 povređenih; Tramp Mlađi: Ukrajina može da izgubi podršku SAD
RTS pre 2 satajoš 51 povezana