Повезане вести

Да ли се спремају немири у Вашингтону? У емисији "Блиц уживо" стручњаци коментаришу изборну кампању у Америци

Да ли се спремају немири у Вашингтону? У емисији "Блиц уживо" стручњаци коментаришу изборну кампању у Америци

Блиц 31.10.2024
Пет дана до избора у Америци, а једна велика ТВ мрежа је већ објавила наводне изборне резултате. Са те телевизије се правдају и кажу: "Грешка." Трампови гласачи вичу: "Спрема се крађа!" „Блиц уживо“ истражује колико су могуће… »
Више од 60 милиона Американаца већ гласало

Више од 60 милиона Американаца већ гласало

Политика 31.10.2024
Више од 60 милиона гласачких листића испуњено је у 47 држава и округу Колумбија, неколико дана уочи председничких избора у Сједињеним Америчким Државама, показују подаци које су прикупили Си-Ен-Ен, „Едисон рисрџ“ и „Каталист“… »
Последњи улози, молим – кладионице верују Трампу, а стручњаци квотама

Последњи улози, молим – кладионице верују Трампу, а стручњаци квотама

РТС 31.10.2024
Кладионице предвиђају убедљиву победу Доналда Трампа на америчким изборима, а стручњаци сматрају да су оне често поуздане у ситуацијама када је подршка кандидатима у јавном мњењу наизглед изједначена. За то време Трамп и… »
„У последњим месецима трке доминирају речи фашиста, комуниста, па чак и смећари“: Финиш кампање у САД

„У последњим месецима трке доминирају речи фашиста, комуниста, па чак и смећари“: Финиш кампање у САД

Н1 Инфо 31.10.2024
Камала Харис и Доналд Трамп су у последњој недељи најдраматичније трке за Белу кућу. Упркос низу историјских преокрета на овим америчким председничким изборима, предизборне анкете показују да демократска потпредседница и бивши… »
Орбан: Разговарао сам са Трампом и пожелео му срећу пред изборе

Политика 31.10.2024
БУДИМПЕШТА – Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да је имао телефонски разговор са републиканским председничким кандидатом Доналдом Трампом уочи предстојећих избора у Сједињеним Америчким Државама. "Управо сам… »

РТВ 31.10.2024
БУДИМПЕШТА - Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да је имао телефонски разговор са републиканским председничким кандидатом Доналдом Трампом уочи предстојећих избора у Сједињеним Америчким Државама. "Управо сам… »
Подршка из Будимпеште: Орбан разговарао са Трампом и "држи му палчеве" пред изборе

Подршка из Будимпеште: Орбан разговарао са Трампом и "држи му палчеве" пред изборе

Еуроневс 31.10.2024
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да је имао телефонски разговор са републиканским председничким кандидатом Доналдом Трампом уочи предстојећих избора у Сједињеним Америчким Државама. "Управо сам разговарао са… »
Орбан разговарао са Трампом: "Још пет дана. Држим фиге"

Орбан разговарао са Трампом: "Још пет дана. Држим фиге"

Б92 31.10.2024
Мађарски премијер Виктор Орбан саопштио је да је обавио телефонски разговор са републиканским кандидатом за председника САД Доналдом Трампом уочи америчких избора који ће бити одржани 5. новембра. У кратком посту на друштвеној… »
Доналд Трамп или Камала Харис – зашто треба више веровати кладионичарима него истраживачима јавног мњења

Доналд Трамп или Камала Харис – зашто треба више веровати кладионичарима него истраживачима јавног мњења

РТС 31.10.2024
Пет дана остало је до председничких избора у Сједињеним Америчким Државама. Десетине милиона Американаца већ је искористило право да гласа раније, а пажња је усмерена на државе које – од избора до избора – гласају различито… »

Вести дана »

Време данас променљиво облачно, ветровито и свеже

Време данас променљиво облачно, ветровито и свеже

Недељник пре 2 сатајош 22 повезане
Дан уживо: Храбри Богдан не одустаје

Дан уживо: Храбри Богдан не одустаје

Н1 Инфо пре 1 сатјош 4 повезане
"Спреман сам, али..."

"Спреман сам, али..."

Б92 пре 43 минутајош 11 повезаних