Povezane vesti

Više od 60 miliona Amerikanaca već glasalo

Više od 60 miliona Amerikanaca već glasalo

Politika pre 47 minuta
Više od 60 miliona glasačkih listića ispunjeno je u 47 država i okrugu Kolumbija, nekoliko dana uoči predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama, pokazuju podaci koje su prikupili Si-En-En, „Edison risrdž“ i „Katalist“. To je… »
Poslednji ulozi, molim – kladionice veruju Trampu, a stručnjaci kvotama

Poslednji ulozi, molim – kladionice veruju Trampu, a stručnjaci kvotama

RTS pre 1 sat
Kladionice predviđaju ubedljivu pobedu Donaldu Trampu na američkim izborima, a stručnjaci smatraju da su one često pouzdane u situacijama kada je podrška kandidatima u javnom mnjenju naizgled izjednačena. Za to vreme Tramp i Harisova trče svoje… »
Upravo na Blic TV da li se spremaju nemiri u Vašingtonu? U emisiji "Blic uživo" stručnjaci komentarišu izbornu kampanju u…

Upravo na Blic TV da li se spremaju nemiri u Vašingtonu? U emisiji "Blic uživo" stručnjaci komentarišu izbornu kampanju u…

Blic pre 1 sat
Pet dana do izbora u Americi, a jedna velika TV mreža je već objavila navodne izborne rezultate. Sa te televizije se pravdaju i kažu: "Greška." Trampovi glasači viču: "Sprema se krađa!" „Blic uživo“ istražuje koliko su moguće izborne… »
„U poslednjim mesecima trke dominiraju reči fašista, komunista, pa čak i smećari“: Finiš kampanje u SAD

„U poslednjim mesecima trke dominiraju reči fašista, komunista, pa čak i smećari“: Finiš kampanje u SAD

N1 Info pre 2 sata
Kamala Haris i Donald Tramp su u poslednjoj nedelji najdramatičnije trke za Belu kuću. Uprkos nizu istorijskih preokreta na ovim američkim predsedničkim izborima, predizborne ankete pokazuju da demokratska potpredsednica i bivši republikanski… »
Orban: Razgovarao sam sa Trampom i poželeo mu sreću pred izbore

Politika pre 2 sata
BUDIMPEŠTA – Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je imao telefonski razgovor sa republikanskim predsedničkim kandidatom Donaldom Trampom uoči predstojećih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama. "Upravo sam razgovarao sa… »

RTV pre 4 sati
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je imao telefonski razgovor sa republikanskim predsedničkim kandidatom Donaldom Trampom uoči predstojećih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama. "Upravo sam razgovarao sa… »
Orban razgovarao sa Trampom: "Još pet dana. Držim fige"

Orban razgovarao sa Trampom: "Još pet dana. Držim fige"

B92 pre 4 sati
Mađarski premijer Viktor Orban saopštio je da je obavio telefonski razgovor sa republikanskim kandidatom za predsednika SAD Donaldom Trampom uoči američkih izbora koji će biti održani 5. novembra. U kratkom postu na društvenoj mreži Iks, Orban je… »
Podrška iz Budimpešte: Orban razgovarao sa Trampom i "drži mu palčeve" pred izbore

Podrška iz Budimpešte: Orban razgovarao sa Trampom i "drži mu palčeve" pred izbore

Euronews pre 4 sati
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je imao telefonski razgovor sa republikanskim predsedničkim kandidatom Donaldom Trampom uoči predstojećih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama. "Upravo sam razgovarao sa predsednikom Trampom… »
Donald Tramp ili Kamala Haris – zašto treba više verovati kladioničarima nego istraživačima javnog mnjenja

Donald Tramp ili Kamala Haris – zašto treba više verovati kladioničarima nego istraživačima javnog mnjenja

RTS pre 5 sati
Pet dana ostalo je do predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama. Desetine miliona Amerikanaca već je iskoristilo pravo da glasa ranije, a pažnja je usmerena na države koje – od izbora do izbora – glasaju različito. Docent Fakulteta… »

Vesti dana »