Povezane vesti

Da li se spremaju nemiri u Vašingtonu? U emisiji "Blic uživo" stručnjaci komentarišu izbornu kampanju u Americi

Da li se spremaju nemiri u Vašingtonu? U emisiji "Blic uživo" stručnjaci komentarišu izbornu kampanju u Americi

Blic pre 22 dana
Pet dana do izbora u Americi, a jedna velika TV mreža je već objavila navodne izborne rezultate. Sa te televizije se pravdaju i kažu: "Greška." Trampovi glasači viču: "Sprema se krađa!" „Blic uživo“ istražuje koliko su moguće izborne… »
Više od 60 miliona Amerikanaca već glasalo

Više od 60 miliona Amerikanaca već glasalo

Politika pre 22 dana
Više od 60 miliona glasačkih listića ispunjeno je u 47 država i okrugu Kolumbija, nekoliko dana uoči predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama, pokazuju podaci koje su prikupili Si-En-En, „Edison risrdž“ i „Katalist“. To je… »
Poslednji ulozi, molim – kladionice veruju Trampu, a stručnjaci kvotama

Poslednji ulozi, molim – kladionice veruju Trampu, a stručnjaci kvotama

RTS pre 22 dana
Kladionice predviđaju ubedljivu pobedu Donalda Trampa na američkim izborima, a stručnjaci smatraju da su one često pouzdane u situacijama kada je podrška kandidatima u javnom mnjenju naizgled izjednačena. Za to vreme Tramp i Harisova trče svoje… »
„U poslednjim mesecima trke dominiraju reči fašista, komunista, pa čak i smećari“: Finiš kampanje u SAD

„U poslednjim mesecima trke dominiraju reči fašista, komunista, pa čak i smećari“: Finiš kampanje u SAD

N1 Info pre 22 dana
Kamala Haris i Donald Tramp su u poslednjoj nedelji najdramatičnije trke za Belu kuću. Uprkos nizu istorijskih preokreta na ovim američkim predsedničkim izborima, predizborne ankete pokazuju da demokratska potpredsednica i bivši republikanski… »
Orban: Razgovarao sam sa Trampom i poželeo mu sreću pred izbore

Politika pre 22 dana
BUDIMPEŠTA – Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je imao telefonski razgovor sa republikanskim predsedničkim kandidatom Donaldom Trampom uoči predstojećih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama. "Upravo sam razgovarao sa… »

RTV pre 22 dana
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je imao telefonski razgovor sa republikanskim predsedničkim kandidatom Donaldom Trampom uoči predstojećih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama. "Upravo sam razgovarao sa… »
Orban razgovarao sa Trampom: "Još pet dana. Držim fige"

Orban razgovarao sa Trampom: "Još pet dana. Držim fige"

B92 pre 22 dana
Mađarski premijer Viktor Orban saopštio je da je obavio telefonski razgovor sa republikanskim kandidatom za predsednika SAD Donaldom Trampom uoči američkih izbora koji će biti održani 5. novembra. U kratkom postu na društvenoj mreži Iks, Orban je… »
Podrška iz Budimpešte: Orban razgovarao sa Trampom i "drži mu palčeve" pred izbore

Podrška iz Budimpešte: Orban razgovarao sa Trampom i "drži mu palčeve" pred izbore

Euronews pre 22 dana
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je imao telefonski razgovor sa republikanskim predsedničkim kandidatom Donaldom Trampom uoči predstojećih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama. "Upravo sam razgovarao sa predsednikom Trampom… »
Donald Tramp ili Kamala Haris – zašto treba više verovati kladioničarima nego istraživačima javnog mnjenja

Donald Tramp ili Kamala Haris – zašto treba više verovati kladioničarima nego istraživačima javnog mnjenja

RTS pre 22 dana
Pet dana ostalo je do predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama. Desetine miliona Amerikanaca već je iskoristilo pravo da glasa ranije, a pažnja je usmerena na države koje – od izbora do izbora – glasaju različito. Docent Fakulteta… »

Vesti dana »