Povezane vesti
"Nama ženama prija da nosimo venčanice" 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog progovorila o braku: "Sebi sam dala…
Kurir 31.10.2024
Glumac Lazar Ristovski u vezi je sa 39 godina mlađom glumicom Anicom Lazić. On je vezu sa Anicom započeo posle kraha braka sa bivšom suprugom i koleginicom Danicom Ristovskikoji je trajao 42 godine. Zaljubljeni par zbog velike razlike u godinama i javnom… »
"Nama ženama prija da nosimo venčanice": Devojka Lazara Ristovskog otkrila da li priželjkuje svadbu, pa priznala: "Uvek sam…
Blic 31.10.2024
Poznati glumac Lazar Ristovski u vezi je sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, sa kojom je romansu otpočeo nakon razvoda do Danice Ristovski. Njih dvoje ljubav ne kriju, a Anica neretko na Instagramu objavi pokoju njihovu zajedničku fotografiju… »
Vesti dana »
Beograd dobija metro za 2-3 godine: Vučić iz Pariza najavio potpisivanje ugovora u decembru
Kurir pre 30 minutajoš 21 povezana
Danas ujutro hladno i maglovito, tokom dana sunčano i toplije
Vesti online pre 1 satjoš 20 povezanih
Danas su Sveti Vrači – Kozma i Damjan Verovanje kaže da se bez potrebe me izlazi iz kuće
Infozija pre 1 satjoš 16 povezanih
Srbija ne ide na Svetsko prvenstvo, Paunovića čeka mukotrpan rad
BBC News pre 26 minutajoš 21 povezana
Ispred Skupštine Srbije od jutros mirno: Sin Milomira Jaćimovića obustavio štrajk glađu
NIN pre 31 minutajoš 10 povezanih