Povezane vesti

“Nama ženama prija da nosimo venčanice” Devojka Lazara Ristovskog progovorila o braku!

“Nama ženama prija da nosimo venčanice” Devojka Lazara Ristovskog progovorila o braku!

Vesti online pre 6 sati
Zaljubljeni par zbog velike razlike u godinama i javnom ispoljavanju emocija susreo se sa brojnim osudama, međutim, mladu glumicu to nije navelo da odustane od svojih osećanja. Glumac Lazar Ristovski u vezi je sa 39 godina mlađom glumicom Anicom… »
"Nama ženama prija da nosimo venčanice" 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog progovorila o braku: "Sebi sam dala…

"Nama ženama prija da nosimo venčanice" 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog progovorila o braku: "Sebi sam dala…

Kurir pre 13 sati
Glumac Lazar Ristovski u vezi je sa 39 godina mlađom glumicom Anicom Lazić. On je vezu sa Anicom započeo posle kraha braka sa bivšom suprugom i koleginicom Danicom Ristovskikoji je trajao 42 godine. Zaljubljeni par zbog velike razlike u godinama i… »
"Nama ženama prija da nosimo venčanice": Devojka Lazara Ristovskog otkrila da li priželjkuje svadbu, pa priznala: "Uvek sam…

"Nama ženama prija da nosimo venčanice": Devojka Lazara Ristovskog otkrila da li priželjkuje svadbu, pa priznala: "Uvek sam…

Blic pre 16 sati
Poznati glumac Lazar Ristovski u vezi je sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, sa kojom je romansu otpočeo nakon razvoda do Danice Ristovski. Njih dvoje ljubav ne kriju, a Anica neretko na Instagramu objavi pokoju njihovu zajedničku… »

Vesti dana »