Повезане вести

Полицајка Катарина Петровић за Инсајдер након ослобађајуће пресуде Апелационог суда: Одлука суда знак да сам све радила како…

Полицајка Катарина Петровић за Инсајдер након ослобађајуће пресуде Апелационог суда: Одлука суда знак да сам све радила како…

Инсајдер 31.10.2024
Апелациони суд у Београду потврдио је првостепену пресуду којом је Виши суд у Ваљеву ослободио оптужби полицајку Катарину Петровић за дело "одавање тајних података" у вези са истрагом која је вођена против Николе Петровића. Суд… »
Катарина Петровић за Н1: Ослобађајућа пресуда није само моја победа, него и институција

Катарина Петровић за Н1: Ослобађајућа пресуда није само моја победа, него и институција

Н1 Инфо 31.10.2024
Апелациони суд је потврдио да је полицајка из Ваљева Катарина Петровић ослобођена, јер се подаци о несрећи не могу сматрати тајном. На овај начин Апелациони суд је одбио као неосновану жалбу Вишег јавног тужилаштва у Ваљеву и… »
Мајору полиције Катарини Петровић Апелациони суд из Београда потврдио ослобађајућу пресуду

Мајору полиције Катарини Петровић Апелациони суд из Београда потврдио ослобађајућу пресуду

ОбјектиВа 31.10.2024
Према информацијама које је објавио Апелациони суд у Београду након седнице већа, одржане 30. септембра 2024. године, донета је пресуда којом је одбио као неосновану жалбу Јавног тужилаца Вишег јавног тужилаштва у Ваљеву, и… »
Полицајка Катарина Петровић након ослобађајуће пресуде Апелационог суда: Одлука суда знак да сам све радила како треба

Полицајка Катарина Петровић након ослобађајуће пресуде Апелационог суда: Одлука суда знак да сам све радила како треба

Данас 31.10.2024
Апелациони суд у Београду потврдио је првостепену пресуду којом је Виши суд у Ваљеву ослободио оптужби полицајку Катарину Петровић за дело „одавање тајних података“ у вези са истрагом која је вођена против Николе Петровића. Суд… »
Полицајка из Ваљева ослобођена оптужби да је одавала тајне из истраге против Вучићевог кума

Полицајка из Ваљева ослобођена оптужби да је одавала тајне из истраге против Вучићевог кума

Слободна Европа 31.10.2024
Апелациони суд у Београду одбио је као неосновану жалбу тужилаштва у Ваљеву у случају полицајке из тог града на западу Србије Катарине Петровић. Суд је тиме потврдио првостепену пресуду, којом је Петровић ослобођена оптужби за… »
Полицајка из Ваљева Катарина Петровић ослобођена оптужбе

Полицајка из Ваљева Катарина Петровић ослобођена оптужбе

Радио 021 31.10.2024
Апелациони суд у Београду одбио је као неосновану жалбу тужилаштва и потврдио ослобађајућу првостепену пресуду Катарини Петровић, мајору полиције из Ваљева. Катарину Петровић је, подсетимо, Виши суд у Ваљеву ослободио оптужби… »

Вести дана »