Povezane vesti
Policajka Katarina Petrović za Insajder nakon oslobađajuće presude Apelacionog suda: Odluka suda znak da sam sve radila kako…
Insajder pre 22 dana
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je Viši sud u Valjevu oslobodio optužbi policajku Katarinu Petrović za delo "odavanje tajnih podataka" u vezi sa istragom koja je vođena protiv Nikole Petrovića. Sud navodi da se podaci… »
Katarina Petrović za N1: Oslobađajuća presuda nije samo moja pobeda, nego i institucija
N1 Info pre 22 dana
Apelacioni sud je potvrdio da je policajka iz Valjeva Katarina Petrović oslobođena, jer se podaci o nesreći ne mogu smatrati tajnom. Na ovaj način Apelacioni sud je odbio kao neosnovanu žalbu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu i potvrdio… »
Majoru policije Katarini Petrović Apelacioni sud iz Beograda potvrdio oslobađajuću presudu
ObjektiVa pre 22 dana
Prema informacijama koje je objavio Apelacioni sud u Beogradu nakon sednice veća, održane 30. septembra 2024. godine, doneta je presuda kojom je odbio kao neosnovanu žalbu Javnog tužilaca Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, i potvrdio prvostepenu… »
Policajka Katarina Petrović nakon oslobađajuće presude Apelacionog suda: Odluka suda znak da sam sve radila kako treba
Danas pre 22 dana
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je Viši sud u Valjevu oslobodio optužbi policajku Katarinu Petrović za delo „odavanje tajnih podataka“ u vezi sa istragom koja je vođena protiv Nikole Petrovića. Sud navodi da se… »
Policajka iz Valjeva oslobođena optužbi da je odavala tajne iz istrage protiv Vučićevog kuma
Slobodna Evropa pre 22 dana
Apelacioni sud u Beogradu odbio je kao neosnovanu žalbu tužilaštva u Valjevu u slučaju policajke iz tog grada na zapadu Srbije Katarine Petrović. Sud je time potvrdio prvostepenu presudu, kojom je Petrović oslobođena optužbi za odavanje tajne iz… »
Policajka iz Valjeva Katarina Petrović oslobođena optužbe
Radio 021 pre 22 dana
Apelacioni sud u Beogradu odbio je kao neosnovanu žalbu tužilaštva i potvrdio oslobađajuću prvostepenu presudu Katarini Petrović, majoru policije iz Valjeva. Katarinu Petrović je, podsetimo, Viši sud u Valjevu oslobodio optužbi da je počinila… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 5 satijoš 2 povezane