Povezane vesti

Policajka Katarina Petrović za Insajder nakon oslobađajuće presude Apelacionog suda: Odluka suda znak da sam sve radila kako…

Policajka Katarina Petrović za Insajder nakon oslobađajuće presude Apelacionog suda: Odluka suda znak da sam sve radila kako…

Insajder pre 22 dana
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je Viši sud u Valjevu oslobodio optužbi policajku Katarinu Petrović za delo "odavanje tajnih podataka" u vezi sa istragom koja je vođena protiv Nikole Petrovića. Sud navodi da se podaci… »
Katarina Petrović za N1: Oslobađajuća presuda nije samo moja pobeda, nego i institucija

Katarina Petrović za N1: Oslobađajuća presuda nije samo moja pobeda, nego i institucija

N1 Info pre 22 dana
Apelacioni sud je potvrdio da je policajka iz Valjeva Katarina Petrović oslobođena, jer se podaci o nesreći ne mogu smatrati tajnom. Na ovaj način Apelacioni sud je odbio kao neosnovanu žalbu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu i potvrdio… »
Majoru policije Katarini Petrović Apelacioni sud iz Beograda potvrdio oslobađajuću presudu

Majoru policije Katarini Petrović Apelacioni sud iz Beograda potvrdio oslobađajuću presudu

ObjektiVa pre 22 dana
Prema informacijama koje je objavio Apelacioni sud u Beogradu nakon sednice veća, održane 30. septembra 2024. godine, doneta je presuda kojom je odbio kao neosnovanu žalbu Javnog tužilaca Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, i potvrdio prvostepenu… »
Policajka Katarina Petrović nakon oslobađajuće presude Apelacionog suda: Odluka suda znak da sam sve radila kako treba

Policajka Katarina Petrović nakon oslobađajuće presude Apelacionog suda: Odluka suda znak da sam sve radila kako treba

Danas pre 22 dana
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je Viši sud u Valjevu oslobodio optužbi policajku Katarinu Petrović za delo „odavanje tajnih podataka“ u vezi sa istragom koja je vođena protiv Nikole Petrovića. Sud navodi da se… »
Policajka iz Valjeva oslobođena optužbi da je odavala tajne iz istrage protiv Vučićevog kuma

Policajka iz Valjeva oslobođena optužbi da je odavala tajne iz istrage protiv Vučićevog kuma

Slobodna Evropa pre 22 dana
Apelacioni sud u Beogradu odbio je kao neosnovanu žalbu tužilaštva u Valjevu u slučaju policajke iz tog grada na zapadu Srbije Katarine Petrović. Sud je time potvrdio prvostepenu presudu, kojom je Petrović oslobođena optužbi za odavanje tajne iz… »
Policajka iz Valjeva Katarina Petrović oslobođena optužbe

Policajka iz Valjeva Katarina Petrović oslobođena optužbe

Radio 021 pre 22 dana
Apelacioni sud u Beogradu odbio je kao neosnovanu žalbu tužilaštva i potvrdio oslobađajuću prvostepenu presudu Katarini Petrović, majoru policije iz Valjeva. Katarinu Petrović je, podsetimo, Viši sud u Valjevu oslobodio optužbi da je počinila… »

Vesti dana »