Povezane vesti

„Počeo je da me psuje i pokazuje srednji prst“: Aleksandra Bursać doživela neprijatnost, pa sve objavila na društvenim…

„Počeo je da me psuje i pokazuje srednji prst“: Aleksandra Bursać doživela neprijatnost, pa sve objavila na društvenim…

Nova pre 28 dana
: Pevačica Aleksandra Bursać našla se u nezavidnoj situaciji. Aleksandra Bursać je na Instagramu podelila snimak na kome se vidi kako je jedan dekica, u toku vožnje, psuje i vređa. Pevačica je objasnila da je pokušavala da se prestroji na putu… »
Naša poznata pevačica napadnuta! Doživela veliku neprijatnost, stariji čovek je psovao i vređao: "Pokazao mi je..."

Naša poznata pevačica napadnuta! Doživela veliku neprijatnost, stariji čovek je psovao i vređao: "Pokazao mi je..."

Kurir pre 28 dana
Pevačica Aleksandra Bursać suočila se sa neugodnom situacijom u saobraćaju, o čemu je odmah obavestila svoje pratioce na Instagramu. U svom objavi, Aleksandra je podelila da ju je stariji čovek verbalno napao dok je pokušavala da se prestroji na… »
(Video): "Sram da vas bude! Deda me psuje i pokazuje srednji prst!" Pevačica pokazala šta joj se desilo usred Beograda…

(Video): "Sram da vas bude! Deda me psuje i pokazuje srednji prst!" Pevačica pokazala šta joj se desilo usred Beograda…

Blic pre 29 dana
Pevačica Aleksandra Bursać doživela je neprijatnost u saobraćaju, pa je odmah o tome obavestila svoje pratioce na Instagramu. Naime, Aleksandra je doživela neprijatnost sa starijim čovekom, pa ju je na kraju, kako kaže i psovao. - Doživim da me… »

Vesti dana »