Povezane vesti
„Počeo je da me psuje i pokazuje srednji prst“: Aleksandra Bursać doživela neprijatnost, pa sve objavila na društvenim…
Nova pre 4 sati
: Pevačica Aleksandra Bursać našla se u nezavidnoj situaciji. Aleksandra Bursać je na Instagramu podelila snimak na kome se vidi kako je jedan dekica, u toku vožnje, psuje i vređa. Pevačica je objasnila da je pokušavala da se prestroji na putu… »
Naša poznata pevačica napadnuta! Doživela veliku neprijatnost, stariji čovek je psovao i vređao: "Pokazao mi je..."
Kurir pre 5 sati
Pevačica Aleksandra Bursać suočila se sa neugodnom situacijom u saobraćaju, o čemu je odmah obavestila svoje pratioce na Instagramu. U svom objavi, Aleksandra je podelila da ju je stariji čovek verbalno napao dok je pokušavala da se prestroji na… »
(Video): "Sram da vas bude! Deda me psuje i pokazuje srednji prst!" Pevačica pokazala šta joj se desilo usred Beograda…
Blic pre 8 sati
Pevačica Aleksandra Bursać doživela je neprijatnost u saobraćaju, pa je odmah o tome obavestila svoje pratioce na Instagramu. Naime, Aleksandra je doživela neprijatnost sa starijim čovekom, pa ju je na kraju, kako kaže i psovao. - Doživim da me… »
Vesti dana »
Sutra obustava nastave širom Srbije, sindikati prosvete organizuju protest u Beogradu (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 29 povezanih
Zdravstveni zvaničnici u Gazi: "Najmanje 30 Palestinaca ubijeno u izraelskim napadima, ciljana je i bolnica"
Blic pre 7 satijoš 25 povezanih
Lavrov: "Plan pobede" Zelenskog šizofren; Kijev: Tri severnokorejska generala u Rusiji
RTS pre 1 satjoš 24 povezane