Povezane vesti

Devojka propala kroz pod čitaonice na Pravnom fakultetu u Beogradu

Devojka propala kroz pod čitaonice na Pravnom fakultetu u Beogradu

Novi magazin 31.10.2024
Devojka na Pravnom fakultetu propala je kroz pod čitaonice, a fotografije na društvenim mrežama pokazuju rupu na plafonu u učionici koja se nalazi ispod. Fotografija sa Pravnog fakulteta objavljena je Instagram stranica moj_beo_grad i na njoj se može… »
(FOTO) Devojka propala kroz pod čitaonice na Pravnom fakultetu u Beogradu

(FOTO) Devojka propala kroz pod čitaonice na Pravnom fakultetu u Beogradu

N1 Info 31.10.2024
Devojka na Pravnom fakultetu propala je kroz pod čitaonice, a fotografije na društvenim mrežama pokazuju rupu na plafonu u učionici koja se nalazi ispod. Fotografija sa Pravnog fakulteta objavljena je Instagram stranica moj_beo_grad i na njoj se može… »
Drama na Pravnom fakultetu: Devojka propala kroz plafon FOTO

Drama na Pravnom fakultetu: Devojka propala kroz plafon FOTO

B92 31.10.2024
Jedna devojka danas je propala kroz plafon u čitaonici na Pravnom fakultetu. Kako javlja Instagram stranica moj_beo_grad, incident se danas dogodio na Pravnom fakultetu. Naime, njoj je propala noga kroz plafon i ostala je zaglavljena. Još nije poznato… »
Devojka propala kroz plafon čitaonice: Bizarna fotografija nastala na Pravnom fakultetu u Beogradu (Foto)

Devojka propala kroz plafon čitaonice: Bizarna fotografija nastala na Pravnom fakultetu u Beogradu (Foto)

Mondo 31.10.2024
Na društvenim mrežama pojavila se fotografija incidenta koji se danas dogodio na Pravnom fakultetu u Beogradu. Danas je na Pravnom fakultetu u Beogradu, prema navodima sa društvenih mreža, studentkinja propala kroz plafon čitaonice. Fotografija je… »

Vesti dana »