Povezane vesti
Devojka propala kroz pod čitaonice na Pravnom fakultetu u Beogradu
Novi magazin 31.10.2024
Devojka na Pravnom fakultetu propala je kroz pod čitaonice, a fotografije na društvenim mrežama pokazuju rupu na plafonu u učionici koja se nalazi ispod. Fotografija sa Pravnog fakulteta objavljena je Instagram stranica moj_beo_grad i na njoj se može… »
(FOTO) Devojka propala kroz pod čitaonice na Pravnom fakultetu u Beogradu
N1 Info 31.10.2024
Devojka na Pravnom fakultetu propala je kroz pod čitaonice, a fotografije na društvenim mrežama pokazuju rupu na plafonu u učionici koja se nalazi ispod. Fotografija sa Pravnog fakulteta objavljena je Instagram stranica moj_beo_grad i na njoj se može… »
Drama na Pravnom fakultetu: Devojka propala kroz plafon FOTO
B92 31.10.2024
Jedna devojka danas je propala kroz plafon u čitaonici na Pravnom fakultetu. Kako javlja Instagram stranica moj_beo_grad, incident se danas dogodio na Pravnom fakultetu. Naime, njoj je propala noga kroz plafon i ostala je zaglavljena. Još nije poznato… »
Devojka propala kroz plafon čitaonice: Bizarna fotografija nastala na Pravnom fakultetu u Beogradu (Foto)
Mondo 31.10.2024
Na društvenim mrežama pojavila se fotografija incidenta koji se danas dogodio na Pravnom fakultetu u Beogradu. Danas je na Pravnom fakultetu u Beogradu, prema navodima sa društvenih mreža, studentkinja propala kroz plafon čitaonice. Fotografija je… »
Vesti dana »

Telo ubijenog američkog aktiviste prebačeno u Arizonu: Ova žena se ne odvaja Kirkove udovice (Video)
Mondo pre 37 minutajoš 36 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Radio sto plus pre 17 minutajoš 23 povezane