Povezane vesti
"Sveštenik mi ubio sina kao kerče, a sada slobodno šeta ulicom" Očajni otac stradalog Đorđa (15): Boriću se za pravdu za…
Kurir pre 3 sata
- Sveštenik mi je ubio sina kao kerče, a sada slobodno šeta ulicom. Boriću se za pravdu za svog sina dok sam živ - započinje ispovest Miroslav Radosavljević, otac Đorđa Radosavljevića (15) kojeg je 25. januara 2022. godine kolima ubio sveštenik… »
"Od jačine udarca odleteo nekoliko metara, ubio ga je kao kerče": Ispovest očajnog oca stradalog Đorđa (15)
Mondo pre 2 sata
Đorđa Radosavljevića (15) je 25. januara 2022. godine kolima ubio sveštenik J. S. u Donjoj Ljuboviđi kod Ljubovije. "Sveštenik mi je ubio sina kao kerče, a sada slobodno šeta ulicom. Boriću se za pravdu za svog sina dok sam živ", započinje… »
Đorđa (15) sveštenik ubio kolima dok se vraćao iz škole: Njegov otac se sada odlučio na radikalni potez dok čeka pravdu
Blic pre 4 sati
- Sveštenik mi je ubio sina kao kerče, a sada slobodno šeta ulicom. Boriću se za pravdu za svog sina dok sam živ - započinje ispovest za "Blic" Miroslav Radosavljević, otac Đorđa Radosavljevića (15) kojeg je 25. januara 2022. godine kolima ubio… »
Vesti dana »
Zašto je prosvetarima neprihvatljiva ponuda vlade i koliki su to "strašni popusti": Probudite se uz Euronews Jutro
Euronews pre 59 minutajoš 29 povezanih
Aktivisti najavili da noćas ostaju na Starom savskom mostu kako bi sprečili rušenje
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
Scene iz noćne more, 161 žrtva! Valensija u suzama, vojska i spasilačke ekipe tragaju za nestalima (video, foto)
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih
Uživo Spremite se, napadamo; Udarili na bolnicu; Ne prihvataju sporazum VIDEO/FOTO
B92 pre 53 minutajoš 25 povezanih
SAD: Trenutno se 8.000 severnokorejskih vojnika nalazi u ruskoj Kurskoj oblasti
Politika pre 1 satjoš 24 povezane