Povezane vesti
"Sveštenik mi ubio sina kao kerče, a sada slobodno šeta ulicom" Očajni otac stradalog Đorđa (15): Boriću se za pravdu za…
Kurir pre 23 dana
- Sveštenik mi je ubio sina kao kerče, a sada slobodno šeta ulicom. Boriću se za pravdu za svog sina dok sam živ - započinje ispovest Miroslav Radosavljević, otac Đorđa Radosavljevića (15) kojeg je 25. januara 2022. godine kolima ubio sveštenik… »
"Od jačine udarca odleteo nekoliko metara, ubio ga je kao kerče": Ispovest očajnog oca stradalog Đorđa (15)
Mondo pre 23 dana
Đorđa Radosavljevića (15) je 25. januara 2022. godine kolima ubio sveštenik J. S. u Donjoj Ljuboviđi kod Ljubovije. "Sveštenik mi je ubio sina kao kerče, a sada slobodno šeta ulicom. Boriću se za pravdu za svog sina dok sam živ", započinje… »
Đorđa (15) sveštenik ubio kolima dok se vraćao iz škole: Njegov otac se sada odlučio na radikalni potez dok čeka pravdu
Blic pre 23 dana
- Sveštenik mi je ubio sina kao kerče, a sada slobodno šeta ulicom. Boriću se za pravdu za svog sina dok sam živ - započinje ispovest za "Blic" Miroslav Radosavljević, otac Đorđa Radosavljevića (15) kojeg je 25. januara 2022. godine kolima ubio… »
Vesti dana »
Hezbolah ispalio salvu projektila na Tel Aviv, pogođena stambena zgrada u Haifi VIDEO
Nova pre 21 minutajoš 25 povezanih
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
Novi magazin pre 4 satijoš 13 povezanih
Opozicioni poslanici i građanski aktivisti na Savskom mostu - policiji stiglo pojačanje
Insajder pre 21 minutajoš 23 povezane