Повезане вести
Ђилас за Еуроневс Србија: Небитно је што су нас напустила два посланика, Фон дер Лајен изнела неистине о напретку Србије
Еуроневс 31.10.2024
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас је у емисији "Директно са Мињом Милетић" рекао да је за његову партију небитно то што су њихову посланичку групу напустили посланици Жељко Веслиновић и Ђорђо Ђорђић. "Ја се… »
Ђилас о посланицима Веселиновићу и Ђорђићу: То је небитна ствар за ССП, имамо још 14 посланика
Бета 31.10.2024
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је вечерас да је то што су посланици Жељко Веселиновић и Ђорђо Ђорђић напустили посланичку групу те странке у скупштини Србије - небитна ствар за ССП која има још 14… »
Ђилас о посланицима Веселиновићу и Ђорђићу: То је небитна ствар за ССП, имамо још 14 посланика
Радио сто плус 31.10.2024
Ђилас је на телевизији Јуроњуз, упитан да ли види своју одговорност што су њих двојица напустили посланички клуб, рекао да не види. “Своју одговорност осећам у делу што сам, када смо имали Председништво на коме смо гласали ко… »
Ђилас о посланицима који су напустили ССП: Небитна ствар за странку, имамо још 14
Н1 Инфо 31.10.2024
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је да је то што су посланици Жељко Веселиновић и Ђорђо Ђорђић напустили посланичку групу те странке у Скупштини Србије - небитна ствар за ССП која има још 14 посланика… »
Нови магазин 31.10.2024
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је вечерас да је то што су посланици Жељко Веселиновић и Ђорђо Ђорђић напустили посланичку групу те странке у скупштини Србије - небитна ствар за ССП која има још 14… »
Вести дана »
Орбан у новом проблему: Мађарска тражи начине да заобиђе санкције САД руским нафтним компанијама, причао сам и са МОЛ-ом
Блиц пре 14 минутајош 25 повезаних
Временска прогноза за петак, 24. октобар: Променљиво и свежије време
Нови магазин пре 3 минутајош 17 повезаних