Повезане вести
„Одлучили смо да мој муж васпитава децу јер ја то не знам“: Сека Алексић открила да планира проширење породице, али и кад је…
Нова 31.10.2024
: Певачица Сека Алексић одувек је искрено говорила о свему. Сека Алексић је отворено причала и о својој борби за потомство, а сада се још једном осврнула на тему родитељства. „Јесам фатална жена. Мени је муж један дан рекао да… »
Сека открила све о трудноћи: Не стиже још једна, већ две бебе
Свет & Скандал 31.10.2024
Трећа трудноћа Секе Алексић очекује се, рађаће до 55. године Фолк дива Сека Алексић дуго година борила се за потомство, а Бог је, како она каже, наградио са два прекрасна сина. Међутим, то није све јер је певачица више пута… »
"Одлучили смо да Вељко васпитава децу, ја то не знам да радим!" Шок интервју Секе Алексић: Фатална сам жена, рађаћу до 55…
Курир 31.10.2024
Сека Алексић (43) годинама се борила за потомство, а она и њен супруг, Вељко, остварили су се као родитељи 2016. године када су добили сина Јакова, а четири године касније су добили још једног наследника, Јована. Наиме, Сека… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место има само НИС пумпе, немају алтернативу за снабдевање горивом
Нова економија пре 3 сатајош 43 повезане
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 3 сатајош 29 повезаних
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТС пре 1 сатјош 22 повезане