Povezane vesti

„Odlučili smo da moj muž vaspitava decu jer ja to ne znam“: Seka Aleksić otkrila da planira proširenje porodice, ali i…

„Odlučili smo da moj muž vaspitava decu jer ja to ne znam“: Seka Aleksić otkrila da planira proširenje porodice, ali i…

Nova pre 3 sata
: Pevačica Seka Aleksić oduvek je iskreno govorila o svemu. Seka Aleksić je otvoreno pričala i o svojoj borbi za potomstvo, a sada se još jednom osvrnula na temu roditeljstva. „Jesam fatalna žena. Meni je muž jedan dan rekao da je sramota da ja… »
Seka otkrila sve o trudnoći: Ne stiže još jedna, već dve bebe

Seka otkrila sve o trudnoći: Ne stiže još jedna, već dve bebe

Svet & Skandal pre 6 sati
Treća trudnoća Seke Aleksić očekuje se, rađaće do 55. godine Folk diva Seka Aleksić dugo godina borila se za potomstvo, a Bog je, kako ona kaže, nagradio sa dva prekrasna sina. Međutim, to nije sve jer je pevačica više puta istakla da će i… »
"Odlučili smo da Veljko vaspitava decu, ja to ne znam da radim!" Šok intervju Seke Aleksić: Fatalna sam žena, rađaću do…

"Odlučili smo da Veljko vaspitava decu, ja to ne znam da radim!" Šok intervju Seke Aleksić: Fatalna sam žena, rađaću do…

Kurir pre 6 sati
Seka Aleksić (43) godinama se borila za potomstvo, a ona i njen suprug, Veljko, ostvarili su se kao roditelji 2016. godine kada su dobili sina Jakova, a četiri godine kasnije su dobili još jednog naslednika, Jovana. Naime, Seka je sada iznenadila sve… »

Vesti dana »