Povezane vesti
„Odlučili smo da moj muž vaspitava decu jer ja to ne znam“: Seka Aleksić otkrila da planira proširenje porodice, ali i kad je…
Nova 31.10.2024
: Pevačica Seka Aleksić oduvek je iskreno govorila o svemu. Seka Aleksić je otvoreno pričala i o svojoj borbi za potomstvo, a sada se još jednom osvrnula na temu roditeljstva. „Jesam fatalna žena. Meni je muž jedan dan rekao da je sramota da ja ne… »
Seka otkrila sve o trudnoći: Ne stiže još jedna, već dve bebe
Svet & Skandal 31.10.2024
Treća trudnoća Seke Aleksić očekuje se, rađaće do 55. godine Folk diva Seka Aleksić dugo godina borila se za potomstvo, a Bog je, kako ona kaže, nagradio sa dva prekrasna sina. Međutim, to nije sve jer je pevačica više puta istakla da će i dalje da rađa… »
"Odlučili smo da Veljko vaspitava decu, ja to ne znam da radim!" Šok intervju Seke Aleksić: Fatalna sam žena, rađaću do 55…
Kurir 31.10.2024
Seka Aleksić (43) godinama se borila za potomstvo, a ona i njen suprug, Veljko, ostvarili su se kao roditelji 2016. godine kada su dobili sina Jakova, a četiri godine kasnije su dobili još jednog naslednika, Jovana. Naime, Seka je sada iznenadila sve… »
Vesti dana »
Od 1. aprila naplata putarine na obilaznici oko Beograda samo za teške kamione
N1 Info pre 2 satajoš 24 povezane
Direktor bolnice u Čačku podneo ostavku nakon smrti devojčice posle operacije
RTS pre 44 minutajoš 20 povezanih
Do kraja nedelje vetrovito sa temperaturama tokom dana do 10 stepeni
Plus online pre 14 minutajoš 25 povezanih
Dos Santos: Protiv Olimpijakosa moramo da igramo našu igru i kontrolišemo meč
RTS pre 54 minutajoš 25 povezanih