Povezane vesti
Vojska će od sutra pomagati u poplavama pogođenim područjima Valensije
Politika 31.10.2024
Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. "Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih, morskih i… »
Vojska će od sutra pomagati poplavama pogođenim područjima Valensije
Euronews 31.10.2024
Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. "Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih, morskih i… »
Vojska će od sutra pomagati u poplavama pogođenim područjima Valensije
N1 Info 31.10.2024
Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. „Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih, morskih i… »
Vesti dana »
Šta je izazvalo razorne zemljotrese u Venecueli? Dva snažna udara, više od 20 naknadnih potresa, opasnost i dalje postoji
Nova pre 4 minutajoš 90 povezanih
RHMZ upozorava na ekstremne temperature i rizik od požara
Serbian News Media pre 24 minutajoš 22 povezane
Skupština Srbije usvojila izmene Zakona o VST, glasa se o setu pravosudnih zakona
Blic pre 9 minutajoš 12 povezanih
Ekvador i Nemačka izlaze na teren: Evo gde možete gledati direktan prenos ovog meča
Kurir pre 9 minutajoš 125 povezanih
Prikaz novih borbenih sistema Vojske Srbije u Batajnici i na Pasuljanskim livadama
Beta pre 19 minutajoš 10 povezanih