Povezane vesti
Vojska će od sutra pomagati u poplavama pogođenim područjima Valensije
Politika 31.10.2024
Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. "Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih, morskih i… »
Vojska će od sutra pomagati poplavama pogođenim područjima Valensije
Euronews 31.10.2024
Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. "Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih, morskih i… »
Vojska će od sutra pomagati u poplavama pogođenim područjima Valensije
N1 Info 31.10.2024
Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. „Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih, morskih i… »
Vesti dana »

Jesen je, ali i dalje letnje temperature: Sutra sunčano i veoma toplo i do 33 stepena, evo kad će kiša
Telegraf pre 2 satajoš 45 povezanih

„Zadatak umetnika je da pomiruju sve – i po profesiji i po Bogu“: Ko je bio Enver Petrovci?
Nova pre 4 minutajoš 18 povezanih

Nacrt predviđa legalizaciju u nacionalnim parkovima – 10.000 evra za zgradu, 2.000 za stan, kaže novinar BIRN-a
Nova ekonomija pre 1 satjoš 53 povezane

Novi potez Gasproma u NIS-u: Prenos akcija da „zamaže oči“ Amerikancima ili uvod u prodaju?
Danas pre 19 minutajoš 20 povezanih