Povezane vesti
Vojska će od sutra pomagati u poplavama pogođenim područjima Valensije
Politika 31.10.2024
Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. "Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih, morskih i… »
Vojska će od sutra pomagati poplavama pogođenim područjima Valensije
Euronews 31.10.2024
Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. "Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih, morskih i… »
Vojska će od sutra pomagati u poplavama pogođenim područjima Valensije
N1 Info 31.10.2024
Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. „Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih, morskih i… »
Vesti dana »
Drama na nebu! Trampov avion krenuo za Davos - pa se vratio za Ameriku, evo šta se desilo
Blic pre 12 minutajoš 9 povezanih
U većem delu Srbije danas malo do umereno oblačno, uz sunčane intervale: najviša dnevna do 7 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih
Šta su 'Mrdićevi pravosudni zakoni' u Srbiji i šta ako budu usvojeni
BBC News pre 12 minutajoš 4 povezane
Još jedna železnička nesreća u Španiji Voz iskočio iz šina kod Barselone: Ima mrtvih, najmanje 20 osoba povređeno
Blic pre 7 satijoš 3 povezane