Povezane vesti
Vojska će od sutra pomagati u poplavama pogođenim područjima Valensije
Politika 31.10.2024
Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. "Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih, morskih i… »
Vojska će od sutra pomagati poplavama pogođenim područjima Valensije
Euronews 31.10.2024
Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. "Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih, morskih i… »
Vojska će od sutra pomagati u poplavama pogođenim područjima Valensije
N1 Info 31.10.2024
Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. „Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih, morskih i… »
Vesti dana »
Motori se pregrevaju, pucaju gume, a zbog ovoga ne možemo da spavamo! RHMZ izdao dramatično upozorenje, na udaru i Beograd: Evo u kom periodu nikako ne izlazite napolje
Blic pre 7 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan: U Francuskoj ukinuta monarhija, Japan ponudio saveznicima predaju
Radio 021 pre 32 minutajoš 3 povezane
Zapošljavanje ljudi sa invaliditetom u Srbiji: 'Prvo što ljudi vide je štap'
BBC News pre 7 minutajoš 2 povezane