Povezane vesti

Vojska pomaže u poplavama pogođenim područjima Valensije, poginulo 158 ljudi

Vojska pomaže u poplavama pogođenim područjima Valensije, poginulo 158 ljudi

RTV pre 43 minuta
MADRID - Vojska je pozvana da pomogne na poplavama pogođenim područjima Valensije i biće od danas angažovana u punom obimu, izjavio je predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. "Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih… »
Vojska od danas pomaže na poplavama pogođenim područjima Valensije: "Pronađena ukradena roba"

Vojska od danas pomaže na poplavama pogođenim područjima Valensije: "Pronađena ukradena roba"

Euronews pre 1 sat
Vojska je pozvana da pomogne na poplavama pogođenim područjima Valensije i biće od danas angažovana u punom obimu, izjavio je predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. "Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih, morskih i… »
Više od: 1.000 vojnika u akciji spasavanja: Vojna jedinica za vanredne situacije uključena u pružanje pomoći Valensiji

Više od: 1.000 vojnika u akciji spasavanja: Vojna jedinica za vanredne situacije uključena u pružanje pomoći Valensiji

Blic pre 5 sati
Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. - Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih kopnenih… »
Vojska Španije će od sutra pomagati u poplavama pogođenim područjima Valensije

Vojska Španije će od sutra pomagati u poplavama pogođenim područjima Valensije

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Vojska je pozvana da pomogne u poplavama pogođenim područjima Valensije, i biće od petka angažovana u punom obimu, izjavio je danas predsednik regiona Valensije Karlos Mazon. "Upravo sam zatražio uključivanje vojske i raspoloživih… »

Vesti dana »