Povezane vesti
"Hvala vam što ste učestvovali u spasavanju mog života": Beloruski aktivista Andrej Gnjot za NIN posle oslobađanja
NIN pre 24 dana
Hvala vam što ste učestvovali u spasavanju mog života, vaš doprinos je bio ogroman, obratio se Andrej Gnjot novinarima NIN-a u danu kada je objavljeno da je napustio Srbiju, gde se protiv njega vodio postupak za ekstradiciju po zahtevu beloruskih… »
Advokat Andreja Gnjota: Bio sam srećan kad sam video njegovu fotografiju u avionu
Glas Amerike pre 23 dana
BEOGRAD — Beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot više se ne nalazi u Srbiji - odmah nakon što mu je Viši sud poslednjeg dana oktobra ukinuo pritvor u kojem je bio mesecima, on je napustio Beograd i sada se nalazi na teritoriji Evropske unije… »
Beloruski aktivista Andrej Gnjot napustio Srbiju, postupak za izručenje i dalje u toku
Danas pre 24 dana
Andrej Gnjot, beloruski novinar i reklamni reditelj, napustio je Srbiju nakon godinu dana života u pritvoru i strahu od izručenja. „Zdravo, ja sam Andrej Gnjot i trenutno se nalazim u Berlinu“, napisao je na društvenoj mreži Instagram u četvrtak… »
Beloruski aktivista Andrej Gnjot pušten na slobodu: Nalazim se na teritoriji EU, obavestiću javnost o detaljima
NIN pre 24 dana
Beloruski aktivista Andrej Gnjot, koji je bio u pritvoru u Srbiji godinu dana, potvrdio je FoNetu da je na slobodi i da se nalazi na teritoriji Evropske unije. Andrej Gnjot se u pisanoj izjavi zahvalio advokatima, oranizacijama za ljudska prava, medijima… »
Beloruski aktivista Andrej Gnjot oslobođen iz pritvora u Srbiji, na teritoriji EU
Vreme pre 24 dana
Nakon godinu dana provedenih u pritvoru u Srbiji, beloruski novinar i aktivista Andrej Gnjot sada je na slobodi i nalazi se na teritoriji Evropske unije. Beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji je u pritvoru u Srbiji bio godinu dana, sada je na… »
Beloruski novinar Andrej Gnjot na slobodi
Danas pre 24 dana
Beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji je u pritvoru u Srbiji bio godinu dana, sada je na slobodi i nalazi se na teritoriji EU. Gnjot je novinarima poslao saopštenje u kojwm e navedeno da se sada nalazi na teritoriji EU. Protiv Andreja Gnjota u… »
Vesti dana »
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama: Glas za jednakost i sigurnost
InfoKG pre 7 satijoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 49 minutajoš 172 povezane
Policajac na kog je Kostić prsnuo sprej: Povšinske povrede oba oka i crvenilo
Danas pre 5 satijoš 24 povezane
Potonuo brod kod Egipta, potraga za preživelima; Ambasador Srbije: Nije bilo naših putnika
RTS pre 37 minutajoš 22 povezane
Na Bajern za "siću": Crvena zvezda pušta u prodaju karte za utakmicu Evrolige
Večernje novosti pre 19 minutajoš 29 povezanih