Povezane vesti
"Hvala vam što ste učestvovali u spasavanju mog života": Beloruski aktivista Andrej Gnjot za NIN posle oslobađanja
NIN 01.11.2024
Hvala vam što ste učestvovali u spasavanju mog života, vaš doprinos je bio ogroman, obratio se Andrej Gnjot novinarima NIN-a u danu kada je objavljeno da je napustio Srbiju, gde se protiv njega vodio postupak za ekstradiciju po zahtevu beloruskih vlasti… »
Advokat Andreja Gnjota: Bio sam srećan kad sam video njegovu fotografiju u avionu
Glas Amerike 01.11.2024
BEOGRAD — Beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot više se ne nalazi u Srbiji - odmah nakon što mu je Viši sud poslednjeg dana oktobra ukinuo pritvor u kojem je bio mesecima, on je napustio Beograd i sada se nalazi na teritoriji Evropske unije. „Kad mi… »
Beloruski aktivista Andrej Gnjot napustio Srbiju, postupak za izručenje i dalje u toku
Danas 01.11.2024
Andrej Gnjot, beloruski novinar i reklamni reditelj, napustio je Srbiju nakon godinu dana života u pritvoru i strahu od izručenja. „Zdravo, ja sam Andrej Gnjot i trenutno se nalazim u Berlinu“, napisao je na društvenoj mreži Instagram u četvrtak uveče… »
Beloruski aktivista Andrej Gnjot pušten na slobodu: Nalazim se na teritoriji EU, obavestiću javnost o detaljima
NIN 01.11.2024
Beloruski aktivista Andrej Gnjot, koji je bio u pritvoru u Srbiji godinu dana, potvrdio je FoNetu da je na slobodi i da se nalazi na teritoriji Evropske unije. Andrej Gnjot se u pisanoj izjavi zahvalio advokatima, oranizacijama za ljudska prava… »
Beloruski aktivista Andrej Gnjot oslobođen iz pritvora u Srbiji, na teritoriji EU
Vreme 01.11.2024
Nakon godinu dana provedenih u pritvoru u Srbiji, beloruski novinar i aktivista Andrej Gnjot sada je na slobodi i nalazi se na teritoriji Evropske unije. Beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji je u pritvoru u Srbiji bio godinu dana, sada je na… »
Beloruski novinar Andrej Gnjot na slobodi
Danas 31.10.2024
Beloruski aktivista i novinar Andrej Gnjot, koji je u pritvoru u Srbiji bio godinu dana, sada je na slobodi i nalazi se na teritoriji EU. Gnjot je novinarima poslao saopštenje u kojwm e navedeno da se sada nalazi na teritoriji EU. Protiv Andreja Gnjota u… »
Vesti dana »

"Zelenski mora da se odrekne Krima i članstva u NATO" Trampov ultimatum Zelenskom
Dnevnik pre 1 satjoš 53 povezane

RHMZ najavio nove pljuskove u naredna dva sata, a evo šta se danas očekuje u Beogradu
Nova pre 18 minutajoš 24 povezane

Danas prvi sastanak pregovaračkog tima za minimalac za 2026, Vlada predlaže povećanje minimalne cene rada na 550 evra mesečno
Glas Zapadne Srbije pre 13 minutajoš 17 povezanih

Novosađani ponovo na ulicama: Studenti traže oslobađanje uhapšenih
Nedeljnik pre 48 minutajoš 10 povezanih