Повезане вести

Наставница историје Татјана Стевановић из "Рибникара" на суђењу: Испрекидана су ми сећања, све је трајало два минута (ВИДЕО)…

Наставница историје Татјана Стевановић из "Рибникара" на суђењу: Испрекидана су ми сећања, све је трајало два минута (ВИДЕО)…

Инсајдер 01.11.2024
У парничном поступку у ком је тужила родитеље малолетног К.К. Владимира и Миљану Кецмановић, данас је сведочила тешко рањена наставница историје из "Рибникара" Татјана Стевановић. Описала је у судници кроз шта је прошла 3… »
Одложено суђење Кецмановићима у случају "Рибникар" (ВИДЕО)

Одложено суђење Кецмановићима у случају "Рибникар" (ВИДЕО)

Инсајдер 01.11.2024
У Вишем суду у Београду данас је за 20. новембар одложено суђење Миљани и Владимиру Кецмановић, родитељима дечака који је 3. маја прошле године у ОШ "Владислав Рибникар" убио девет вршњака и чувара те школе. Суђење је, према… »
Нова оптужница против Кецмановића! Одложен кривични поступак за убиство у Рибникару због захтева одбране

Нова оптужница против Кецмановића! Одложен кривични поступак за убиство у Рибникару због захтева одбране

Телеграф 01.11.2024
Препоручујемо. Наставак кривилног поступка против Владимира и Миљане Кецмановић, родитеља дечака који је пуцао у Основној школи "Владислав Рибникар", данас је одложен. Разлог одлагања је подизање нове оптужнице против… »
Тај звук наставио је да се чује, било је језиво, уследио је врисак... Рањена наставница историје описала зло

Тај звук наставио је да се чује, било је језиво, уследио је врисак... Рањена наставница историје описала зло

Телеграф 01.11.2024
Препоручујемо. Суђење Владимиру и Миљани Кецмановић, родитељима дечака који је пуцао у Основној школи "Владислав Рибникар" по тужби наставнице историје Татјане Стевановић почело је данас у Вишем суду у Београду. Претходно је у… »
Први снимак Татјане Стевановић, рањене наставнице историје у масакру у "Рибникару": Стигла у суд да сведочи

Први снимак Татјане Стевановић, рањене наставнице историје у масакру у "Рибникару": Стигла у суд да сведочи

Телеграф 01.11.2024
Препоручујемо. Татјана Стевановић, наставница историје која је рањена у масакру у ОШ "Владислав Рибникар" за који је осумњичен К. К. (14), стигла је у Виши суд у пратњи свог супруга и адвоката, а како се види из приложеног… »
Прве фотографије наставнице из "Рибникара" која је рањена у масакру

Прве фотографије наставнице из "Рибникара" која је рањена у масакру

Телеграф 01.11.2024
Препоручујемо. Татјана Стевановић, наставница историје која је рањена у масакру у ОШ "Владислав Рибникар" за који је осумњичен К. К. (14), стигла је у Виши суд у пратњи свог супруга и адвоката. Она је, подсетимо, поднела тужбу… »
Рањена наставница историје из Рибникара стигла у суд

Рањена наставница историје из Рибникара стигла у суд

Телеграф 01.11.2024
Препоручујемо. Суђење родитељима дечака који је пуцао у Основној школи "Владислав Рибникар" по тужби рањене наставнице историје Татјане Стевановић наставља се данас у Вишем суду у Београду након скоро четири месеца паузе која… »
Нису знали хоће ли преживети, а камоли ходати: Рањена наставница у "Рибникару" данас је стала пред судом

Нису знали хоће ли преживети, а камоли ходати: Рањена наставница у "Рибникару" данас је стала пред судом

Телеграф 01.11.2024
Препоручујемо. Наставница историје у Основној школи "Владислав Рибникар" тешко је рањена 3. маја када је на њу пуцао ученик те школе К. К. Она је осам месеци провела у болници, а шест месеци је била непокретна. Месец до два чак… »
Проширењем оптужнице дечак који је пуцао у Рибникару постао оштећени: Драганове сестре уплакане после суђења

Проширењем оптужнице дечак који је пуцао у Рибникару постао оштећени: Драганове сестре уплакане после суђења

Телеграф 01.11.2024
Препоручујемо. Кривични поступак против Владимира и Миљане Кецмановић данас је одложен у Вишем суду у Београду како би одбрана имала времена да се упозна са допуном оптужнице којом се Кецмановићи терете за запуштање и… »
Одложено суђење Кецмановићима

Политика 01.11.2024
У Вишем суду у Београду данас је за 20. новембар одложено суђење Миљани и Владимиру Кецмановић, родитељима дечака који је 3. маја прошле године у ОШ „Владислав Рибникар” убио девет вршњака и чувара те школе. Суђење је према… »
Рањена наставница испричала детаље пуцњаве у „Рибникару"

Рањена наставница испричала детаље пуцњаве у „Рибникару"

Политика 01.11.2024
У Вишем суду у Београду данас је у парничном поступку против Владимира и Миљане Кецмановић сведочила Татјана Стевановић, наставица историје која их је тужила, а која је рањена 3. маја прошле године у Основној школи “Владислав… »
Одложено суђење Кецмановићима – проширена оптужница за родитеље К.К.

Одложено суђење Кецмановићима – проширена оптужница за родитеље К.К.

РТС 01.11.2024
Суђење Миљани и Владимиру Кецмановић, родитељима дечака који је 3. маја прошле године у ОШ "Владислав Рибникар" убио девет вршњака и чувара те школе, одложено је у Вишем суду у Београду за 20. новембар. Суђење Миљани и… »
Данас наставак суђења Кецмановићима

Политика 01.11.2024
У Вишем суду у Београду данас би требало да се настави суђење Миљани и Владимиру Кецмановић, родитељима дечака који је 3. маја прошле године у ОШ "Владислав Рибникар" убио девет вршњака и чувара те школе. За данашње суђење… »
"Одлетела сам испод катедре, а пуцњи су се наставили" Рањена наставница историје из Рибникара описала ужас из учионице…

"Одлетела сам испод катедре, а пуцњи су се наставили" Рањена наставница историје из Рибникара описала ужас из учионице…

Курир 01.11.2024
"Држала сам час када је неко нагло отворио врата, нисам ни стигла да видим ко је ушао, већ сам била погођена, одлетела сам испод катедре, а пуцњи су се наставили. Сећам се само дечака како лежи близу, блед и непокретан, и… »
Одложено суђење родитељима масовног убице у Рибникару: Малолетник добио статус оштећеног

Одложено суђење родитељима масовног убице у Рибникару: Малолетник добио статус оштећеног

Радио 021 01.11.2024
Суђење родитељима дечака који је 3. маја прошле године извршио масовно убиство у ОШ "Владислав Рибникар" у Београду одложено је за 20. новембар. У Вишем суду у Београду данас је требало да се одржи суђење М.К. и В.К, али је… »
„Одмах сам погођена у стомак, одлетела сам и пала испред катедре“: Потресно сведочење рањене наставнице у „Рибникару“…

„Одмах сам погођена у стомак, одлетела сам и пала испред катедре“: Потресно сведочење рањене наставнице у „Рибникару“…

Нова 01.11.2024
: Парнични поступак против Владимира и Миљане Кецмановић и њиховог сина К. К. (14), који је извршио масакр у школи "Владислав Рибникар", а по тужби рањене наставнице историје Татјане Стевановић, одржан је данас у Вишем суду у… »
Рањена наставница испричала детаље пуцњаве у "Рибникару", одложено суђење Кецмановићима

Рањена наставница испричала детаље пуцњаве у "Рибникару", одложено суђење Кецмановићима

РТВ 01.11.2024
БЕОГРАД - У Вишем суду у Београду данас је у парничном поступку против Владимира и Миљане Кецмановић сведочила Татјана Стевановић, наставица историје која их је тужила, а која је рањена 3. маја прошле године у Основној школи… »
Ненад Стефановић: Срамни су наводи бранилаца Кецмановића, који проширење оптужнице дефинишу као „немоћ тужилаштва“

Ненад Стефановић: Срамни су наводи бранилаца Кецмановића, који проширење оптужнице дефинишу као „немоћ тужилаштва“

Данас 01.11.2024
Главни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва (ВЈТ) у Београду Ненад Стефановић изјавио је данас да су “срамни” наводи бранилаца оптужених Кецмановића, којима проширење оптужнице против њих дефинишу као „немоћ тужилаштва“, чиме… »
Ненад Стефановић: Срамни наводи бранилаца Кецмановића да је проширивање оптужнице – немоћ тужилаштва

Ненад Стефановић: Срамни наводи бранилаца Кецмановића да је проширивање оптужнице – немоћ тужилаштва

Нови магазин 01.11.2024
Срамни су наводи бранилаца оптужених Кецмановића којима проширење оптужнице против њих дефинишу као „немоћ тужилаштва“, чиме обмањују јавност и узнемиравају породице оштећених, поручио је главни јавни тужилац Вишег јавног… »

Н1 Инфо 01.11.2024
Срамни су наводи бранилаца оптужених Кецмановића којима проширење оптужнице против њих дефинишу као „немоћ тужилаштва“, чиме обмањују јавност и узнемиравају породице оштећених, поручио је главни јавни тужилац Вишег јавног… »
"Чуо се врисак, а онда насилно отварање врата, упуцао ме у стомак" Потресно сведочење наставнице историје из Рибникара

"Чуо се врисак, а онда насилно отварање врата, упуцао ме у стомак" Потресно сведочење наставнице историје из Рибникара

Мондо 01.11.2024
Пред Вишим судом у Београду данас се наставља суђење због маскара у ОШ "Владислав Рибникар", који се догодио 3. маја у Београду. Парнични поступак против дечака убице (14) који је извршио масакр у школи "Владислав Рибникар" и… »
„Страх осећам, сваког дана. Када чујем ватромет, изненадне звукове…“: Речи рањене наставнице у „Рибникару“ потресле све у суду…

„Страх осећам, сваког дана. Када чујем ватромет, изненадне звукове…“: Речи рањене наставнице у „Рибникару“ потресле све у суду…

Нова 01.11.2024
: "Трпела сам јаке физичке болове, али су ми давали лекове који су ми помогли", рекла је на данашњем главном претресу наставница историје Татјана Стевановић, у чију учионицу је 3. маја прошле године у школи "Владислав Рибникар"… »
Два поступка у једном дану у случају "Рибникар": Једно одложено, на другом сведочила наставница

Два поступка у једном дану у случају "Рибникар": Једно одложено, на другом сведочила наставница

Еуроневс 01.11.2024
У Вишем суду у Београду данас је требало да буде настављено суђење родитељима дечака који је 3. маја прошле године у ОШ "Владислав Рибникар" убио девет вршњака и чувара те школе. Међутим, суђење је одложено за 20. новембар… »
Одложено суђење кецмановићима у кривици: Ево шта је разлог

Одложено суђење кецмановићима у кривици: Ево шта је разлог

Блиц 01.11.2024
У Палати правде данас се одржавају два рочишта против родитеља дечака убице, Владимира и Миљане Кецмановић. Прво рочиште одржава се по приватној тужби наставнице историје, Татјане С. за накнаду нематеријалне штете, док се друго… »
Одложено суђење Кецмановићима, њихова бранитељка каже да је проширењем оптужнице К.К. добио статус оштећеног

Одложено суђење Кецмановићима, њихова бранитељка каже да је проширењем оптужнице К.К. добио статус оштећеног

Н1 Инфо 01.11.2024
У Вишем суду у Београду данас је за 20. новембар одложено суђење Миљани и Владимиру Кецмановић, родитељима дечака који је 3. маја прошле године у ОШ "Владислав Рибникар" убио девет вршњака и чувара те школе. Суђење је према… »
"Срамни наводи бранилаца Кецмановића": Главни јавни тужилац реаговао на одбрану породице дечака убице: "Немоћ је реч која…

"Срамни наводи бранилаца Кецмановића": Главни јавни тужилац реаговао на одбрану породице дечака убице: "Немоћ је реч која…

Блиц 01.11.2024
Срамни су наводи бранилаца оптужених Кемановића којима се проширење оптужнице против њих дефинишу као "немоћ тужилаштва", чиме обмањују јавност и узнемиравају породице оштећених, поручио је главни јавни тужилац Вишег јавног… »
Тужилац Стефановић: Срамни наводи бранилаца који проширење оптужнице против Кецмановића дефинишу као "немоћ тужилаштва"…

Тужилац Стефановић: Срамни наводи бранилаца који проширење оптужнице против Кецмановића дефинишу као "немоћ тужилаштва"…

Инсајдер 01.11.2024
Главни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду Ненад Стефановић изјавио је данас да су "срамни наводи бранилаца оптужених Кецмановића којима проширење оптужнице против њих дефинишу као „немоћ тужилаштва“, чиме… »
Главни јавни тужилац: "Очекујем да се родитељима К. К. изрекне максимална казна"

Главни јавни тужилац: "Очекујем да се родитељима К. К. изрекне максимална казна"

Б92 01.11.2024
Главни јавни тужилац реаговао је поводом навода бранилаца оптужених Кецмановића. "Срамни су наводи бранилаца оптужених Кемановића којима се проширење оптужнице против њих дефинишу као "немоћ тужилаштва", чиме обмањују јавност… »
"Страх осећам сваког дана, кад чујем ватромет, видим оружје": Страшне речи рањене наставнице у Рибникару

"Страх осећам сваког дана, кад чујем ватромет, видим оружје": Страшне речи рањене наставнице у Рибникару

Мондо 01.11.2024
Наставница историје Татјана Стевановић, која је рањена у пуцњави у "Рибникару" изнела је детаље њеног лечења и опоравка после 3. маја. "Трпела сам јаке физичке болове, али су ми давали лекове који су ми помогли", рекла је на… »
Реаговање главног јавног тужиоца: Срамне изјаве бранилаца Кецмановића којима се играју са емоцијама породица страдалих

Реаговање главног јавног тужиоца: Срамне изјаве бранилаца Кецмановића којима се играју са емоцијама породица страдалих

Курир 01.11.2024
Срамни су наводи бранилаца оптужених Кемановића којима се проширење оптужнице против њих дефинишу као "немоћ тужилаштва", чиме обмањују јавност и узнемиравају породице оштећених, поручио је главни јавни тужилац Вишег јавног… »
Нови детаљи масакра у "Рибникару"

Нови детаљи масакра у "Рибникару"

Б92 01.11.2024
У Вишем суду у Београду данас је у парничном поступку против Владимира и Миљане Кецмановић сведочила Татјана Стевановић, наставица историје која их је тужила, а која је рањена 3. маја прошле године у Основној школи Владислав… »

Б92 01.11.2024
У Вишем суду у Београду данас је одложено суђење Миљани и Владимиру Кецмановић, родитељима дечака који је 3. маја прошле године у ОШ "Владислав Рибникар" убио девет вршњака и чувара те школе. Суђење Кецмановићима је према… »
Реаговање главног јавног тужиоца Ненада Стефановића на изјаву бранилаца оптужених Кецмановића

Реаговање главног јавног тужиоца Ненада Стефановића на изјаву бранилаца оптужених Кецмановића

Телеграф 01.11.2024
Препоручујемо. "Срамни су наводи бранилаца оптужених Кемановића којима се проширење оптужнице против њих дефинишу као "немоћ тужилаштва", чиме обмањују јавност и узнемиравају породице оштећених, поручио је главни јавни тужилац… »
"Нисам стигла да окренем главу, већ сам била погођена": Наставница историје из "Рибникара" описала ужас из учионице у којој су…

"Нисам стигла да окренем главу, већ сам била погођена": Наставница историје из "Рибникара" описала ужас из учионице у којој су…

Блиц 01.11.2024
Татјана Стевановић, наставница историје, која је тешко рањена у пуцњави у ОШ "Владислав Рибникар" данас је сведочила на суђењу у парничном поступку по тужби коју је поднела против Миљане и Владимира Кецмановића, родитеља… »
"Била сам на поду, руке су ми биле крваве. Девојчица је пришла да се сакрије": Сведочила рањена наставница из Рибникара

"Била сам на поду, руке су ми биле крваве. Девојчица је пришла да се сакрије": Сведочила рањена наставница из Рибникара

НИН 01.11.2024
У Вишем суду у Београду данас је у парничном поступку против Владимира и Миљане Кецмановић сведочила Татјана Стевановић, наставица историје која их је тужила, а која је рањена 3. маја прошле године у Основној школи “Владислав… »
Одлаже се суђење родитељима дечака убице: Миљани Кецмановић није било могуће уручити оптужницу

Одлаже се суђење родитељима дечака убице: Миљани Кецмановић није било могуће уручити оптужницу

Мондо 01.11.2024
Одлаже се суђење родитељима дечака убице. Суђење Миљани и Владимиру Кецмановићу, родитељима дечака убице који је 3. маја прошле године у Основној школи Владислав Рибникар убио деветоро вршњака и радника обезбеђења, одлаже… »
Мајци дечака убице седам дана није било могуће уручити оптужницу: Одлаже се суђење да би припремила одбрану

Мајци дечака убице седам дана није било могуће уручити оптужницу: Одлаже се суђење да би припремила одбрану

Курир 01.11.2024
Суђење Миљани и Владимиру Кецмановићу, родитељима дечака убице који је 3. маја прошле године у Основној школи Владислав Рибникар убио деветоро вршњака и радника обезбеђења, одлаже се у Вишем суду у Београду, јер је мајци тек… »
Наставница историје рањена у Рибникару стигла у суд: Данас говори о масакру у школи на Врачару

Наставница историје рањена у Рибникару стигла у суд: Данас говори о масакру у школи на Врачару

Мондо 01.11.2024
Наставница рањена у Рибникару данас сведочи у Вишем суду. Татјана Стевановић, рањена наставница историје у масакру у Основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару, стигла је пред почетак данашњег суђења у Виши суд у Београду… »
Рањена наставница испричала детаље пуцњаве у "Рибникару"

Рањена наставница испричала детаље пуцњаве у "Рибникару"

Еуроневс 01.11.2024
У Вишем суду у Београду данас је у парничном поступку против В.К. и М.К. сведочила Татјана Стевановић, наставица историје која их је тужила, а која је рањена 3. маја прошле године у Основној школи "Владислав Рибникар"… »
Наставница историје рањена у рибникару сведочи данас: Татјана стигла у суд у загрљају свог супруга (видео)

Наставница историје рањена у рибникару сведочи данас: Татјана стигла у суд у загрљају свог супруга (видео)

Курир 01.11.2024
Татјана Стевановић, рањена наставница историје у масакру у Основној школи " Владислав Рибникар" на Врачару, стигла је пред почетак данашњег суђења у Виши суд у Београду где ће бити одржан парнични поступак по тужби поменуте… »

ИндексОнлине 01.11.2024
БЕОГРАД – У Вишем суду у Београду данас би требало да се настави суђење Миљани и Владимиру Кецмановић, родитељима дечака који је 3. маја прошле године у ОШ “Владислав Рибникар” убио девет вршњака и чувара те школе. За… »
Суђење за масакр у „Рибникару“: У суд стигла наставница која је тешко рањена у нападу, данас ће сведочити

Суђење за масакр у „Рибникару“: У суд стигла наставница која је тешко рањена у нападу, данас ће сведочити

Нова 01.11.2024
: Пред Вишим судом у Београду данас се наставља суђење због маскара у Огледној основној школи “Владислав Рибникар”, који се догодио 3. маја у Београду. Данас би требало да буду одржана два рочишта, једно у парници по приватној… »
Родитељи дечака убице из "рибникара" поново пред судом: Данас се Изјашњавају на нове оптужбе за запуштање и занемаривање…

Родитељи дечака убице из "рибникара" поново пред судом: Данас се Изјашњавају на нове оптужбе за запуштање и занемаривање…

Курир 01.11.2024
Владимир и Миљана Кецмановић, родитељи дечака убице који је 3. маја прошле године у ОШ "Владислав Рибникар" убио деветоро вршњака и радника обезбеђења, данас би требало да се пред Вишим судом у Београду изјасне о кривици на… »
Наставница историје рањена у Рибникару сведочи данас: Тражила затварање за јавност, одлука још није позната

Наставница историје рањена у Рибникару сведочи данас: Тражила затварање за јавност, одлука још није позната

Телеграф 01.11.2024
Препоручујемо. Пернични поступак против дечака који је пуцао у Основној школи "Владислав Рибникар" и његових родитеља Владимира и Миљане Кецмановић по тужби рањене наставнице историје Татјане Стевановић званично почиње данас… »

Вести дана »