Povezane vesti
Lesor pričao o jednom čoveku u crvenoj zvezdi: Imam veliko poštovanje prema njemu, ovo mi je rekao! (video)
Hot sport 01.11.2024
Ne zaboravlja period kada nije bio glavna zverka Evrolige! Crvena zvezda će sutra veče na svom parketu dočekati Panatinaikos u okviru 7. kola Evrolige. Za aktuelnog prvaka Evrope nastupa Matijas Lesor, nekadašnji as Partizana, ali i Crvene zvezde. On… »
Lesor se priseća Sferopulosa: "Ogromno poštovanje prema njemu!"
Sportske.net 01.11.2024
Matijas Lesor je svojevremeno sarađivao sa Janisom Sferopulosom. Bilo je to u Makabiju iz Tel Aviva kada je Lesor igrao svega dva meseca za tog evroligaša. Sada je vreme da se ponovo sretnu Sferopulos i Lesor. "Ulazim u svaku utakmicu sa namerom da… »
"Znam da Delije spremaju dobrodošlicu za mene": Oglasio se Matijas Lesor pred meč sa Zvezdom
Mondo 01.11.2024
Matijas Lesor govorio je pred meč sa Crvenom zvezdom i o svom iskustvu igranja za crveno-bele, kao i o aktuelnom dolasku sa Panatinaikosom u Beograd. Matijas Lesor večeras sa Panatinaikosom gostuje Crvenoj zvezdi u hali "Aleksandar Nikolić" (20.00), a… »
Lesor progovorio o Sferopulosu: "Tada mi je prišao, nije me lagao..."
Telegraf 01.11.2024
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde večeras će igrati protiv ekipe Panatinaikosa, a Matijas Lesor, prva zvezda Zelenih, govorio je kakav je njegov odnos sa crveno-belima. Lesor je objasnio kako se oseća po pitanju kluba čije je boje nekada… »
Vesti dana »
Košarkaši Denvera posle produžetka pobedili San Antonio, Jokić ubacio 46 poena
Vesti online pre 1 satjoš 13 povezanih
U Srbiji jutro veoma hladno, tokom dana pretežno sunčano, najviše 7 stepeni
Euronews pre 2 satajoš 11 povezanih
Timoti Les: Znamo zašto se Donald Tramp interesuje za status Kosova!
Vesti online pre 58 minutajoš 4 povezane
Niko ne zna gde će monstrum biti sahranjen: U opštini i komunalnom preduzeću samo kratko odgovorili, Cetinjani u tuzi kažu - neka telo prokletog ubice bace
RINA pre 1 satjoš 17 povezanih
"Čeka vas medo vaš, neće ni da jede, ubi ga tuga": Tetka ubijenih mališana sa Cetinja u suzama
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih