Povezane vesti
Lesor pričao o jednom čoveku u crvenoj zvezdi: Imam veliko poštovanje prema njemu, ovo mi je rekao! (video)
Hot sport pre 21 dana
Ne zaboravlja period kada nije bio glavna zverka Evrolige! Crvena zvezda će sutra veče na svom parketu dočekati Panatinaikos u okviru 7. kola Evrolige. Za aktuelnog prvaka Evrope nastupa Matijas Lesor, nekadašnji as Partizana, ali i Crvene zvezde. On… »
Lesor se priseća Sferopulosa: "Ogromno poštovanje prema njemu!"
Sportske.net pre 21 dana
Matijas Lesor je svojevremeno sarađivao sa Janisom Sferopulosom. Bilo je to u Makabiju iz Tel Aviva kada je Lesor igrao svega dva meseca za tog evroligaša. Sada je vreme da se ponovo sretnu Sferopulos i Lesor. "Ulazim u svaku utakmicu sa namerom da… »
"Znam da Delije spremaju dobrodošlicu za mene": Oglasio se Matijas Lesor pred meč sa Zvezdom
Mondo pre 21 dana
Matijas Lesor govorio je pred meč sa Crvenom zvezdom i o svom iskustvu igranja za crveno-bele, kao i o aktuelnom dolasku sa Panatinaikosom u Beograd. Matijas Lesor večeras sa Panatinaikosom gostuje Crvenoj zvezdi u hali "Aleksandar Nikolić" (20.00), a… »
Lesor progovorio o Sferopulosu: "Tada mi je prišao, nije me lagao..."
Telegraf pre 21 dana
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde večeras će igrati protiv ekipe Panatinaikosa, a Matijas Lesor, prva zvezda Zelenih, govorio je kakav je njegov odnos sa crveno-belima. Lesor je objasnio kako se oseća po pitanju kluba čije je boje nekada… »
Vesti dana »
ProGlas zahvalio građanima za akciju Zastani Srbijo, traži odgovornost za pogibiju u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 135 povezanih
Ješić nakon izlaska: Pritvor je nedostojan čoveka, pun je stenica i pretrpan ljudima
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih
"Pozvao me da sednemo sami, tad mi je rekao": Novica Tončev otkrio detalje sa Palmine oproštajne žurke
Mondo pre 37 minutajoš 91 povezana
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 11 satijoš 42 povezane