Povezane vesti

Lesor pričao o jednom čoveku u crvenoj zvezdi: Imam veliko poštovanje prema njemu, ovo mi je rekao! (video)

Lesor pričao o jednom čoveku u crvenoj zvezdi: Imam veliko poštovanje prema njemu, ovo mi je rekao! (video)

Hot sport pre 2 sata
Ne zaboravlja period kada nije bio glavna zverka Evrolige! Crvena zvezda će sutra veče na svom parketu dočekati Panatinaikos u okviru 7. kola Evrolige. Za aktuelnog prvaka Evrope nastupa Matijas Lesor, nekadašnji as Partizana, ali i Crvene zvezde. On… »
Lesor se priseća Sferopulosa: "Ogromno poštovanje prema njemu!"

Lesor se priseća Sferopulosa: "Ogromno poštovanje prema njemu!"

Sportske.net pre 3 sata
Matijas Lesor je svojevremeno sarađivao sa Janisom Sferopulosom. Bilo je to u Makabiju iz Tel Aviva kada je Lesor igrao svega dva meseca za tog evroligaša. Sada je vreme da se ponovo sretnu Sferopulos i Lesor. "Ulazim u svaku utakmicu sa namerom da… »
"Znam da Delije spremaju dobrodošlicu za mene": Oglasio se Matijas Lesor pred meč sa Zvezdom

"Znam da Delije spremaju dobrodošlicu za mene": Oglasio se Matijas Lesor pred meč sa Zvezdom

Mondo pre 9 sati
Matijas Lesor govorio je pred meč sa Crvenom zvezdom i o svom iskustvu igranja za crveno-bele, kao i o aktuelnom dolasku sa Panatinaikosom u Beograd. Matijas Lesor večeras sa Panatinaikosom gostuje Crvenoj zvezdi u hali "Aleksandar Nikolić" (20.00), a… »
Lesor progovorio o Sferopulosu: "Tada mi je prišao, nije me lagao..."

Lesor progovorio o Sferopulosu: "Tada mi je prišao, nije me lagao..."

Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde večeras će igrati protiv ekipe Panatinaikosa, a Matijas Lesor, prva zvezda Zelenih, govorio je kakav je njegov odnos sa crveno-belima. Lesor je objasnio kako se oseća po pitanju kluba čije je boje nekada… »

Vesti dana »