Повезане вести

Лесор причао о једном човеку у црвеној звезди: Имам велико поштовање према њему, ово ми је рекао! (видео)

Лесор причао о једном човеку у црвеној звезди: Имам велико поштовање према њему, ово ми је рекао! (видео)

Хот спорт 01.11.2024
Не заборавља период када није био главна зверка Евролиге! Црвена звезда ће сутра вече на свом паркету дочекати Панатинаикос у оквиру 7. кола Евролиге. За актуелног првака Европе наступа Матијас Лесор, некадашњи ас Партизана… »
Лесор се присећа Сферопулоса: "Огромно поштовање према њему!"

Лесор се присећа Сферопулоса: "Огромно поштовање према њему!"

Спортске.нет 01.11.2024
Матијас Лесор је својевремено сарађивао са Јанисом Сферопулосом. Било је то у Макабију из Тел Авива када је Лесор играо свега два месеца за тог евролигаша. Сада је време да се поново сретну Сферопулос и Лесор. "Улазим у сваку… »
"Знам да Делије спремају добродошлицу за мене": Огласио се Матијас Лесор пред меч са Звездом

"Знам да Делије спремају добродошлицу за мене": Огласио се Матијас Лесор пред меч са Звездом

Мондо 01.11.2024
Матијас Лесор говорио је пред меч са Црвеном звездом и о свом искуству играња за црвено-беле, као и о актуелном доласку са Панатинаикосом у Београд. Матијас Лесор вечерас са Панатинаикосом гостује Црвеној звезди у хали… »
Лесор проговорио о Сферопулосу: "Тада ми је пришао, није ме лагао..."

Лесор проговорио о Сферопулосу: "Тада ми је пришао, није ме лагао..."

Телеграф 01.11.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде вечерас ће играти против екипе Панатинаикоса, а Матијас Лесор, прва звезда Зелених, говорио је какав је његов однос са црвено-белима. Лесор је објаснио како се осећа по питању клуба чије… »

Вести дана »