Povezane vesti

Alkaraz u šoku, nije mu jasno zašto su to uradili?! Nakon ispadanja imao da kaže samo jedno! (video)

Alkaraz u šoku, nije mu jasno zašto su to uradili?! Nakon ispadanja imao da kaže samo jedno! (video)

Hot sport pre 3 sata
Jasan je Karlitos! Francuski teniser Igo Amber priredio je pravu senzaciju u osmini finala Masters turnira u Parizu, pobedivši drugog igrača sveta Karlosa Alkaraza nakon dva sata i 16 minuta igre, rezultatom 6:1, 3:6, 7:5. Španac se nakon meča… »
Alkaraz besan posle poraza: Ne znam zašto su to uradili!

Alkaraz besan posle poraza: Ne znam zašto su to uradili!

Sport klub pre 4 sati
Karlos Alkaraz, prvi favorit na turniru u Parizu, eliminisan je već u osmini finala od Iga Imbera u tri seta. Četvorostruki gren slem šampion nije krio razočaranje posle meča, a najviše je govorio o podlozi u pariskom Bersiju. „Kada sam igrao prvi… »
Karlose, čemu izgovori? Alkaraz pronašo krivca za senzacionalni poraza na mastersu u Parizu

Karlose, čemu izgovori? Alkaraz pronašo krivca za senzacionalni poraza na mastersu u Parizu

Večernje novosti pre 5 sati
Francuski teniser Igo Umber plasirao se sinoć u četvrtfinale mastersa u Parizu, pošto je posle tri seta pobedio drugog tenisera sveta Španca Karlosa Alkarasa 6:1, 3:6, 7:5. FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG To je bila senzacija do sada najveća na… »
Alkaras posle ispadanja: "Ludilo - ne znam što su to uradili"

Alkaras posle ispadanja: "Ludilo - ne znam što su to uradili"

B92 pre 5 sati
Španski teniser Karlos Alkaras komentarisao je uslove u Bersiju, nakon što je eliminisan u osmini finala ovog Mastersa. Od Alkarasa je bolji bio domaći predstavnik, Igo Amber, rezultatom 6:1, 3:6, 7:5. Dosta se priča o jako brzoj podlozi u Parizu ove… »

Vesti dana »