Povezane vesti

Dačić: SPS želi nastavak saradnje sa SNS, sankcionisaćemo svako iskakanje

Beta pre 2 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kazao je danas  da u toj stranci postoji jedinstvo oko sprovođenja zajedničke politike sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da će sankcionisati svako "iskakanje" i "sve što može da… »
"Delovao sam korektivno": Dačić o Ružićevim izjavama koje su podigle buru: Nema iskakanja, sankcionisaćemo sve što može…

"Delovao sam korektivno": Dačić o Ružićevim izjavama koje su podigle buru: Nema iskakanja, sankcionisaćemo sve što može…

Blic pre 2 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kazao je danas da u SPS postoji jedinstvo oko sprovođenja zajedničke politike sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da će sankcionisati svako "iskakanje" i "sve šta može da izazove… »

NIN pre 3 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kazao je da u SPS-u postoji jedinstvo oko sprovođenja zajedničke politike sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da će sankcionisati svako "iskakanje" i "sve šta može da izazove negativne… »
Dačić: Delovao sam korektivno povodom Ružićevog gostovanja na N1

Dačić: Delovao sam korektivno povodom Ružićevog gostovanja na N1

N1 Info pre 3 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kazao je danas da u SPS-u postoji jedinstvo oko sprovođenja zajedničke politike sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da će sankcionisati svako "iskakanje" i "sve šta može da izazove… »

Novi magazin pre 4 sati
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kazao je danas da u SPS-u postoji jedinstvo oko sprovođenja zajedničke politike sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da će sankcionisati svako "iskakanje" i "sve šta može da izazove… »
Milićević: Ne postoji alternativa Ivici Dačiću kao predsedniku SPS

Milićević: Ne postoji alternativa Ivici Dačiću kao predsedniku SPS

Danas pre 20 sati
Član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević izjavio je danas da ne postoji alternativa Ivici Dačiću kao predsedniku te stranke, kao i da to uopšte ne dovodi u pitanje. Milićević je za televiziju B92 rekao da Dačićeva… »

Vesti dana »