Povezane vesti

Dačić: SPS želi nastavak saradnje sa SNS, sankcionisaćemo svako iskakanje

Beta 01.11.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kazao je danas  da u toj stranci postoji jedinstvo oko sprovođenja zajedničke politike sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da će sankcionisati svako "iskakanje" i "sve što može da… »
"Delovao sam korektivno": Dačić o Ružićevim izjavama koje su podigle buru: Nema iskakanja, sankcionisaćemo sve što može…

"Delovao sam korektivno": Dačić o Ružićevim izjavama koje su podigle buru: Nema iskakanja, sankcionisaćemo sve što može…

Blic 01.11.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kazao je danas da u SPS postoji jedinstvo oko sprovođenja zajedničke politike sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da će sankcionisati svako "iskakanje" i "sve šta može da izazove… »

NIN 01.11.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kazao je da u SPS-u postoji jedinstvo oko sprovođenja zajedničke politike sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da će sankcionisati svako "iskakanje" i "sve šta može da izazove negativne… »
Dačić: Delovao sam korektivno povodom Ružićevog gostovanja na N1

Dačić: Delovao sam korektivno povodom Ružićevog gostovanja na N1

N1 Info 01.11.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kazao je danas da u SPS-u postoji jedinstvo oko sprovođenja zajedničke politike sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da će sankcionisati svako "iskakanje" i "sve šta može da izazove… »

Novi magazin 01.11.2024
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kazao je danas da u SPS-u postoji jedinstvo oko sprovođenja zajedničke politike sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da će sankcionisati svako "iskakanje" i "sve šta može da izazove… »
Milićević: Ne postoji alternativa Ivici Dačiću kao predsedniku SPS

Milićević: Ne postoji alternativa Ivici Dačiću kao predsedniku SPS

Danas 31.10.2024
Član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević izjavio je danas da ne postoji alternativa Ivici Dačiću kao predsedniku te stranke, kao i da to uopšte ne dovodi u pitanje. Milićević je za televiziju B92 rekao da Dačićeva… »

Vesti dana »