Повезане вести

Дачић: СПС жели наставак сарадње са СНС, санкционисаћемо свако искакање

Бета 01.11.2024
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић казао је данас  да у тој странци постоји јединство око спровођења заједничке политике са Српском напредном странком (СНС) и да ће санкционисати свако "искакање" и "све… »
"Деловао сам корективно": Дачић о Ружићевим изјавама које су подигле буру: Нема искакања, санкционисаћемо све што може да…

"Деловао сам корективно": Дачић о Ружићевим изјавама које су подигле буру: Нема искакања, санкционисаћемо све што може да…

Блиц 01.11.2024
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић казао је данас да у СПС постоји јединство око спровођења заједничке политике са Српском напредном странком (СНС) и да ће санкционисати свако "искакање" и "све шта може… »

НИН 01.11.2024
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић казао је да у СПС-у постоји јединство око спровођења заједничке политике са Српском напредном странком (СНС) и да ће санкционисати свако "искакање" и "све шта може да… »
Дачић: Деловао сам корективно поводом Ружићевог гостовања на Н1

Дачић: Деловао сам корективно поводом Ружићевог гостовања на Н1

Н1 Инфо 01.11.2024
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић казао је данас да у СПС-у постоји јединство око спровођења заједничке политике са Српском напредном странком (СНС) и да ће санкционисати свако "искакање" и "све шта… »

Нови магазин 01.11.2024
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић казао је данас да у СПС-у постоји јединство око спровођења заједничке политике са Српском напредном странком (СНС) и да ће санкционисати свако "искакање" и "све шта… »
Милићевић: Не постоји алтернатива Ивици Дачићу као председнику СПС

Милићевић: Не постоји алтернатива Ивици Дачићу као председнику СПС

Данас 31.10.2024
Члан Председништва Социјалистичке партије Србије Ђорђе Милићевић изјавио је данас да не постоји алтернатива Ивици Дачићу као председнику те странке, као и да то уопште не доводи у питање. Милићевић је за телевизију Б92 рекао да… »

Вести дана »