Povezane vesti
„Teslinu sobu gde je umro sam preživela i spavala sam u njegovom krevetu“: Jovana Jeremić u Americi je već blam veka –…
Nova pre 25 dana
: Voditeljka "Pink" televizije, Jovana Jeremić, otputovala je juče u Ameriku kako bi izveštavala o tamošnjim predsedničkim izborima koji su zakazani za 5. novembar. I iako smo očekivali da će već pri sletanju na američko tlo uraditi ili izjaviti… »
"Spavala sam u Teslinom krevetu i sanjala sam..." Jovana Jeremić se oglasila iz Amerike: Shvatila sam poruku!
Kurir pre 25 dana
Voditeljka Jovana Jeremić se trenutno nalazi u Americi, gde je otputovala kako bi izveštavala domaću javnost o tamošnjim izborima, a društvo i podršku joj pravi njen partner Dragan. Jovana je juče otputovala u Ameriku, i otkako je stigla često se… »
"Spavala sam u Teslinom krevetu": Jovana Jeremić se oglasila iz Amerike: "Imala sam san, shvatila sam poruku"
Blic pre 25 dana
Voditeljka Jovana Jeremić se trenutno, sa svojim partnerom Draganom Stankovićem, nalazi u Americi odakle će izveštavati o poliičkim izborima. Jovana je juče otputovala u Ameriku, i otkako je stigla često se oglašava i na svom Instagramu i pokazuje… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 2 satajoš 84 povezane
Policija: U Kragujevcu uhapšen osumnjičeni za krađu robe vredne 460.000 dinara
Novi magazin pre 40 minutajoš 83 povezane
Henes pohvalno o Zvezdi: "Razumem zašto su bez bodova, tabela nas neće zavarati!"
Sportske.net pre 1 satjoš 39 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Izrael prihvatio prekid vatre sa Hezbolahom; IDF nastavlja sa napadima na Gazu – poginulo 11 civila
RTV pre 5 minutajoš 35 povezanih