Повезане вести

„Теслину собу где је умро сам преживела и спавала сам у његовом кревету“: Јована Јеремић у Америци је већ блам века – а тек…

„Теслину собу где је умро сам преживела и спавала сам у његовом кревету“: Јована Јеремић у Америци је већ блам века – а тек…

Нова 01.11.2024
: Водитељка "Пинк" телевизије, Јована Јеремић, отпутовала је јуче у Америку како би извештавала о тамошњим председничким изборима који су заказани за 5. новембар. И иако смо очекивали да ће већ при слетању на америчко тло… »
"Спавала сам у Теслином кревету и сањала сам..." Јована Јеремић се огласила из Америке: Схватила сам поруку!

"Спавала сам у Теслином кревету и сањала сам..." Јована Јеремић се огласила из Америке: Схватила сам поруку!

Курир 01.11.2024
Водитељка Јована Јеремић се тренутно налази у Америци, где је отпутовала како би извештавала домаћу јавност о тамошњим изборима, а друштво и подршку јој прави њен партнер Драган. Јована је јуче отпутовала у Америку, и откако… »
"Спавала сам у Теслином кревету": Јована Јеремић се огласила из Америке: "Имала сам сан, схватила сам поруку"

"Спавала сам у Теслином кревету": Јована Јеремић се огласила из Америке: "Имала сам сан, схватила сам поруку"

Блиц 01.11.2024
Водитељка Јована Јеремић се тренутно, са својим партнером Драганом Станковићем, налази у Америци одакле ће извештавати о полиичким изборима. Јована је јуче отпутовала у Америку, и откако је стигла често се оглашава и на свом… »

Вести дана »