Povezane vesti
„Teslinu sobu gde je umro sam preživela i spavala sam u njegovom krevetu“: Jovana Jeremić u Americi je već blam veka –…
Nova 01.11.2024
: Voditeljka "Pink" televizije, Jovana Jeremić, otputovala je juče u Ameriku kako bi izveštavala o tamošnjim predsedničkim izborima koji su zakazani za 5. novembar. I iako smo očekivali da će već pri sletanju na američko tlo uraditi ili izjaviti… »
"Spavala sam u Teslinom krevetu i sanjala sam..." Jovana Jeremić se oglasila iz Amerike: Shvatila sam poruku!
Kurir 01.11.2024
Voditeljka Jovana Jeremić se trenutno nalazi u Americi, gde je otputovala kako bi izveštavala domaću javnost o tamošnjim izborima, a društvo i podršku joj pravi njen partner Dragan. Jovana je juče otputovala u Ameriku, i otkako je stigla često se… »
"Spavala sam u Teslinom krevetu": Jovana Jeremić se oglasila iz Amerike: "Imala sam san, shvatila sam poruku"
Blic 01.11.2024
Voditeljka Jovana Jeremić se trenutno, sa svojim partnerom Draganom Stankovićem, nalazi u Americi odakle će izveštavati o poliičkim izborima. Jovana je juče otputovala u Ameriku, i otkako je stigla često se oglašava i na svom Instagramu i pokazuje… »
Vesti dana »
Srpsko narodno pozorište otkazalo večerašnje predstave zbog incidenta u Ruzveltovoj, glumci se obratili publici (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Tajrik Džons atraktivno zakucao, a onda proslavio sa navijačima Partizana (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
„Bojim se da RTS sada postaje saučesnik u zločinu režima“: Božidar Đurović o crvenim rukama i targetiranju studenata i umetnika u Dnevniku
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
Zoran Anđelković traži da se najstrože kazni vozač automobila koji je udario studentkinju u Ruzveltovoj (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana