Povezane vesti
Evo šta je prethodilo razvodu Nikole Rađena i Milice Ristić
Story pre 3 sata
Razvod Milice Ristić i Nikole Rađena glavna je tema domaćih medija. Nikola navode o razvodu nije želeo da komentariše, ali ih je Milica Ristić za "Blic" potvrdila. - Istina je da nismo više zajedno. Ja sam dobro. Zajedno smo doneli tu odluku i u… »
Ne posipam se pepelom, samo govorim kako je bilo: Nikola Rađen o razvodu
Story pre 3 sata
Nikola Rađen se razvodi nakon dve godine braka. Naime, bivši vatrepolista i pevačica Milica Rađen su doneli odluku da se nakon dve godine braka razvedu. - Istina je da nismo više zajedno. Ja sam dobro. Zajedno smo doneli tu odluku i u dobrim smo… »
Oglasila se Milica nakon razvoda pa progovorila: Istina je, ja sam dobro... Evo šta je još rekla o njihovom odnosu
Kurir pre 3 sata
Bivši vaterpolista Nikola Rađen se razveo od supruge Milice Rađen, a pevačica je potvrdila za domaće medije da je ova informacija tačna. - Istina je da nismo više zajedno. Ja sam dobro. Zajedno smo doneli tu odluku i u dobrim smo odnosima jer imamo… »
(Foto) skinula burmu i vratila devojačko prezime: Milica nakon razvoda od Rađena promenila život iz korena
Blic pre 4 sati
Bivši vaterpolista Nikola Rađen razvodi se od supruge Milice Ristić kako je saznao "Blic". Milica je nakon udaje za nekadašnjeg sportistu uzela njegovo prezime, ali nakon kraha braka ona je na svom Instagram nalogu vratila devojačko prezime Ristić… »
Razvodi se NIkola Rađen! Bivši sportista podneo zahtev za razvod od supruge Milice posle dve godine zajedničkog života
Kurir pre 4 sati
Nikola Rađen razvodi se od supruge Milice Ristić, ekskluzivno saznaje Kurir. Nekadašnji vaterpolista i pevačica odlučili su da stave tačku posle dve godine braka. Papire za razvod je podneo sportista. Pokušavali su na sve načine da sačuvaju… »
Prvo oglašavanje Nikole rađena o razvodu od Milice! Evo šta je poručio bivši vaterpolista
Kurir pre 3 sata
Nikola Rađen razvodi se od supruge Milice Rađen, ekskluzivno je saznao Kurir. Ovim povodom pozvali smo proslavljenog vaaterpolistu koji je potvrdio našu informaciju. - Tačno je to što ste čuli, ali dalje ne bih ništa komentarisao - bio je kratak… »
Kad pre? Milica skinula burmu i obrisala prezime! Rađenova bivša žena promenila život iz korena nakon razvoda
Kurir pre 3 sata
Bivši vaterpolista Nikola Rađen nakon dve godine braka razvodi se od supruge Milice Ristić saznaje Kurir. Milica je nakon sklopljenog braka s Rađenom uzela njegovo prezime, a nakon razvoda brže-bolje uklonila je prezime Rađen s društvenih mreža, a… »
Vesti dana »
Štrajk u školama u Srbiji: Šta kažu nastavnici, a šta roditelji đaka
BBC News pre 3 satajoš 51 povezana
Nastavnica istorije Tatjana Stevanović iz "Ribnikara" na suđenju: Isprekidana su mi sećanja, sve je trajalo dva minuta
Insajder pre 6 satijoš 40 povezanih
Poljoprivrednici blokirali put na sat vremena: „Ovo je protest upozorenja”
Vreme pre 7 satijoš 11 povezanih
EPS ugasio 106 blagajni za naplatu struje, nudi dodatni popust za slanje računa na mejl
Biznis.rs pre 6 satijoš 20 povezanih