Povezane vesti
"Govorili su mi da sam seljančica..." Mirka Vasiljević je jako mlada ušla u svet javnog života, a u školi bila predmet…
Kurir pre 3 sata
Glumica Mirka Vasiljević postala deo javnost sveta još tokom detinjstva, što je donelo dosta prednosti, ali i mana u njenom životu. Naime, ona je sa samo pet godina počela da se bavi manekenstvom i voditeljstvom, a kako je jednom prilikom ispričala… »
"Govorili su mi da sam seljančica, da igram u opancima..." Mirka Vasiljević otkrila kroz šta je prolazila: "Razlikovala sam…
Blic pre 4 sati
Glumica Mirka Vasiljević jako rano je postala deo javnost sveta. Sa samo pet godina je počela da se bavi manekenstvom i voditeljstvom, a kako je jednom prilikom ispričala, često je bila na meti podsmeha od strane druge dece. - Sa pet godina sam… »
Vesti dana »
Dačić: Izvučeno 13. telo ispod ruševina na železničkoj stanici u Novom Sadu (VIDEO)
Insajder pre 21 minutajoš 375 povezanih
Završen protest prosvetara u Beogradu, ponovo odbili ponudu Vlade za povećanje plata od 11 odsto
Beta pre 2 satajoš 51 povezana
Ranjena nastavnica ispričala detalje pucnjave u "Ribnikaru", odloženo suđenje Kecmanovićima
RTV pre 5 satijoš 40 povezanih
Protesti poljoprivrednika kod Požarevca i Bavaništa: „Izigrani smo“
N1 Info pre 3 satajoš 11 povezanih
EPS ugasio 106 blagajni za naplatu struje, nudi dodatni popust za slanje računa na mejl
Biznis.rs pre 6 satijoš 20 povezanih