Povezane vesti
Ana Ivanović: Moja deca ne gledaju TV i nemaju “ajpod”
Vesti online pre 25 dana
Bivša teniserka Ana Ivanović uživa u braku sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom koji je krunisan rođenjem njihovih naslednika. “Suprug me ne razume”. Poznati par trenutno porodično boravi u Beogradu, a iako se Ana trudi da sačuva svoju… »
"Mene suprug ne razume": Ana Ivanović progovorila o braku sa Švajnijem, ovo mu smeta kod Srpkinje
Mondo pre 24 dana
Ana Ivanović vaspitava decu po svojim pravilima, i ne podleže društvenim pritiscima. Bivša teniserka Ana Ivanović živi bajku u braku sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a njihova sreća je upotpunjena rođenjem troje dece. Poznati par trenutno… »
(Video) "majka mora da kuva, a dete želi pažnju": Ana Ivanović iskreno o majčinstvu: "Najlakše je dati da gledaju…
Blic pre 25 dana
Nekadašnja prva teniserka sveta Ana Ivanović, koja je nacionalna ambasadorka Unicefa, sa suprugom trenutno boravi u Srbiji, a osim vremena koje provodi sa prijateljima i porodicom, ona je prisustvovala i jednom prestoničkom događaju gde je svojim… »
(Video) "moja deca nemaju nikakve ajpodove i uređaje": Ana Ivanović o vaspitavanju naslednika: "Uvek misliš da neko ima…
Blic pre 25 dana
Bivša teniserka Ana Ivanović sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i decom već nekoliko dana boravi u Beogradu. Ana Ivanović trudi se da intimu sačuva od očiju javnosti, a sada je otkrila na koji način vaspitava decu i istakla da im ne dozvoljava… »
Vesti dana »
NOVOSADSKA OPOZICIJA: Vlast u Novom Sadu je i zvanično deo narko mafije
Moj Novi Sad pre 45 minutajoš 83 povezane
Zvezda bez navijača u Milanu: Prvobitno donesena odluka ostaje na snazi!
Hot sport pre 2 satajoš 39 povezanih
Izrael dogovorio primirje s Libanom! Evo kada će sporazum stupiti na snagu, očekuje se obraćanje Netanjahua
Blic pre 15 minutajoš 35 povezanih