Povezane vesti
Ana Ivanović strogo vaspitava decu i ne podleže društvenim pritiscima: Suprug me ne razume!
Vesti online pre 2 sata
Bivša teniserka Ana Ivanović uživa u braku sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom koji je krunisan rođenjem njihovih naslednika. “Suprug me ne razume”. Poznati par trenutno porodično boravi u Beogradu, a iako se Ana trudi da sačuva svoju… »
(Video) "moja deca nemaju nikakve ajpodove i uređaje": Ana Ivanović o vaspitavanju naslednika: "Uvek misliš da neko ima…
Blic pre 4 sati
Bivša teniserka Ana Ivanović sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i decom već nekoliko dana boravi u Beogradu. Ana Ivanović trudi se da intimu sačuva od očiju javnosti, a sada je otkrila na koji način vaspitava decu i istakla da im ne dozvoljava… »
Vesti dana »
Akcija spasavanja i dalje traje: 11 stradalih, mnogo povređenih u urušavanju nadstrešnice na Železničkoj stanici
N1 Info pre 18 minutajoš 269 povezanih
Završen protest prosvetara u Beogradu, ponovo odbili ponudu Vlade za povećanje plata od 11 odsto
Beta pre 2 satajoš 50 povezanih
"Odletela sam ispod katedre, a pucnji su se nastavili" Ranjena nastavnica istorije iz Ribnikara opisala užas iz učionice: Nisam ni stigla da vidim ko je ušao
Kurir pre 3 satajoš 40 povezanih
Nekoliko udruženja poljoprivrednika Srbije započelo protest u Požarevcu i Bavaništu
NIN pre 5 satijoš 11 povezanih
EPS ugasio 106 blagajni za naplatu struje, nude dodatni popust za slanje računa na mejl
NIN pre 4 satijoš 21 povezana