Povezane vesti
Dešavanja u Novom Sadu otkazana zbog tragedije: Dani piva, Futoška kupusijada...
Radio 021 01.11.2024
Veći broj događaja u Novom Sadu odložen je zbog tragedije na Železničkoj stanici. Manifestacija Novosadski dani piva, koja je trebalo da se održi danas i sutra, otkazana je i javnost će o daljim koracima biti informisana naknadno. Futoška kupusijada… »
Odložena Futoška kupusijada
RTV 01.11.2024
NOVI SAD - Manifestacija Kupusijada koja je bila planirana za sutra, odložena je zbog nesreće na Železničkoj stanici. Na žalost, u ovom trenutku važnije je brinuti o bezbednosti i zdravlju svih, posebno o onima koji su povređeni.Svi mi osećamo duboku… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Blokiran Filozofski fakultet, Upravi dat rok da do 14 časova napusti zgradu, obratio se dekan Alanović
Moj Novi Sad pre 24 minutajoš 41 povezana
Nova.rs: Izgoreo kabinet tužioca JTOK-a koji vodi slučaj "Nadstrešnica"
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih
Uživo: "Kad Amerika cveta, cveta ceo svet, a kad mi propadamo, svi nas pratite"! Tramp drži govor: Ledeno u Davosu, ali ne od zime
Blic pre 14 minutajoš 41 povezana
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 4 satijoš 24 povezane
Sve institucije tržišta kapitala konačno pod istim krovom: Siniša Mali obišao novu zgradu na Prokopu
Kurir pre 49 minutajoš 20 povezanih