Povezane vesti
Sociološkinja Vasić: Apelujem na medije da ne izveštavaju senzacionalistički, potrebna nam je solidarnost
Novi magazin pre 4 sati
Atmosfera u Novom Sadu je jeziva. U celom gradu se čuju sirene, saobraćaj je u kolapsu, ljudi zovu pitaju šta i kako da pomognu, rekla je za N1 sociološkinja Marija Vasić. „Ja sam bila na nastavi kada se sve desilo, svi smo zajedno pratili vesti… »
Sociološkinja Vasić: Apelujem na medije da ne izveštavaju senzacionalistički, potrebna nam je solidarnost
N1 Info pre 4 sati
Atmosfera u Novom Sadu je jeziva. U celom gradu se čuju sirene, saobraćaj je u kolapsu, ljudi zovu pitaju šta i kako da pomognu, rekla je za N1 sociološkinja Marija Vasić. „Ja sam bila na nastavi kada se sve desilo, svi smo zajedno pratili vesti… »
Vesti dana »
Predsednik Vučić: Tražim političku, a pre toga krivičnu odgovornost za tragediju u Novom Sadu (VIDEO)
RTV pre 31 minutajoš 577 povezanih
Održan protest prosvetnih radnika: "I naše porodice zaslužuju dostojanstvo"
Pravda pre 4 satijoš 53 povezane
"Odletela sam ispod katedre, a pucnji su se nastavili" Ranjena nastavnica istorije iz Ribnikara opisala užas iz učionice: Nisam ni stigla da vidim ko je ušao
Kurir pre 8 satijoš 43 povezane
Protesti poljoprivrednika kod Požarevca i Bavaništa: „Izigrani smo“
N1 Info pre 8 satijoš 11 povezanih
Zvezda ispustila dvocifrenu prednost: Aktuelni šampion Evrope slavio u neizvesnoj završnici!
Večernje novosti pre 35 minutajoš 26 povezanih