Povezane vesti
Sociološkinja Vasić: Apelujem na medije da ne izveštavaju senzacionalistički, potrebna nam je solidarnost
Novi magazin 01.11.2024
Atmosfera u Novom Sadu je jeziva. U celom gradu se čuju sirene, saobraćaj je u kolapsu, ljudi zovu pitaju šta i kako da pomognu, rekla je za N1 sociološkinja Marija Vasić. „Ja sam bila na nastavi kada se sve desilo, svi smo zajedno pratili vesti. Onda… »
Sociološkinja Vasić: Apelujem na medije da ne izveštavaju senzacionalistički, potrebna nam je solidarnost
N1 Info 01.11.2024
Atmosfera u Novom Sadu je jeziva. U celom gradu se čuju sirene, saobraćaj je u kolapsu, ljudi zovu pitaju šta i kako da pomognu, rekla je za N1 sociološkinja Marija Vasić. „Ja sam bila na nastavi kada se sve desilo, svi smo zajedno pratili vesti. Onda… »
Vesti dana »
Skup studenata u blokadi "Znanje je moć": Počela šetnja do Hrama Svetog Save, blokiran kružni tok na Slaviji (foto)
Blic pre 22 minutajoš 65 povezanih
Janjić (SRCE): „Kritike ministru Vujiću i najava osveštenja skupštinskih prostorija“
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
Andrija Živković se oglasio posle strašne tragedije: Kapiten PAOK-a doveo ekipu na mesto velike tuge
Mondo pre 12 minutajoš 58 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba „Sava” za tri dinara od 7. februara
Politika pre 3 satajoš 23 povezane