Povezane vesti
Sociološkinja Vasić: Apelujem na medije da ne izveštavaju senzacionalistički, potrebna nam je solidarnost
Novi magazin 01.11.2024
Atmosfera u Novom Sadu je jeziva. U celom gradu se čuju sirene, saobraćaj je u kolapsu, ljudi zovu pitaju šta i kako da pomognu, rekla je za N1 sociološkinja Marija Vasić. „Ja sam bila na nastavi kada se sve desilo, svi smo zajedno pratili vesti. Onda… »
Sociološkinja Vasić: Apelujem na medije da ne izveštavaju senzacionalistički, potrebna nam je solidarnost
N1 Info 01.11.2024
Atmosfera u Novom Sadu je jeziva. U celom gradu se čuju sirene, saobraćaj je u kolapsu, ljudi zovu pitaju šta i kako da pomognu, rekla je za N1 sociološkinja Marija Vasić. „Ja sam bila na nastavi kada se sve desilo, svi smo zajedno pratili vesti. Onda… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih

Nisu pročitali ni slovo, ali žele da naprave cirkus: Dubravka Đedović Handanović o novoj Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima
Kurir pre 12 minutajoš 36 povezanih

Oglasio se šampion Hrvatske nakon katastrofalnog poraza: Ovo će zaboleti fudbalere Rijeke!
Telegraf pre 22 minutajoš 55 povezanih

Šta to Srbija tačno izvozi u SAD i koliko ćemo biti pogođeni Trampovim carinama?
Euronews pre 1 satjoš 58 povezanih