Povezane vesti
Tragedija u Novom Sadu
Dojče vele pre 1 dan
Najmanje 14 je poginulo, a više povređeno u Novom Sadu kada je došlo do rušenja nadstrešnice na železničkoj stanici. Nesreća se dogodila u podne, kada je veliki broj ljudi bio u pokretu. U Srbiji je sutra Dan žalosti. Danas oko 11.50 sati, u… »
Nataša Bekvalac utučena zbog tragedije u Novom Sadu: "Slomljeno mi je srce..."
B92 pre 1 dan
Novosađanka Nataša Bekvalac slomljena je tragedijom koja se dogodila u petak u njenom rodnom gradu. Nakon tragedije u Novom Sadu u kojoj je život izgubilo 14 ljudi, pevačica je na Instagramu iskazala veliku tugu i žaljenje, kao i saučešće… »
Pevači redom otkazuju koncerte zbog tragedije u Novom Sadu: "Grudi me bole, moje srce je uz baš svakog člana porodice"
Mondo pre 3 sata
Brojne javne ličnosti izrazile su saučešće porodicama nastradalih, a u znak solidarnosti sa porodicama žrtava, mnogi pevači su odlučili da otkažu svoje nastupe i koncerte. Tragedija koja se dogodila danas u Novom Sadu, kada je stari deo… »
Oglasio se Grand zbog strašne tragedije u novom sadu! Objavili važno saopštenje povodom proglašenog Dana žalosti
Kurir pre 4 sati
Danas, 1. novembra, Novi Sad je zadesila nezapamćena tragedija kada se deo nadstrešnice na železničkoj stanici srušio, odnevši do sada četrnaest života. Ova katastrofa duboko je potresla celu Srbiju, ali i širi region. Mnoge javne ličnosti su… »
Pevačice van sebe od tuge! Slomila ih vest o tragediji u Novom Sadu, reči kidaju dušu:"Iskreno saučešče porodicama..."
Kurir pre 3 sata
Tragedija koja se dogodila danas u Novom Sadu, kada je stari deo nadstrešnice na železničkoj stanici srušen i odnela, prema poslednjim informacijama, četrnaest života, duboko je potresla Srbiju. Brojne javne ličnosti iz Srbije otkazale su nastupe… »
"Iskreno saučešče porodicama..." Maja Berović se oglasila zbog strašne tragedije na Železničkoj stanici
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Danas, 1. novembra, Novi Sad je zadesila strašna tragedija kada je deo stare nadstrešnice na železničkoj stanici srušen, odnoseći do sada četrnaest života. Ovaj potresni događaj duboko je uzdrmao Srbiju. Mnoge javne ličnosti su… »
Breskvica otkazala nastup u Skoplju zbog tragedije na Železničkoj stanici Novi Sad : "Svim srcem smo uz porodice"
Blic pre 4 sati
Četrnaest ljudi poginulo je kada se danas oko 11.50 sati srušio stari deo nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad, zbog čega brojne javne ličnosti sada otkazuju svoje nastupe. Anđela Ignjatović Breskvica, mlada pevačica, ovim tragičnim… »
„Grudi me bole, užasno se osećam“: Poznate ličnosti otkazuju nastupe nakon tragedije u Novom Sadu i apeluju za pomoć…
Nova pre 5 sati
: Brojne javne ličnosti oglasile su se povodom tragedije koja se dogodila u Novom Sadu. Danas se u Novom Sadu dogodila tragedija kada je nadstrešnica železničke stanice pala, usled čega je stradalo 14 ljudi, dok je više njih povređeno. Brojne javne… »
Oglasio se Grand zbog strašne tragedije u Novom Sadu: Objavili saopštenje povodom proglašenog Dana žalosti
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Danas, 1. novembra, Novi Sad je zadesila nezapamćena tragedija kada se deo nadstrešnice na železničkoj stanici srušio, odnevši do sada četrnaest života. Ova katastrofa duboko je potresla celu Srbiju, ali i širi region. Mnoge javne… »
Ujedinjeni u bolu: Beograđani pale sveće za žrtve nesreće u Novom Sadu
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Nakon stravičnih vesti da je ispod ruševina nadstrešnice Železničke stanice Novi Sad izvučeno 14 tela poginulih, građani Novog Sada okupili su se na mestu pogibije svojih sugrađana, ali i na Trgu slobode, kako bi zapalili sveće… »
Marija Šerifović otkazala koncert u Skoplju zbog tragedije u ns: "Moje srce je uz baš svakog člana porodice.."
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Tragedija koja se dogodila danas u Novom Sadu, kada je stari deo nadstrešnice na železničkoj stanici srušen i odnela trinaest života, duboko je potresla Srbiju. Brojne javne ličnosti izrazile su saučešće porodicama nastradalih… »
Breskvica otkazala nastup u Skoplju zbog stravične tragedije u Novom Sadu: "Svim srcem smo uz porodice"
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Danas, 1. novembra, Novi Sad je zadesila nezapamćena tragedija kada se deo nadstrešnice na železničkoj stanici srušio, odnevši do sada trinaest života, što je duboko potreslo celu Srbiju, ali i region. Mnoge javne ličnosti su… »
"Šokirana sam i slomljeno mi je srce..." Oglasila se skrhana Nataša Bekvalac zbog tragedije u Novom Sadu
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Nakon tragične nesreće koja se dogodila danas, 1. novembra, u Novom Sadu, kada se urušio deo stare železničke stanice, cela zemlja je u šoku i tuzi zbog gubitka života. Ova nesreća, koja je odnela do sada četrnaest života… »
Vesti dana »
Mađarski predsednik i premijer Tamaš Šujok i Viktor Orban izrazili saučešće zbog nesreće u Novom Sadu
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
VJT u Novom Sadu: Do sada iz ruševina izvučeno 14 tela, identifikovano sedam
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih