Povezane vesti
Dobio nanogicu! Sud odbio da odredi pritvor osuđenom za ubistvo koji je pretio novinarki Kurira Jeleni S. Spasić
Kurir 01.11.2024
Saši Miroviću iz Novog Sada, koji je uhapšen zbog sumnje da je ugrozio sigurnost novinarke Kurira Jelene S. Spasić, sud je odredio meru zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor, a ne pritvor od 30 dana, kako je to tražilo Više javno tužilaštvo… »
Ubica uputio stravične pretnje novinarki Kurira, a sada je pušten na slobodu! Jeremić: Jelena S. Spasić je i dalje u…
Kurir 01.11.2024
Saša Mirović koji je zajedno sa Dušanom Rajićem, jednim od osnivača "Dijabetes revolucije" uhapšen u utorak zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke Kurira Jelene S. Spasić, ima pozamašni kriminalni dosije, a prvi put je osuđen kao maloletnik i to zbog… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 4 minutajoš 30 povezanih
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih
Od apola do artemisa: Povratak čoveka na mesec Od istorijskog leta Apola 8 do nove ere Artemis 2 nastavlja put ka zvezdama
Dnevnik pre 59 minutajoš 51 povezana
Putin: Spreman sam da pomognem u rešavanju rata na Bliskom istoku
Nova pre 59 minutajoš 49 povezanih