Povezane vesti

Sferopulos nakon još jednog bolnog poraza poručuje: „Izgubili smo bitku, ali ne i rat“! (video)

Sferopulos nakon još jednog bolnog poraza poručuje: „Izgubili smo bitku, ali ne i rat“! (video)

Hot sport pre 27 dana
Trener crveno- belih govorio nakon novog poraza! Košarkaši Crvene zvezde su poraženi na domaćem terenu od Panatinaikosa u utakmici sedmog kola Evrolige, rezultatom 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26) ! Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE… »
Petrušev se predstavio navijačima zvezde i poručio: „Žao mi je što nisam igrao više minuta“! (video)

Petrušev se predstavio navijačima zvezde i poručio: „Žao mi je što nisam igrao više minuta“! (video)

Hot sport pre 27 dana
Srpski centar ističe da nije spreman! Košarkaši Crvene zvezde su poraženi na domaćem terenu od Panatinaikosa u utakmici sedmog kola Evrolige, rezultatom 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26) ! Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI… »
Sferopulos: Dobro smo odigrali, Panatinaikos je na kraju pokazao kvalitet

Sferopulos: Dobro smo odigrali, Panatinaikos je na kraju pokazao kvalitet

Sportski žurnal pre 27 dana
Zvezda je na 12. mestu Evrolige sa učinkom 3-4 i u sledećem kolu dočekuje Albu. Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da je ekipa odigrala dobar meč. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradu od Panatinaikosa 77:81 u 7… »
Teodosić izjavio saučešće porodicama nastradalih: Bez komentara o utakmici! (video)

Teodosić izjavio saučešće porodicama nastradalih: Bez komentara o utakmici! (video)

Hot sport pre 27 dana
Iskusni plej dao kratku izjavu! Košarkaši Crvene zvezde su poraženi na domaćem terenu od Panatinaikosa u utakmici sedmog kola Evrolige, rezultatom 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26) ! Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI… »
Lesor: "Bilo je bučno, na kraju malo manje, odradili smo posao i idemo kući"

Lesor: "Bilo je bučno, na kraju malo manje, odradili smo posao i idemo kući"

Sportske.net pre 27 dana
Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor prokomentarisao je dramatičnu pobedu svog tima nad Crvenom zvezdom u Beogradu rezultatom 81:77 u sedmom kolu Evrolige. "Rekao sam na poluvremenu da moramo da ispratimo taj intezitet. Velika pobeda, teško okruženje… »
Matijas Lesor nakon pobede: „Bilo je bučno – Na kraju malo manje“

Matijas Lesor nakon pobede: „Bilo je bučno – Na kraju malo manje“

Hot sport pre 27 dana
„Odradili smo posao i idemo kući“ Košarkaši Crvene zvezde su poraženi na domaćem terenu od Panatinaikosa u utakmici sedmog kola Evrolige, rezultatom 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26). U dresu Panatinaikosa, ljubimac navijača Partizana istakao se… »
Zvezda imala +14, ali ipak poražena od šampiona Evrope

Zvezda imala +14, ali ipak poražena od šampiona Evrope

Vesti online pre 27 dana
Košarkaši Panatinaikosa slavili su u Beogradu sa 81:77 protiv Crvene zvezde u sedmom kolu Evrolige. Utakmica je počela minutom ćutanja zbog tragedije u Novom Sadu, a prvu ozbiljniju prednost imao je domaćin kada je Majk Daum dao trojku za 15:10. Grci… »
Lesor: "Bilo je bučno, ali na kraju malo manje"

Lesor: "Bilo je bučno, ali na kraju malo manje"

B92 pre 27 dana
Centar Panatinaikosa Matijas Lesor prokomentarisao je pobedu nad Crvenom zvezdom u Beogradu rezultatom 81:77. Ljubimac navijača Partizana je ove večeri postigao devet poena i imao devet skokova. "Rekao sam na poluvremenu da moramo da ispratimo taj… »
"Bilo je glasno, do kraja, a onda tiho": Oglasio se Matijas Lesor posle pobede nad Zvezdom

"Bilo je glasno, do kraja, a onda tiho": Oglasio se Matijas Lesor posle pobede nad Zvezdom

Mondo pre 27 dana
Francuski centar Matijas Lesor analizirao pobedu nad Crvenom zvezdom. Panatinaikos je posle velikog preokreta u hali "Aleksandar Nikolić" došao do pobede nad Crvenom zvezdom (81:77) u sedmom kolu Evrolige, a ključni igrač i ovoga puta za "zelene" bio… »
Lesor: Nisam baš bio sjajan, ali saigrači su mi čuvali leđa (video)

Lesor: Nisam baš bio sjajan, ali saigrači su mi čuvali leđa (video)

Sportski žurnal pre 27 dana
Posle dramatičnog meča prvak Evrope Panatinaikos je pobedio Crvenu zvezdu u Beogradu 81:77. Matijas Lesor sa po devet poena i skokova imao je najbolji indeks na meču: - Rekli smo na poluvremenu da moramo da pojačamo. Nisam baš bio sjajan, ali… »
Lesor o navijačima Zvezde: Ne bih da dajem komentare (VIDEO)

Lesor o navijačima Zvezde: Ne bih da dajem komentare (VIDEO)

Sport klub pre 27 dana
Matijasa Lesora je kao po običaju dočekala naelektrisana atmosfera od strane navijača Zvezde, ali ovoga puta izašao je kao pobednik. U poluvremenu je od buke jedva uspeo da da izjavu, ali nakon meča nije imao tih problema. „Morali smo da se… »
"E to neću komentarisati!" Matijas Lesor nakon trijumfa Panatinaikosa nad Crvenom zvezdom

"E to neću komentarisati!" Matijas Lesor nakon trijumfa Panatinaikosa nad Crvenom zvezdom

Večernje novosti pre 27 dana
Košarkaši Panatinaikosa pobedili su na gostovanju u Beogradu ekipu Crvene zvezde sa 81:77, a nakon meča Matijas Lesor izneo je svoje utiske. FOTO: EPA Nakon meča, Lesor nije previše dužio. - Rekao sam na poluvremenu, utakmica velikog intenziteta… »
Lesor davao izjavu, pa razvukao osmeh "od uha do uha" posle pobede nad Zvezdom: "Čuvali su mi leđa..."

Lesor davao izjavu, pa razvukao osmeh "od uha do uha" posle pobede nad Zvezdom: "Čuvali su mi leđa..."

Telegraf pre 27 dana
Crvena zvezda je odigrala dobar mečl u dvorani "Aleksandar Nikolić", a posle dramatične završnice Panatinaikos je slavio 81:77 Posle meča, Matijas Lesor je izneo svoje utiske: - Rekao sam na poluvremenu, utakmica velikog intenziteta. Nisam bio na… »

Vesti dana »