Povezane vesti

Sferopulos: Dobro smo odigrali, Panatinaikos je na kraju pokazao kvalitet

Sferopulos: Dobro smo odigrali, Panatinaikos je na kraju pokazao kvalitet

Sportski žurnal pre 1 dan
Zvezda je na 12. mestu Evrolige sa učinkom 3-4 i u sledećem kolu dočekuje Albu. Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da je ekipa odigrala dobar meč. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradu od Panatinaikosa 77:81 u 7… »
Petrušev se predstavio navijačima zvezde i poručio: „Žao mi je što nisam igrao više minuta“!

Petrušev se predstavio navijačima zvezde i poručio: „Žao mi je što nisam igrao više minuta“!

Hot sport pre 2 sata
Srpski centar ističe da nije spreman! Košarkaši Crvene zvezde su poraženi na domaćem terenu od Panatinaikosa u utakmici sedmog kola Evrolige, rezultatom 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26) ! Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI… »
Teodosić izjavio saučešće porodicama nastradalih: Bez komentara o utakmici! (video)

Teodosić izjavio saučešće porodicama nastradalih: Bez komentara o utakmici! (video)

Hot sport pre 2 sata
Iskusni plej dao kratku izjavu! Košarkaši Crvene zvezde su poraženi na domaćem terenu od Panatinaikosa u utakmici sedmog kola Evrolige, rezultatom 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26) ! Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI… »
Lesor: "Bilo je bučno, na kraju malo manje, odradili smo posao i idemo kući"

Lesor: "Bilo je bučno, na kraju malo manje, odradili smo posao i idemo kući"

Sportske.net pre 4 sati
Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor prokomentarisao je dramatičnu pobedu svog tima nad Crvenom zvezdom u Beogradu rezultatom 81:77 u sedmom kolu Evrolige. "Rekao sam na poluvremenu da moramo da ispratimo taj intezitet. Velika pobeda, teško okruženje… »
Matijas Lesor nakon pobede: „Bilo je bučno – Na kraju malo manje“

Matijas Lesor nakon pobede: „Bilo je bučno – Na kraju malo manje“

Hot sport pre 4 sati
„Odradili smo posao i idemo kući“ Košarkaši Crvene zvezde su poraženi na domaćem terenu od Panatinaikosa u utakmici sedmog kola Evrolige, rezultatom 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26). U dresu Panatinaikosa, ljubimac navijača Partizana istakao se… »
Zvezda imala +14, ali ipak poražena od šampiona Evrope

Zvezda imala +14, ali ipak poražena od šampiona Evrope

Vesti online pre 3 sata
Košarkaši Panatinaikosa slavili su u Beogradu sa 81:77 protiv Crvene zvezde u sedmom kolu Evrolige. Utakmica je počela minutom ćutanja zbog tragedije u Novom Sadu, a prvu ozbiljniju prednost imao je domaćin kada je Majk Daum dao trojku za 15:10. Grci… »
Sferopulos nakon još jednog bolnog poraza poručuje: „Izgubili smo bitku, ali ne i rat“! (foto)

Sferopulos nakon još jednog bolnog poraza poručuje: „Izgubili smo bitku, ali ne i rat“! (foto)

Hot sport pre 3 sata
Trener crveno- belih govorio nakon novog poraza! Košarkaši Crvene zvezde su poraženi na domaćem terenu od Panatinaikosa u utakmici sedmog kola Evrolige, rezultatom 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26) ! Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE… »
Lesor: "Bilo je bučno, ali na kraju malo manje"

Lesor: "Bilo je bučno, ali na kraju malo manje"

B92 pre 3 sata
Centar Panatinaikosa Matijas Lesor prokomentarisao je pobedu nad Crvenom zvezdom u Beogradu rezultatom 81:77. Ljubimac navijača Partizana je ove večeri postigao devet poena i imao devet skokova. "Rekao sam na poluvremenu da moramo da ispratimo taj… »
"Bilo je glasno, do kraja, a onda tiho": Oglasio se Matijas Lesor posle pobede nad Zvezdom

"Bilo je glasno, do kraja, a onda tiho": Oglasio se Matijas Lesor posle pobede nad Zvezdom

Mondo pre 4 sati
Francuski centar Matijas Lesor analizirao pobedu nad Crvenom zvezdom. Panatinaikos je posle velikog preokreta u hali "Aleksandar Nikolić" došao do pobede nad Crvenom zvezdom (81:77) u sedmom kolu Evrolige, a ključni igrač i ovoga puta za "zelene" bio… »
Lesor: Nisam baš bio sjajan, ali saigrači su mi čuvali leđa (video)

Lesor: Nisam baš bio sjajan, ali saigrači su mi čuvali leđa (video)

Sportski žurnal pre 3 sata
Posle dramatičnog meča prvak Evrope Panatinaikos je pobedio Crvenu zvezdu u Beogradu 81:77. Matijas Lesor sa po devet poena i skokova imao je najbolji indeks na meču: - Rekli smo na poluvremenu da moramo da pojačamo. Nisam baš bio sjajan, ali… »
Lesor o navijačima Zvezde: Ne bih da dajem komentare (VIDEO)

Lesor o navijačima Zvezde: Ne bih da dajem komentare (VIDEO)

Sport klub pre 3 sata
Matijasa Lesora je kao po običaju dočekala naelektrisana atmosfera od strane navijača Zvezde, ali ovoga puta izašao je kao pobednik. U poluvremenu je od buke jedva uspeo da da izjavu, ali nakon meča nije imao tih problema. „Morali smo da se… »
"E to neću komentarisati!" Matijas Lesor nakon trijumfa Panatinaikosa nad Crvenom zvezdom

"E to neću komentarisati!" Matijas Lesor nakon trijumfa Panatinaikosa nad Crvenom zvezdom

Večernje novosti pre 4 sati
Košarkaši Panatinaikosa pobedili su na gostovanju u Beogradu ekipu Crvene zvezde sa 81:77, a nakon meča Matijas Lesor izneo je svoje utiske. FOTO: EPA Nakon meča, Lesor nije previše dužio. - Rekao sam na poluvremenu, utakmica velikog intenziteta… »
Lesor davao izjavu, pa razvukao osmeh "od uha do uha" posle pobede nad Zvezdom: "Čuvali su mi leđa..."

Lesor davao izjavu, pa razvukao osmeh "od uha do uha" posle pobede nad Zvezdom: "Čuvali su mi leđa..."

Telegraf pre 4 sati
Crvena zvezda je odigrala dobar mečl u dvorani "Aleksandar Nikolić", a posle dramatične završnice Panatinaikos je slavio 81:77 Posle meča, Matijas Lesor je izneo svoje utiske: - Rekao sam na poluvremenu, utakmica velikog intenziteta. Nisam bio na… »

Vesti dana »