Повезане вести

Петрушев се представио навијачима звезде и поручио: „Жао ми је што нисам играо више минута“! (видео)

Петрушев се представио навијачима звезде и поручио: „Жао ми је што нисам играо више минута“! (видео)

Хот спорт 01.11.2024
Српски центар истиче да није спреман! Кошаркаши Црвене звезде су поражени на домаћем терену од Панатинаикоса у утакмици седмог кола Евролиге, резултатом 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26) ! Објава коју дели ХОТСПОРТ – СПОРТСКЕ… »
Сферопулос након још једног болног пораза поручује: „Изгубили смо битку, али не и рат“! (видео)

Сферопулос након још једног болног пораза поручује: „Изгубили смо битку, али не и рат“! (видео)

Хот спорт 01.11.2024
Тренер црвено- белих говорио након новог пораза! Кошаркаши Црвене звезде су поражени на домаћем терену од Панатинаикоса у утакмици седмог кола Евролиге, резултатом 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26) ! Објава коју дели ХОТСПОРТ –… »
Сферопулос: Добро смо одиграли, Панатинаикос је на крају показао квалитет

Сферопулос: Добро смо одиграли, Панатинаикос је на крају показао квалитет

Спортски журнал 01.11.2024
Звезда је на 12. месту Евролиге са учинком 3-4 и у следећем колу дочекује Албу. Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да је екипа одиграла добар меч. Кошаркаши Црвене звезде поражени су у Београду од… »
Теодосић изјавио саучешће породицама настрадалих: Без коментара о утакмици! (видео)

Теодосић изјавио саучешће породицама настрадалих: Без коментара о утакмици! (видео)

Хот спорт 01.11.2024
Искусни плеј дао кратку изјаву! Кошаркаши Црвене звезде су поражени на домаћем терену од Панатинаикоса у утакмици седмог кола Евролиге, резултатом 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26) ! Објава коју дели ХОТСПОРТ – СПОРТСКЕ ВЕСТИ… »
Лесор: "Било је бучно, на крају мало мање, одрадили смо посао и идемо кући"

Лесор: "Било је бучно, на крају мало мање, одрадили смо посао и идемо кући"

Спортске.нет 01.11.2024
Кошаркаш Панатинаикоса Матијас Лесор прокоментарисао је драматичну победу свог тима над Црвеном звездом у Београду резултатом 81:77 у седмом колу Евролиге. "Рекао сам на полувремену да морамо да испратимо тај интезитет. Велика… »
Звезда имала +14, али ипак поражена од шампиона Европе

Звезда имала +14, али ипак поражена од шампиона Европе

Вести онлине 01.11.2024
Кошаркаши Панатинаикоса славили су у Београду са 81:77 против Црвене звезде у седмом колу Евролиге. Утакмица је почела минутом ћутања због трагедије у Новом Саду, а прву озбиљнију предност имао је домаћин када је Мајк Даум дао… »
Матијас Лесор након победе: „Било је бучно – На крају мало мање“

Матијас Лесор након победе: „Било је бучно – На крају мало мање“

Хот спорт 01.11.2024
„Одрадили смо посао и идемо кући“ Кошаркаши Црвене звезде су поражени на домаћем терену од Панатинаикоса у утакмици седмог кола Евролиге, резултатом 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26). У дресу Панатинаикоса, љубимац навијача… »
Лесор о навијачима Звезде: Не бих да дајем коментаре (ВИДЕО)

Лесор о навијачима Звезде: Не бих да дајем коментаре (ВИДЕО)

Спорт клуб 01.11.2024
Матијаса Лесора је као по обичају дочекала наелектрисана атмосфера од стране навијача Звезде, али овога пута изашао је као победник. У полувремену је од буке једва успео да да изјаву, али након меча није имао тих проблема… »
Лесор: Нисам баш био сјајан, али саиграчи су ми чували леђа (видео)

Лесор: Нисам баш био сјајан, али саиграчи су ми чували леђа (видео)

Спортски журнал 01.11.2024
После драматичног меча првак Европе Панатинаикос је победио Црвену звезду у Београду 81:77. Матијас Лесор са по девет поена и скокова имао је најбољи индекс на мечу: - Рекли смо на полувремену да морамо да појачамо. Нисам баш… »
"Било је гласно, до краја, а онда тихо": Огласио се Матијас Лесор после победе над Звездом

"Било је гласно, до краја, а онда тихо": Огласио се Матијас Лесор после победе над Звездом

Мондо 01.11.2024
Француски центар Матијас Лесор анализирао победу над Црвеном звездом. Панатинаикос је после великог преокрета у хали "Александар Николић" дошао до победе над Црвеном звездом (81:77) у седмом колу Евролиге, а кључни играч и овога… »
Лесор: "Било је бучно, али на крају мало мање"

Лесор: "Било је бучно, али на крају мало мање"

Б92 01.11.2024
Центар Панатинаикоса Матијас Лесор прокоментарисао је победу над Црвеном звездом у Београду резултатом 81:77. Љубимац навијача Партизана је ове вечери постигао девет поена и имао девет скокова. "Рекао сам на полувремену да… »
"Е то нећу коментарисати!" Матијас Лесор након тријумфа Панатинаикоса над Црвеном звездом

"Е то нећу коментарисати!" Матијас Лесор након тријумфа Панатинаикоса над Црвеном звездом

Вечерње новости 01.11.2024
Кошаркаши Панатинаикоса победили су на гостовању у Београду екипу Црвене звезде са 81:77, а након меча Матијас Лесор изнео је своје утиске. ФОТО: ЕПА Након меча, Лесор није превише дужио. - Рекао сам на полувремену, утакмица… »
Лесор давао изјаву, па развукао осмех "од уха до уха" после победе над Звездом: "Чували су ми леђа..."

Лесор давао изјаву, па развукао осмех "од уха до уха" после победе над Звездом: "Чували су ми леђа..."

Телеграф 01.11.2024
Црвена звезда је одиграла добар мечл у дворани "Александар Николић", а после драматичне завршнице Панатинаикос је славио 81:77 После меча, Матијас Лесор је изнео своје утиске: - Рекао сам на полувремену, утакмица великог… »

Вести дана »