Повезане вести
Петрушев се представио навијачима звезде и поручио: „Жао ми је што нисам играо више минута“! (видео)
Хот спорт 01.11.2024
Српски центар истиче да није спреман! Кошаркаши Црвене звезде су поражени на домаћем терену од Панатинаикоса у утакмици седмог кола Евролиге, резултатом 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26) ! Објава коју дели ХОТСПОРТ – СПОРТСКЕ… »
Сферопулос након још једног болног пораза поручује: „Изгубили смо битку, али не и рат“! (видео)
Хот спорт 01.11.2024
Тренер црвено- белих говорио након новог пораза! Кошаркаши Црвене звезде су поражени на домаћем терену од Панатинаикоса у утакмици седмог кола Евролиге, резултатом 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26) ! Објава коју дели ХОТСПОРТ –… »
Сферопулос: Добро смо одиграли, Панатинаикос је на крају показао квалитет
Спортски журнал 01.11.2024
Звезда је на 12. месту Евролиге са учинком 3-4 и у следећем колу дочекује Албу. Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да је екипа одиграла добар меч. Кошаркаши Црвене звезде поражени су у Београду од… »
Теодосић изјавио саучешће породицама настрадалих: Без коментара о утакмици! (видео)
Хот спорт 01.11.2024
Искусни плеј дао кратку изјаву! Кошаркаши Црвене звезде су поражени на домаћем терену од Панатинаикоса у утакмици седмог кола Евролиге, резултатом 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26) ! Објава коју дели ХОТСПОРТ – СПОРТСКЕ ВЕСТИ… »
Лесор: "Било је бучно, на крају мало мање, одрадили смо посао и идемо кући"
Спортске.нет 01.11.2024
Кошаркаш Панатинаикоса Матијас Лесор прокоментарисао је драматичну победу свог тима над Црвеном звездом у Београду резултатом 81:77 у седмом колу Евролиге. "Рекао сам на полувремену да морамо да испратимо тај интезитет. Велика… »
Звезда имала +14, али ипак поражена од шампиона Европе
Вести онлине 01.11.2024
Кошаркаши Панатинаикоса славили су у Београду са 81:77 против Црвене звезде у седмом колу Евролиге. Утакмица је почела минутом ћутања због трагедије у Новом Саду, а прву озбиљнију предност имао је домаћин када је Мајк Даум дао… »
Матијас Лесор након победе: „Било је бучно – На крају мало мање“
Хот спорт 01.11.2024
„Одрадили смо посао и идемо кући“ Кошаркаши Црвене звезде су поражени на домаћем терену од Панатинаикоса у утакмици седмог кола Евролиге, резултатом 77:81 (18:18,28:20, 12:17,19:26). У дресу Панатинаикоса, љубимац навијача… »
Лесор о навијачима Звезде: Не бих да дајем коментаре (ВИДЕО)
Спорт клуб 01.11.2024
Матијаса Лесора је као по обичају дочекала наелектрисана атмосфера од стране навијача Звезде, али овога пута изашао је као победник. У полувремену је од буке једва успео да да изјаву, али након меча није имао тих проблема… »
Лесор: Нисам баш био сјајан, али саиграчи су ми чували леђа (видео)
Спортски журнал 01.11.2024
После драматичног меча првак Европе Панатинаикос је победио Црвену звезду у Београду 81:77. Матијас Лесор са по девет поена и скокова имао је најбољи индекс на мечу: - Рекли смо на полувремену да морамо да појачамо. Нисам баш… »
"Било је гласно, до краја, а онда тихо": Огласио се Матијас Лесор после победе над Звездом
Мондо 01.11.2024
Француски центар Матијас Лесор анализирао победу над Црвеном звездом. Панатинаикос је после великог преокрета у хали "Александар Николић" дошао до победе над Црвеном звездом (81:77) у седмом колу Евролиге, а кључни играч и овога… »
Лесор: "Било је бучно, али на крају мало мање"
Б92 01.11.2024
Центар Панатинаикоса Матијас Лесор прокоментарисао је победу над Црвеном звездом у Београду резултатом 81:77. Љубимац навијача Партизана је ове вечери постигао девет поена и имао девет скокова. "Рекао сам на полувремену да… »
"Е то нећу коментарисати!" Матијас Лесор након тријумфа Панатинаикоса над Црвеном звездом
Вечерње новости 01.11.2024
Кошаркаши Панатинаикоса победили су на гостовању у Београду екипу Црвене звезде са 81:77, а након меча Матијас Лесор изнео је своје утиске. ФОТО: ЕПА Након меча, Лесор није превише дужио. - Рекао сам на полувремену, утакмица… »
Лесор давао изјаву, па развукао осмех "од уха до уха" после победе над Звездом: "Чували су ми леђа..."
Телеграф 01.11.2024
Црвена звезда је одиграла добар мечл у дворани "Александар Николић", а после драматичне завршнице Панатинаикос је славио 81:77 После меча, Матијас Лесор је изнео своје утиске: - Рекао сам на полувремену, утакмица великог… »
Вести дана »

Слава ватрогасаца и Дан сектора за ванредне ситуације: Дан отворених врата за најмлађе (ВИДЕО + АУДИО)
РТВ пре 5 минутајош 23 повезане

ЕУ предлаже увођење царина Израелу: Каја Калас позвала Немачку и Италију да не блокирају одлуке Брисела
Еуроневс пре 1 сатјош 21 повезана