Povezane vesti

Srbija u žalosti: Sablasnu tišinu paraju jecaji: Reka ljudi u Novom Sadu i Kaću, forenzičari ponovo izašli na teren…

Srbija u žalosti: Sablasnu tišinu paraju jecaji: Reka ljudi u Novom Sadu i Kaću, forenzičari ponovo izašli na teren…

Blic 02.11.2024
U petak, 1. novembra oko 11.50 sati 14 osoba je poginulo, a više njih je povređeno, kada se srušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad. U petak se urušila nadstrešnica Železničkoj stanici Novi Sad. Na mestu tragedije u Novom Sadu odmah… »
Šta stoji u dokumentima Srbije i firme iz Kine o rekonstrukciji stanice u Novom Sadu?

Šta stoji u dokumentima Srbije i firme iz Kine o rekonstrukciji stanice u Novom Sadu?

Slobodna Evropa 02.11.2024
"Objekat stanične zgrade u železničkoj stanici u Novom Sadu je u konstruktivnom smislu u dobrom stanju i ne uočavaju se oštećenja koja bi uticala na stabilnost objekta", navodi se u projektu za građevinsku dozvolu iz 2021. godine. Dokumet koji se… »
Anđeli moji, vidimo se uskoro na boljem mestu: Majka se potresnim rečima oglasila o smrti para u Novom Sadu

Anđeli moji, vidimo se uskoro na boljem mestu: Majka se potresnim rečima oglasila o smrti para u Novom Sadu

Telegraf 02.11.2024
Preporučujemo. "Prerano mi vas uze Bog, anđeli moji. Vidimo se uskoro na boljem mestu, čekajte me"...Ovim rečima se majka Anđele Ruman (20), jedne od nastradalih u nesreći koja se dogodila juče u Novom Sadu, oprostila od svoje ćerke potresnom… »
Tuga! Ovde je trebalo da igraju i slave zajedno, miloševi saigrači se okupili! Potresni prizori na terenu, a sutra sahrana…

Tuga! Ovde je trebalo da igraju i slave zajedno, miloševi saigrači se okupili! Potresni prizori na terenu, a sutra sahrana…

Kurir 02.11.2024
Veliki broj prijatelja Miloša Milosavljevića (21) iz Knićanina okupili su se danas kod fudbalskog terena "Potisje" gde je trebalo sa saigračima da proslavi svoj 21. rođendan, međutim, kako su rekli, umesto slavlja, oni mu sada spremaju sahranu… »
„Sve je urađeno po evropskim standardima“: Šta su državni funkcioneri govorili u julu prilikom otvaranja renovirane…

„Sve je urađeno po evropskim standardima“: Šta su državni funkcioneri govorili u julu prilikom otvaranja renovirane…

Nova 02.11.2024
: 14 osoba je stradalo prilikom urušavanja nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu, a pomenuti objekat renoviran je i svečano otvoren 5. jula ove godine. Nekoliko meseci kasnije, tačnije juče, došlo je do urušavanja dela ovog objekta. Pored… »
Hrvatski premijer Plenković izrazio saučešće povodom tragedije u Novom Sadu

Hrvatski premijer Plenković izrazio saučešće povodom tragedije u Novom Sadu

Politika 02.11.2024
ZAGREB – Premijer Hrvatske Andrej Plenković uputio je telegram saučešća predsedniku Vlade Srbije Milošu Vučeviću povodom tragedije u Novom Sadu, u kojoj je nakon rušenja nadstrešnice sa zgrade novosadske Železničke stanice poginulo 14 ljudi… »
Žena je kroz staklo videla kako nadstrešnica pada na njeno dete: Svedok nesreće u Novom Sadu otkrio strašne scene

Žena je kroz staklo videla kako nadstrešnica pada na njeno dete: Svedok nesreće u Novom Sadu otkrio strašne scene

Mondo 02.11.2024
Očevidac nesreće u Novom Sadu, koji tvrdi da je bio na 20 metara od nadstrešnice koja se urušila, opisao je scene koje će zauvek pamtiti. Muškarac koji je bio na 20 metara od nadstrešnice koja se urušila u petak prepodne na staničnoj zgradi… »
Veljko Pajović: Moramo da insistiramo na odgovornosti, bojim se da će za nekoliko dana neki novi događaj da zamagli…

Veljko Pajović: Moramo da insistiramo na odgovornosti, bojim se da će za nekoliko dana neki novi događaj da zamagli…

Nova 02.11.2024
: Gost u emisiji "Među nama" bio je novinar N1, Veljko Pajović. Govoreći o tragediji u Novom Sadu, gde je zbog pada nadstrešnice Železničke stanice poginulo 14, a ranjene tri osobe Pajović kaže da je na tom mestu i u to vreme mogao biti svako od… »
Novosadski student svedok pada nadstrešnice na stanici u Novom Sadu

Novosadski student svedok pada nadstrešnice na stanici u Novom Sadu

NIN 02.11.2024
Drljača kaže i da je nezadovoljan što su prve izjave zvaničnika koji su došli na mesto nesreće bile, kako ocenjuje, pokušaj da "operu ono što se dogodilo”, izjavivši da taj deo stanice nije bio obuhvaćen nedavnom renovacijom i rekonstrukcijom… »
Potresne reči majke devojke koja je stradala u Novom Sadu: „Prerano vas uze Bog, anđeli moji, Čekajte me!“

Potresne reči majke devojke koja je stradala u Novom Sadu: „Prerano vas uze Bog, anđeli moji, Čekajte me!“

Nova 02.11.2024
: Velika tragedija se u petak dogodila u Novom Sadu u kojoj je prema zvaničnim informacijama 14 osoba izgubilo život. Pored tužne poruke koju je majka devojke, koja je izgubila život u toj nesreći, objavila sinoć u kasne sate na društvenoj mreži… »
Ministarstvo informisanja apeluje da se ne objavljuju neproverene informacije o tragediji u Novom Sadu

Ministarstvo informisanja apeluje da se ne objavljuju neproverene informacije o tragediji u Novom Sadu

Telegraf 02.11.2024
Preporučujemo. Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, povodom jučerašnje tragedije u Novom Sadu, apeluje na sve medije da u izveštavanju o ovoj nesreći ne objavljuju neproverene informacije, da se suzdrže od politizacije tragedije i… »
Gde se „sakrila“ građevinska dozvola za rekonstrukciju stanice u Novom Sadu na CEOP-u

Gde se „sakrila“ građevinska dozvola za rekonstrukciju stanice u Novom Sadu na CEOP-u

N1 Info 02.11.2024
Građevinski inženjer Danijel Dašić izjavio je da je građevinska dozvola za taj projekat nestala iz Centralne evidencije objedinjene procedure (CEOP) na portalu Agencije za privredne registre (APR). N1 je dodatnom proverom, međutim, utvrdio da za… »
Saučešća Srbiji iz zemalja u regionu povodom tragedije u Novom Sadu

Saučešća Srbiji iz zemalja u regionu povodom tragedije u Novom Sadu

RTV 02.11.2024
ZAGREB - Povodom tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu, javni funkcioneri Crne Gore uputili su telegrame saučešća porodicama nastradalih, rukovodstvu i građanima Srbije. Potpredsednik Vlade Crne Gore za infrastrukturu i regionalni razvoj… »
Ministarstvo: Apel medijima da u izveštavanju o nesreći u Novom Sadu ne objavljuju neproverene informacije

Ministarstvo: Apel medijima da u izveštavanju o nesreći u Novom Sadu ne objavljuju neproverene informacije

RTV 02.11.2024
BEOGRAD - Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, povodom jučerašnje tragedije u Novom Sadu, uputilo je apel svim medijima da u izveštavanju o ovoj nesreći ne objavljuju neproverene informacije, da se suzdrže od politizacije tragedije i… »
Premijer Severne Makedonije izjavio saučešće porodicama poginulih u nesreći u Novom Sadu

Premijer Severne Makedonije izjavio saučešće porodicama poginulih u nesreći u Novom Sadu

Danas 02.11.2024
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski izrazio je saučešće porodicama nastradalih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu i poželeo brz opravak povređenima. „U ime Vlade i u svoje lično ime, porodicama nastradalih upućujem… »
Plenković izrazio saučešće povodom tragedije u Novom Sadu

Danas 02.11.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izrazio je danas saučešće predsedniku Vlade Srbije Milošu Vučeviću povodom tragedije u Novom Sadu, saopštila je hrvatska vlada. „S iskrenim žaljenjem pratimo strašne vesti iz Novog Sada, gde je usled… »
Ministarstvo: Mediji da ne puštaju neproverene informacije, da poštuju etiku i zakon

Ministarstvo: Mediji da ne puštaju neproverene informacije, da poštuju etiku i zakon

Danas 02.11.2024
Ministarstvo informisanja i telekomunikacija Srbije je danas pozvalo medije da u izveštavanju o jučerašnjoj nesreći u Novom Sadu ne objavljuju neproverene informacije, da se uzdrže od politizacije i senzacionalizma i da poštuju tugu porodica… »

Danas 02.11.2024
Ministarstvo informisanja i telekomunikacija Srbije je danas pozvalo medije da u izveštavanju o jučerašnjoj nesreći u Novom Sadu ne objavljuju neproverene informacije, da se uzdrže od politizacije i senzacionalizma i da poštuju tugu porodica… »
"Ona je ćerka moga brata, nije mi dobro, jako sam loše": Natalija Trik fx jeca na sav glas nakon što je Anđela (20)…

"Ona je ćerka moga brata, nije mi dobro, jako sam loše": Natalija Trik fx jeca na sav glas nakon što je Anđela (20)…

Blic 02.11.2024
U jezivoj nesreći koja se dogodila u Novom Sadu u petak, 1. novembra stradalo je 14 osoba. Među nastradalima je i Anđela Ruman (20) koja je na Železničkoj stanici Novi Sad nastradala sa dečkom fudbalerom Milošem Milosavljevićem (21). Inače… »
"Kao otac, građanin i čovek duboko sam potresen tragedijom u Novom Sadu": Haris Džinović nem od bola, otkazao nastup u…

"Kao otac, građanin i čovek duboko sam potresen tragedijom u Novom Sadu": Haris Džinović nem od bola, otkazao nastup u…

Blic 02.11.2024
Pevač Haris Džinović imao je zakazan koncert za večeras u Osijeku, ali je isti i otkazao zbog tragedije koja je potresla Srbiju i ceo region. U našoj zemlji danas je proglašen Dan žalosti, dok je u Novom Sadu proglašena trodnevna žalost. Haris se… »
"Prerano vas uze Bog, anđeli moji" Potresne reči Anđeline majke: Čekajte me! Porodica i prijatelji opraštaju se od mladog…

"Prerano vas uze Bog, anđeli moji" Potresne reči Anđeline majke: Čekajte me! Porodica i prijatelji opraštaju se od mladog…

Kurir 02.11.2024
Prerano mi vas uze Bog, anđeli moji. Vidimo se uskoro na boljem mestu, čekajte me... Ovo su potresne reči koje je objavila majka Anđele Ruman (20) iz Stare Pazove, inače, jedne od nastradalih u nesreći koja se dogodila juče kada se obrušila… »
Sprovešćemo potupak kako bi se utvrdio uzrok pada nadstrešnice: Posle tragedije u Novom Sadu oglasila se i Inženjerska…

Sprovešćemo potupak kako bi se utvrdio uzrok pada nadstrešnice: Posle tragedije u Novom Sadu oglasila se i Inženjerska…

Kurir 02.11.2024
Povodom tragedije koja se 1. novembra dogodila u Novom Sadu, kada se srušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad, Inženjerska komora Srbije je izrazila svoje najiskrenije saučešće porodicama nastradalih. U saopštenju se navodi da će… »
Haris Džinović otkazao koncert u Osijeku nakon tragedije u Novom Sadu

Haris Džinović otkazao koncert u Osijeku nakon tragedije u Novom Sadu

Kurir 02.11.2024
Tragedija u Novom Sadu potresla je naciju a među onima koji su zbog toga odlučili da promene planove jeste i Haris Džinović, koji je otkazao koncert u hali Zrinjevac u Osijeku, zakazan za 2.11.2024. Jedna od najvećih zvezda u istoriji muzike na… »
Vukašin sedeo na klupi, čitao novine, u sekundi ga beton zatrpao: Krenuo kod ćerke, stradao na Železničkoj stanici

Vukašin sedeo na klupi, čitao novine, u sekundi ga beton zatrpao: Krenuo kod ćerke, stradao na Železničkoj stanici

Mondo 02.11.2024
Potresna ispovest brata nastradalog u Novom Sad. Stravična tragedija koja se dogodila juče u Novom Sadu odnela je živote 14 ljudi, a jedan od njih je Vukašin Raković (69) iz Bukvaca. Do tragedije je došlo kada se obrušila nadstrešnica na… »
Brat stradalog Vukašina u Novom Sadu: Čitao je novine kada se gomila betona srušila na njega

Brat stradalog Vukašina u Novom Sadu: Čitao je novine kada se gomila betona srušila na njega

B92 02.11.2024
Vukašin Raković (69) iz Bukvaca jedna je od 14 žrtava koje su nastradale kada se obrušila stara nadstrešnica na železničkoj stanici u Novom Sadu, njegov brat kaže da je nesrećni čovek išao kod ćerke. Kako je Vukašinov brat rekao on je iza… »
„Nečija ćerka se nije vratila, a moja je bila tamo pre 5 dana“: Tužna objava Ane Kokić o tragediji u Novom Sadu

„Nečija ćerka se nije vratila, a moja je bila tamo pre 5 dana“: Tužna objava Ane Kokić o tragediji u Novom Sadu

Nova 02.11.2024
: Užasna tragedija zadesila je Novi Sad juče, 1. novembra, kada se urušio deo Železničke stanice i usmrtio, kako je za sada poznato, 14 ljudi. U Srbiji je danas proglašen Dan žalosti, dok je u Novom Sadu proglašena trodnevna žalost. Mnoge javne… »
Saoseća se sa bolom: Haris DŽinović otkazao koncert u Osijeku nakon tragedije u Novom Sadu

Saoseća se sa bolom: Haris DŽinović otkazao koncert u Osijeku nakon tragedije u Novom Sadu

Večernje novosti 02.11.2024
TRAGEDIJA u Novom Sadu potresla je naciju, a među onima koji su zbog toga odlučili da promene planove jeste i folk zvezda Haris Džinović, koji je otkazao koncert u hali "Zrinjevac" u Osijeku, zakazan za 2. novembar ove godine. Foto: V. Danilov Jedna… »
Miloš pošao na proslavu svog 21. rođendana, a poginuo sa devojkom na stanici u ns: Brat otkrio šta se dogodilo

Miloš pošao na proslavu svog 21. rođendana, a poginuo sa devojkom na stanici u ns: Brat otkrio šta se dogodilo

Telegraf 02.11.2024
Preporučujemo. Miloš Milosavljević juče je stradao kada se na njega obrušila nadstrešnica Železničke stanice u Novom Sadu u trenutku dok je bio sa devojkom, čiji je život takođe tragično okončan. Ova nesreća odnela je još 12 života, a sada… »
Dan žalosti u Srbiji zbog tragedije u Novom Sadu

Dan žalosti u Srbiji zbog tragedije u Novom Sadu

Stav.life 02.11.2024
Danas je Dan žalosti u Srbiji zbog nesreće koja se juče dogodila u Novom Sadu, u kojoj je stradalo 14 ljudi usled urušavanja konstrukcije Železničke stanice. U Novom Sadu proglašena je trodnevna žalost. U vezi sa nesrećem danas bi trebalo da bude… »
Dan posle tragedije: Troje pacijenata u Novom Sadu i dalje životno ugroženo, identifikovane sve žrtve

Dan posle tragedije: Troje pacijenata u Novom Sadu i dalje životno ugroženo, identifikovane sve žrtve

Euronews 02.11.2024
U Srbiji je dan žalosti, povodom smrti građana stradalih zbog urušavanja natkrivnice na železničkoj stanici u Novom Sadu. U nesreći je poginulo 14 osoba, troje je teže povređeno. Iz VJT Novog Sada saopšteno je da su identifikovane sve žrtve, o… »

N1 Info 02.11.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izrazio je saučešće predsedniku Vlade Srbije Milošu Vučeviću povodom tragedije u Novom Sadu, saopštila je hrvatska vlada. „S iskrenim žaljenjem pratimo strašne vesti iz Novog Sada, gde je usled urušavanja… »
Tragedija na železničkoj stanici u Novom Sadu: 14 mrtvih, među njima i nekoliko dece

Tragedija na železničkoj stanici u Novom Sadu: 14 mrtvih, među njima i nekoliko dece

Danas 02.11.2024
U urušavanju nadstrešnice zgrade železničke stanice u Novom Sadu 1. novembra, pogunulo je 14 ljudi, a troje je teško povređeno, rekli su zvaničnici. Jutro posle tragedije, iz novosadskog tužilaštva su saopštili da su identifikovani svi poginuli… »
"Planirao je da proslavi rođendan, a mi ga sahranjujemo": Prijatelji Miloša (21) koji je sa devojkom Anđelom poginuo na…

"Planirao je da proslavi rođendan, a mi ga sahranjujemo": Prijatelji Miloša (21) koji je sa devojkom Anđelom poginuo na…

Blic 02.11.2024
Miloš Milosavljević (21) iz Knićanina kod Zrenjanina, u nedelju je trebalo da zaigra sa svojim fudbalskim timom važnu utakmicu. Planirao je, kažu, potom i da proslavi svoj rođendan... Njegovi snovi zauvek su prekinuti 1. novembra na Železničkoj… »
"Čitao je novine, kada se konstrukcija srušila na njega": Vukašin (69) čekao je autobus da ode kod ćerke, kada je stradao…

"Čitao je novine, kada se konstrukcija srušila na njega": Vukašin (69) čekao je autobus da ode kod ćerke, kada je stradao…

Blic 02.11.2024
Vukašin Raković (69) iz Bukvaca jedna je od 14 žrtava koje su nastradale kada se obrušila stara nadstrešnica na železničkoj stanici u Novom Sadu, njegov brat kaže da je nesrećni čovek išao kod ćerke. Kako je Vukašinov brat rekao on je iza… »
"Zašto bog uzima: Najbolje?" Prijatelji se opraštaju od Anđele i Miloša koji su poginuli na Železničkoj stanici Novi Sad

"Zašto bog uzima: Najbolje?" Prijatelji se opraštaju od Anđele i Miloša koji su poginuli na Železničkoj stanici Novi Sad

Blic 02.11.2024
Među onima koji su stradali juče u rušenju nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad, nalaze se i Anđela Ruman (20) i Miloš Milosavljević (21), mladi par koji je tek zakoračio u život. Snove, nadanja i želje prekinute su im u 1.11. 2024… »
Vesić: U toku inspekcijski nadzor, tražimo odgovorne u lancu; Dačić: I ministar Vesić će dati izjavu policiji

Vesić: U toku inspekcijski nadzor, tražimo odgovorne u lancu; Dačić: I ministar Vesić će dati izjavu policiji

Insajder 02.11.2024
Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić izjavio je u subotu 2. novembra da je u toku inspekcijski nadzor kako bi se utvrdio uzrok pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Očekuju se odgovori od Saobraćajnog… »
"Krenula sam ka Železničkoj stanici gde se dogodila tragedija. Ne umem da kažem zašto sam odustala i otišla autom za…

"Krenula sam ka Železničkoj stanici gde se dogodila tragedija. Ne umem da kažem zašto sam odustala i otišla autom za…

Blic 02.11.2024
U tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad, stradalo je 14 osoba kada se juče oko 11.50 sati srušio stari deo nadstrešnice. Pevačica Višnja Petrović oglasila se tokom jučerašnjeg dana na Instagramu i tom prilikom je otkrila da je umalo za… »
Miloš je pošao da proslavi svoj 21. Rođendan kada je poginuo sa devojkom anđelom: Brat nastradalog fudbalera otkrio nove…

Miloš je pošao da proslavi svoj 21. Rođendan kada je poginuo sa devojkom anđelom: Brat nastradalog fudbalera otkrio nove…

Kurir 02.11.2024
- Umesto da Miloš Milosavljević Kivi iz Knićanina, u subotu na stadionu FK "Potisje", sa saigračima i prijateljima proslavi svoj 21. rođendan, spremamo se da ga ispratimo na večni počinak. Porodici ćemo ponuditi da klub snosi troškove sahrane… »
Ministar Lončar uputio saučešće porodicama nastradalih zbog tragedije u Novom Sadu

Ministar Lončar uputio saučešće porodicama nastradalih zbog tragedije u Novom Sadu

Euronews 02.11.2024
Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije Zlatibor Lončar uputio je danas saučešće porodicama nastradalih u tragediji u Novom Sadu. "Duboko me je potresla tragedija u Novom Sadu, nem sam od boli i tuge. Porodicama nastradalih upućujem izraze… »
"Mladost ode, kako će posle ovoga roditelji dalje": Prijatelji se opraštaju od Anđele i Miloša poginulih u ns

"Mladost ode, kako će posle ovoga roditelji dalje": Prijatelji se opraštaju od Anđele i Miloša poginulih u ns

Mondo 02.11.2024
Prijatelji se opraštaju od poginulih nakon pada nadstrešnice u Novom Sadu. Među onima koji su stradali u rušenju nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad, nalaze se i Anđela R. (20) i Miloš M. (21), mladi par koji je tek zakoračio u život… »
"Sin prepoznao majku po ruci": Mileva pošla da skine gips, sela da odmori, onda se nadstrešnica srušila

"Sin prepoznao majku po ruci": Mileva pošla da skine gips, sela da odmori, onda se nadstrešnica srušila

Mondo 02.11.2024
Mileva iz Kaća je krenula kod lekara kako bi skinula gips sa noge, u momentu kada je sela na klupu da sačeka autobus, nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad se obrušila na nju. Nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad srušila se juče… »
"Mama, idem u Novi Sad vozom da..." Objava Ane Kokić slama svako srce: "Baš ovako snažno sam je grlila kad..."

"Mama, idem u Novi Sad vozom da..." Objava Ane Kokić slama svako srce: "Baš ovako snažno sam je grlila kad..."

Telegraf 02.11.2024
Preporučujemo. Užasna tragedija zadesila je Novi Sad juče, 1. novembra, kada se urušio deo Železničke stanice i usmrtio, kako je za sada poznato, 14 ljudi. U Srbiji je danas proglašen Dan žalosti, dok je u Novom Sadu proglašena trodnevna žalost… »
"U trenutku nacionalne tragedije, kao otac i čovek, odlučio sam da..." Haris se oglasio o nesreći u Novom Sadu

"U trenutku nacionalne tragedije, kao otac i čovek, odlučio sam da..." Haris se oglasio o nesreći u Novom Sadu

Telegraf 02.11.2024
Juče, 1. novembra, obrušila se nadstrešnica na Železničkoj stanici u Novom Sadu i odnela, kako je do sada poznato, 14 života. Tragedija je potresla ne samo Srbiju, već ceo region. U našoj zemlji danas je proglašen Dan žalosti, dok je u Novom… »
Vukašin krenuo ćerki u posetu, pa poginuo dok je čitao novine na klupi čekajući voz: Iza sebe ostavio 4 dece

Vukašin krenuo ćerki u posetu, pa poginuo dok je čitao novine na klupi čekajući voz: Iza sebe ostavio 4 dece

Telegraf 02.11.2024
Preporučujemo. Stravična tragedija koja se dogodila juče u Novom Sadu odnela je živote 14 ljudi, a jedan od njih je Vukašin Raković (69) iz Bukvaca. Do tragedije je došlo kada se obrušila stara nadstrešnica na Železničkoj stanici, a Vukašinov… »
Svet tuguje sa Srbijom: Strani lideri, zvaničnici i ambasadori izrazili saučešće povodom tragedije u Novom Sadu

Svet tuguje sa Srbijom: Strani lideri, zvaničnici i ambasadori izrazili saučešće povodom tragedije u Novom Sadu

Blic 02.11.2024
Povodom nezapamćene tragedije u Novom Sadu u kojoj je stradalo 14 ljudi, kada se obrušila nadstrešnica objekta Železničke stanice Novi Sad, svoje najiskrenije saučešće uputili su strani zvaničnici, predstavnici međunarodnih organizacija, kao i… »

Blic 02.11.2024
Povodom nezapamćene tragedije u Novom Sadu u kojoj je stradalo 14 ljudi, kada se obrušila nadstrešnica objekta Železničke stanice Novi Sad, svoje najiskrenije saučešće uputili su strani zvaničnici, predstavnici međunarodnih organizacija, kao i… »
FOTO Železnička stanica iz drugog ugla: Radnici proveravaju trenutno stanje konstrukcije

FOTO Železnička stanica iz drugog ugla: Radnici proveravaju trenutno stanje konstrukcije

Radio 021 02.11.2024
Kamion s korpom s kog radnici proveravaju trenutno stanje Železničke stanice nalazi se na mestu nesreće. Radnici proveravaju u kakvom je stanju Železnička stanica. Reporter 021.rs fotografisao je Železničku stanicu sa obližnjeg solitera. Na… »
"Sin ju je prepoznao po ruci": Mileva (75) je iz Kaća pošla u Novi Sad da skine gips sa noge, pa stradala na Železničkoj…

"Sin ju je prepoznao po ruci": Mileva (75) je iz Kaća pošla u Novi Sad da skine gips sa noge, pa stradala na Železničkoj…

Blic 02.11.2024
Nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad srušila se juče dok su ispod nje na klupama sedeli putnici koji su čekali vozove. Stradalo je 14 osoba, među kojima je Mileva Karanović (75) iz Kaća. Kako rođak nastradale kaže za "Blic", Mileva je… »
"Prerano mi vas uze Bog, anđeli: Moji..." Majka tragično stradale Anđele oprostila se od ćerke i njenog dečka potresnom…

"Prerano mi vas uze Bog, anđeli: Moji..." Majka tragično stradale Anđele oprostila se od ćerke i njenog dečka potresnom…

Blic 02.11.2024
U jezivoj nesreći koja se dogodila u Novom Sadu u petak, 1. novembra stradalo je 14 osoba, a od nastradalih se na društvenim mrežama opraštaju njihovi najmiliji. Među njima je i majka Anđele Ruman (20) koja je na Železničkoj stanici Novi Sad… »
"Anđeli moji, čekajte me": Potresne reči Anđeline majke, porodica se oprašta od para koji je stradao u Novom Sadu

"Anđeli moji, čekajte me": Potresne reči Anđeline majke, porodica se oprašta od para koji je stradao u Novom Sadu

Mondo 02.11.2024
Mladi par Anđela Ruman i Miloš Milosavljević su među nastradalima u Novom Sadu. Prerano mi vas uze Bog, anđeli moji. Vidimo se uskoro na boljem mestu, čekajte me... Ovo su potresne reči koje je objavila majka Anđele Ruman (20) iz Stare Pazove… »
Hrvatski premijer Plenković oglasio se povodom tragedije u Novom Sadu: Uputio saučešće premijeru Vučeviću

Hrvatski premijer Plenković oglasio se povodom tragedije u Novom Sadu: Uputio saučešće premijeru Vučeviću

Telegraf 02.11.2024
Preporučujemo. Premijer Hrvatske Andrej Plenković uputio je telegram saučešća predsedniku Vlade Srbije Milošu Vučeviću povodom tragedije u Novom Sadu, u kojoj je nakon rušenja nadstrešnice sa zgrade novosadske Železničke stanice poginulo 14… »
Stručnjaci formiraju stručni tim za istraživanje tragedije u Novom Sadu

Stručnjaci formiraju stručni tim za istraživanje tragedije u Novom Sadu

Telegraf 02.11.2024
Preporučujemo. Inženjerska komora Srbije izražava svoje najiskrenije saučešće porodicama nastradalih, povodom jučerašnje tragedije koja se dogodila u Novom Sadu, kada se srušila nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad. "Komora će… »
Oglasio se i Plenković: Premijer Hrvatske uputio telegram Vučeviću, izrazio najdublje saučešće povodom tragedije u Novom…

Oglasio se i Plenković: Premijer Hrvatske uputio telegram Vučeviću, izrazio najdublje saučešće povodom tragedije u Novom…

Večernje novosti 02.11.2024
PREMIJER Hrvatske Andrej Plenković uputio je telegram saučešća predsedniku Vlade Srbije Milošu Vučeviću povodom tragedije u Novom Sadu, u kojoj je nakon rušenja nadstrešnice sa zgrade novosadske Železničke stanice poginulo 14 ljudi, saopšteno… »
Vesić: U toku inspekcijski nadzor, tražimo odgovorne u lancu

Politika 02.11.2024
Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je u toku inspekcijski nadzor kako bi se utvrdio uzrok pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, a da se očekuju odgovori od Saobraćajnog instituta… »
Ministri Grčke, Crne Gore, BiH i Republike Srpske izrazili saučešće povodom tragedije u Novom Sadu

Ministri Grčke, Crne Gore, BiH i Republike Srpske izrazili saučešće povodom tragedije u Novom Sadu

Politika 02.11.2024
Ministar saobraćaja i infrastrukture Grčke Hristos Stajkuras, ministar komunikacija i saobraćaja i transporta Bosne i Hercegovine Edin Forto i ministarka saobraćaja Crne Gore Maja Vukićević, kao i ministar saobraćaja i veza Republike Srpske… »
Klinički centar Vojvodine: Povređeni na koje je pala nadstrešnica u teškom stanju

Klinički centar Vojvodine: Povređeni na koje je pala nadstrešnica u teškom stanju

Danas 02.11.2024
U Univerzitetskom kliničkom centru Vojvodine agenciji Beta je potvrđeno da su tri osobe povređene u jučerašnjoj nesreći nalaze u izuzetno teškom opštem stanju i da su smešteni na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju. Kako je juče… »
"Život je izgubio naš brat!": Mladi fudbaler (21) i njegova devojka (20) stradali u Novom Sadu

"Život je izgubio naš brat!": Mladi fudbaler (21) i njegova devojka (20) stradali u Novom Sadu

Mondo 02.11.2024
Miloš Milosavljević i Anđela Ruman su među nastradalima u Novom Sadu. Među tragično nastradalima na Železničkoj stanici u Novom Sadu kada se urušio deo nadstrešnice su 21-godišnji Miloš Milosavljević i njegova 20-godišnja devojka Anđela… »
Ministri Grčke, Crne Gore, BiH i Repulike Srpske izrazili sučešće povodom tragedije u Novom Sadu: Ponudili da pruže pomoć…

Ministri Grčke, Crne Gore, BiH i Repulike Srpske izrazili sučešće povodom tragedije u Novom Sadu: Ponudili da pruže pomoć…

Kurir 02.11.2024
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture objavilo je da su je ministar saobraćaja i infrastrukture Grčke Hristos Stajkuras, ministar komunikacija i saobraćaja i transporta Bosne i Hercegovine Edin Forto i ministarka saobraćaja Crne… »
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu u teškom stanju: Oglasili se iz Kliničkog centra Vojvodine

Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu u teškom stanju: Oglasili se iz Kliničkog centra Vojvodine

Mondo 02.11.2024
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu su u teškom stanju. Novih žrtava nesreće kod Železničke stanice Novi Sad nema, a troje povređenih je u teškom opštem stanju, potvrđeno je u Kliničkom centru Vojvodine. "Troje povređenih koji su juče… »
Vesić: U toku je istraga, utvrdićemo ko je odgovoran za nesreću u Novom Sadu

Novi magazin 02.11.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kazao je danas da se istražuje zašto nadstrešnica Železničke stanice u Novom Sadu nije bila predmet rekonstrukcije i da će istraga pokazati ko je odgovoran za nesreću u kojoj je… »
UKCV: Nema novih žrtava, troje povređenih i dalje u teškom opštem stanju

UKCV: Nema novih žrtava, troje povređenih i dalje u teškom opštem stanju

Insajder 02.11.2024
Posle nesreće izazvane obrušavanjem nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, novih žrtava nema, a troje povređenih je u teškom opštem stanju, potvrđeno je za Tanjug u Univerzitetskom kliničkom centru Vojvodine (UKCV). 'Troje… »
Đoković o tragediji u Novom Sadu: Naše misli i molitve su sa porodicama nastradalih

Đoković o tragediji u Novom Sadu: Naše misli i molitve su sa porodicama nastradalih

Radio 021 02.11.2024
Novak Đoković je na društvenim mrežama objavio emotivnu poruku posvećenu žrvtama tragedije u Novom Sadu i njihovim pordicama. "Moje srce je uz sve one pogođene tragedijom u Novom Sadu. Naše najdublje saučešće, misli i molitve porodicama… »

Glas Zaječara 02.11.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kazao je da se istražuje zašto nadstrešnica Železničke stanice u Novom Sadu nije bila predmet rekonstrukcije i da će istraga pokazati ko je odgovoran za nesreću u kojoj je stradalo… »

Danas 02.11.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kazao je danas da se istražuje zašto nadstrešnica Železničke stanice u Novom Sadu nije bila predmet rekonstrukcije i da će istraga pokazati ko je odgovoran za nesreću u kojoj je… »
U centru grada osvanula poruka posvećena stradalima na Železničkoj stanici Novi Sad, građani prolaze i brišu suze (foto)

U centru grada osvanula poruka posvećena stradalima na Železničkoj stanici Novi Sad, građani prolaze i brišu suze (foto)

Blic 02.11.2024
Nakon stravične tragedije koja je pogodila na Železničkoj stanici Novi Sad juče, građani su se masovno okupili kako bi odali počast i oprostili se od 14 stradalih u nesreći. Betonska nadstrešnica koja se srušila juče u 11:50 sati odnela je… »
Ministar Vesić: Pitanje je za struku zašto nadstrešnica nije obuhvaćena rekonstrukcijom

Ministar Vesić: Pitanje je za struku zašto nadstrešnica nije obuhvaćena rekonstrukcijom

Moj Novi Sad 02.11.2024
Zbog urušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu u petak je poginulo 14 osoba, a teško povređeno još tri. Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kaže da je došlo do teške tragedije i da istraga o tome… »
Vesić o tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad: Istraga će utvrditi zašto nadstrešnica nije bila u planu…

Vesić o tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad: Istraga će utvrditi zašto nadstrešnica nije bila u planu…

Kurir 02.11.2024
Zbog urušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu u petak je poginulo 14 osoba, a teško povređeno još tri. Resorni ministar Goran Vesić kaže da se istražuje zašto nadstrešnica nije bila predmet rekonstrukcije. Ispitaćemo ko je… »
Pad nadstrešnice u Novom Sadu – nesreća ili zločin?

Pad nadstrešnice u Novom Sadu – nesreća ili zločin?

Al Jazeera 02.11.2024
Ako je i tačna priča o tome da nadstrešnica nije bila predmet rekonstrukcije, postavlja se pitanje kako je mogla da se renovira stanica bez tog važnog dijela. U Srbiji ponovo dani žalosti, nevine žrtve, izbegavanje odgovornosti i sklanjanje pod… »
"Čuvaj mi Bože, Novi Sad": Osvanula potresna poruka u centru grada posvećena stradalima na železničkoj stanici

"Čuvaj mi Bože, Novi Sad": Osvanula potresna poruka u centru grada posvećena stradalima na železničkoj stanici

Mondo 02.11.2024
U centru Novog Sada je osvanula poruka stradalima u velikoj tragediji na železničkoj stanici. Nakon stravične tragedije koja je pogodila na Železničkoj stanici Novi Sad juče, građani su se masovno okupili kako bi odali počast i oprostili se od 14… »
Ministri Grčke, Crne Gore, BiH i Repulike Srpske izrazili sučešće povodom tragedije u Novom Sadu

Ministri Grčke, Crne Gore, BiH i Repulike Srpske izrazili sučešće povodom tragedije u Novom Sadu

Telegraf 02.11.2024
Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture objavilo je da su je ministar saobraćaja i infrastrukture Grčke Hristos Stajkuras, ministar komunikacija i saobraćaja i transporta Bosne i Hercegovine Edin Forto i ministarka saobraćaja Crne… »
Vesić: U toku inspekcijski nadzor, tražimo odgovorne za nesreću u Novom Sadu

Vesić: U toku inspekcijski nadzor, tražimo odgovorne za nesreću u Novom Sadu

RTV 02.11.2024
BEOGRAD - Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je u toku inspekcijski nadzor kako bi se utvrdio uzrok pada nadstrešnice na železničkoj stanici u Novom Sadu, a da se očekuju odgovori od Saobraćajnog… »
VIDEO Železnička stanica Novi Sad dan posle nesreće: Policija dežura, uklonjen šut, pale se sveće

VIDEO Železnička stanica Novi Sad dan posle nesreće: Policija dežura, uklonjen šut, pale se sveće

Radio 021 02.11.2024
Železnička stanica Novi Sad je i dalje zatvorena, dan nakon nesreće u kojoj je poginulo 14 osoba, a još tri njih teško su povređene. Kako javlja reporter 021, mirno je na bulevarima, a stanicu obezbeđuje policija. Cela potkovica i dalje je… »
Kineska ambasada: Duboko nas je potresla tragedija u Novom Sadu

Kineska ambasada: Duboko nas je potresla tragedija u Novom Sadu

Radio 021 02.11.2024
Kineska ambasada u Beogradu izrazila je saučešće porodicama poginulih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu i poželela brz oporavak povređenima. "Duboko nas je potresla tragedija u Novom Sadu. Ambasador Li Ming i celokupno osoblje Ambasade… »
Naslovne strane za subotu, 2. novembar 2024. godine

Beta 02.11.2024
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 2. novembar, pišu o pogibiji 14 ljudi u Novom Sadu, o litijumu i protestu prosvetnih radnika. ALO - List piše da među stradalima u Novom Sadu ima i dece. BLIC - "Četrnaestoro mrtvih… »

Beta 02.11.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kazao je danas da se istražuje zašto nadstrešnica Železničke stanice u Novom Sadu nije bila predmet rekonstrukcije i da će istraga pokazati ko je odgovoran za nesreću u kojoj je… »
Veliki broj Novosađana palio sveće za stradale

Veliki broj Novosađana palio sveće za stradale

IndeksOnline 02.11.2024
NOVI SAD – Veliki broj Novosađana okupio se sinoć u centru grada kako bi zapalio sveće za četrnaestoro sugrađana koji su juče stradali u velikoj nesreći na Železničkoj stanici u tom gradu. Na Trgu Slobode, glavnom trgu u Novom Sadu, sinoć je… »

IndeksOnline 02.11.2024
BEOGRAD – Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je u toku inspekcijski nadzor kako bi se utvrdio uzrok pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, a da se očekuju odgovori od Saobraćajnog… »

N1 Info 02.11.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kazao je da se istražuje zašto nadstrešnica Železničke stanice u Novom Sadu nije bila predmet rekonstrukcije i da će istraga pokazati ko je odgovoran za nesreću u kojoj je stradalo… »
"Počivajte u miru, anđeli": U stravičnoj nesreći na Železničkoj stanici Novi Sad stradao mladi fudbaler Miloš i njegova…

"Počivajte u miru, anđeli": U stravičnoj nesreći na Železničkoj stanici Novi Sad stradao mladi fudbaler Miloš i njegova…

Blic 02.11.2024
Nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad srušila se juče dok su ispod nje na klupama sedeli putnici koji su čekali vozove. Stradalo je 14 osoba, među kojima su mladić (2003. godište) i devojka (2004 godište.). Novi Sad je obavijen tugom… »
Koliko je koštala rekonstrukcija Železničke stanice u Novom Sadu koja se urušila?

Koliko je koštala rekonstrukcija Železničke stanice u Novom Sadu koja se urušila?

Danas 02.11.2024
U julu ove godine ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je Železnička stanica Novi Sad rekonstruisana i potpuno u funkciji. Tačno četiri meseca kasnije glavna vest u zemlji je da se urušio deo nadstrešnice… »
Vesić o tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad: "Ispitaćemo zašto nadstrešnica nije bila predmet rekonstrukcije"

Vesić o tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad: "Ispitaćemo zašto nadstrešnica nije bila predmet rekonstrukcije"

Blic 02.11.2024
Nakon tragične nesreće koja se dogodila juče, kada je na Železničkoj stanici došlo do rušenja betonske nadstrešnice, oglasio se ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić. "Ovo je teška tragedija za Srbiju, teška… »

Sputnik 02.11.2024
Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je u toku inspekcijski nadzor kako bi se utvrdio uzrok pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Kako je rekao, očekuju se odgovori od… »

Nedeljnik 02.11.2024
Vesić: Istraga će utvrditi ko je odgovoran

Vesić: Istraga će utvrditi ko je odgovoran

B92 02.11.2024
Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je u toku inspekcijski nadzor kako bi se utvrdio uzrok pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Istakao je da se očekuju odgvori od Saobraćajnog… »

Radio sto plus 02.11.2024
ALO – List piše da među stradalima u Novom Sadu ima i dece. BLIC – “Četrnaestoro mrtvih pod srušenom nadstrešnicom” na Železničkoj stanici u Novom Sadu. VEČERNJE NOVOSTI – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić: “Tražićemo i političku… »

Radio sto plus 02.11.2024
“Ovo što se dogodilo je predmet istrage, u toku je inspekcijiski nadzor kako se dogodilo da nadstrešnica padne. I utvrdiće se to zašto nadstrešnica nije bila deo plana rekonsturkcije i ko je utvrdio da nije neophodno da se ona rekonstruiše”… »
Vesić: Živote je izgubilo 14 ljudi, istraga će utvrditi zašto nadstrešnica nije bila u planu rekonstrukcije

Vesić: Živote je izgubilo 14 ljudi, istraga će utvrditi zašto nadstrešnica nije bila u planu rekonstrukcije

RTS 02.11.2024
Zbog urušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu u petak je poginulo 14 osoba, a teško povređeno još tri. Resorni ministar Goran Vesić kaže da se istražuje zašto nadstrešnica nije bila predmet rekonstrukcije. Ispitaćemo ko je… »
"Stajali su pored, sekund kasnije bili su pod betonom": Očevidac rukama sklanjao kamenje kako bi pomogao zatrpanima

"Stajali su pored, sekund kasnije bili su pod betonom": Očevidac rukama sklanjao kamenje kako bi pomogao zatrpanima

Mondo 02.11.2024
Očevidac urušavanja nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu opisao je kako se sve dogodilo. Nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad srušila se juče dok su ispod nje na klupama sedeli putnici koji su čekali vozove. Vrisci, jauci… »
Vesić: U toku inspekcijski nadzor kod Železničke stanice, istraga će utvrditi ko je odgovoran

Vesić: U toku inspekcijski nadzor kod Železničke stanice, istraga će utvrditi ko je odgovoran

Radio 021 02.11.2024
Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je u toku inspekcijski nadzor kako bi se utvrdio uzrok pada nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu. Kako je Vesić rekao za RTS, očekuju se odgovori od… »
Vesić o tragediji u Novom Sadu: Istraga će utvrditi ko je odgovoran u lancu, ko je donosio odluke i stavljao pečate

Vesić o tragediji u Novom Sadu: Istraga će utvrditi ko je odgovoran u lancu, ko je donosio odluke i stavljao pečate

Euronews 02.11.2024
Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je u toku inspekcijski nadzor kako bi se utvrdio uzrok pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, a da se očekuju odgovori od Saobraćajnog instituta… »
Mladi fudbaler i njegova devojka među stradalima u Novom Sadu

Mladi fudbaler i njegova devojka među stradalima u Novom Sadu

Radio 021 02.11.2024
Fudbalski klub Potisje iz Knićanina objavio je da je njihov fudbaler Miloš Milosavljević jedan od poginulih u Novom Sadu, a da je uz njega stradala njegova devojka Anđela Ruman. Oni su dvoje od 14 poginulih kada se juče srušila nadstrešnica na… »
"Da se rekonstruisala nadstrešnica, ovo se ne bi desilo": Vesić najavio da će utvrditi ko je stavljao pečate i potpise

"Da se rekonstruisala nadstrešnica, ovo se ne bi desilo": Vesić najavio da će utvrditi ko je stavljao pečate i potpise

Mondo 02.11.2024
Ministar Vesić kaže da će se utvrditi zašto nadstrešnica koja se urušila nije bila deo rekonstrukcije. Zbog urušavanja nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu u petak je poginulo 14 osoba, a teško povređeno još tri. Resorni ministar… »
U toku inspekcijski nadzor kod Železničke stanice u Novom Sadu, istraga će utvrditi odgovorne

U toku inspekcijski nadzor kod Železničke stanice u Novom Sadu, istraga će utvrditi odgovorne

Ozon 02.11.2024
Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je u toku inspekcijski nadzor na Železničkoj stanici u Novom Sadu radi utvrđivanja uzroka pada nadstrešnice. Vesić je za RTS naglasio da se očekuju odgovori od… »
Vesić: "u toku inspekcijski nadzor, tražimo odgovorne u lancu"

Vesić: "u toku inspekcijski nadzor, tražimo odgovorne u lancu"

Telegraf 02.11.2024
Preporučujemo. Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je u toku inspekcijski nadzor kako bi se utvrdio uzrok pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, a da se očekuju odgovori od… »
Železnička stanica Novi Sad dan posle nesreće: Mirno na bulevarima, policija dežura, uklanja se šut

Železnička stanica Novi Sad dan posle nesreće: Mirno na bulevarima, policija dežura, uklanja se šut

Telegraf 02.11.2024
Preporučujemo. Železnička stanica Novi Sad je i dalje zatvorena, dan nakon nesreće u kojoj je poginulo 14 osoba, a još tri njih teško su povređene. Mirno je na bulevarima, a stanicu obezbeđuje policija. Cela potkovica i dalje je ograđena… »
"Čovek i žena su stajali pored bicikla, sekund kasnije su bili pod betonom": Očevidac tragedije na Železničkoj stanici…

"Čovek i žena su stajali pored bicikla, sekund kasnije su bili pod betonom": Očevidac tragedije na Železničkoj stanici…

Blic 02.11.2024
Nadstrešnica na Železničkoj stanici Novi Sad srušila se juče dok su ispod nje na klupama sedeli putnici koji su čekali vozove. Vrisci, jauci, plač, zapomaganje, rotacije, spasioci - samo su neke od stvari koje očevici nikada neće zaboraviti. Kako… »
Jeziva priča dok se sve rušilo u novom sadu: Gde mi je dete? Tragedija užasnih razmera

Jeziva priča dok se sve rušilo u novom sadu: Gde mi je dete? Tragedija užasnih razmera

Pravda 02.11.2024
"Prodavale smo karte na Železničkoj stanici Novi Sad u trenutku tragedije. Nije bila velika gužva. Od‌jednom smo osetile vibracije, pomislile smo da je možda zemljotres, a zatim smo začule snažan prasak, kao da je pala bomba" Ovako za „Blic“… »
Tragedija pred kojom čovek može samo da zanemi: Saučešće Nikole Dašića, gadonačelnika Kragujevca porodicama žrtava u…

Tragedija pred kojom čovek može samo da zanemi: Saučešće Nikole Dašića, gadonačelnika Kragujevca porodicama žrtava u…

Danas 02.11.2024
U ovim teškim trenucima, ne samo za Novi Sad nego i za celu Srbiju, porodicama nastradalih i svim Novosađanima, u ime građana Kragujevca upućujem najiskrenije saučešće, izjavio je saučešće porodicama žrtava nastradalih u NovomSadu Nikola… »
"Gde mi je dete, gde mi je: Dete?" Radnica Železničke stanice Novi Sad opisala agoniju nakon urušavanja dela nadstrešnice…

"Gde mi je dete, gde mi je: Dete?" Radnica Železničke stanice Novi Sad opisala agoniju nakon urušavanja dela nadstrešnice…

Blic 01.11.2024
"Prodavale smo karte na Železničkoj stanici Novi Sad u trenutku tragedije. Nije bila velika gužva. Odjednom smo osetile vibracije, pomislile smo da je možda zemljostres, a zatim smo začule snažan prasak, kao da je pala bomba" Ovako za "Blic"… »

Vesti dana »