Povezane vesti
Oglasio se Novak Đoković: Moje srce je uz sve pogođene tragedijom u Novom Sadu
Danas pre 28 minuta
Najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković oglasio se povodom tragedije koja se u petak dogodila u Novom Sadu. Đoković je izrazio saučešće porodicama nastadalih. – Moje srce je uz sve one pogođene tragedijom u Novom Sadu. Naše najdublje… »
Đoković: Moje srce, misli i molitve porodicama nastradalih
Sportski žurnal pre 40 minuta
Novakovo saučešće unesrećenim familijama povodom jučerašnje tragedije u Novom Sadu. Novak Đoković je uputio najdublje saučešće porodicama nastradalih u Novom Sadu, nakon pada betonske nadstrešnice na glavnoj železničkoj stanici. - Moje srce… »
Novak se poglasio povodom tragedije: „Moje srce je uz sve one pogođene“
Hot sport pre 1 sat
„Naše najdublje saučešće“ Najveći teniser u istoriji, Novak Đoković, obratio se povodom strašne tragedije koja je zadesila Novi Sad, gde je usled rušenja nadstrešnice na železničkoj stanici živote izgubilo, prema trenutnim izveštajima… »
Fudbaler Miloš i njegova devojka poginuli u tragediji Na stanici u Novom Sadu: „Počivajte u miru anđeli“ (foto)
Hot sport pre 3 sata
„Nikada nećete biti zaboravljeni“ Na železničkoj stanici u Novom Sadu juče se dogodila tragična nesreća kada se deo nadstrešnice srušio, usmrtivši 14 osoba. Među žrtvama su i Miloš Milosavljević Kivi (21) i njegova devojka Anđela Ruman… »
Potresna poruka Novaka: Đoković se emotivno oprostio od stradalih u Novom Sadu
Večernje novosti pre 2 sata
VELIKA tragedija pogodila je Srbiju kada se u Novom Sadu juče u podne obrušila nadstrešnica na železničkoj stanici. Poginulo je 14 osoba, a tri se nalaze u urgentnom centru. Foto: Profimedia Cela Srbija šokirana je zbog dešavanja u Novom Sadu, a… »
FOTO U tragediji u Novom Sadu stradao fudbaler i njegova devojka, klub saopštio užasne vesti
Nova pre 4 sati
: Velika tragedija je potresla Srbiju u petak kada je u Novom Sadu pala nadstrešnica na železničkoj stanici i usmrtila 14 osoba, a preko 30 je povređeno. U užasnoj tragediji stradali su i fudbaler i njegova devojka, a informaciju je saopštio klub… »
Tuga: U tragediji u Novom Sadu stradao fudbaler i njegova devojka, oglasio se klub (foto)
Večernje novosti pre 4 sati
VELIKA tragedija pogodila je Srbiju, u petak je u Novom Sadu pala nadstrešnica na železničkoj stanici, usmrtila je 14 osoba, a ispostavilo se da je jedna od njih fudbaler. FOTO: Facebook/FK ,,Potisje" Knićanin U užasnoj tragediji stradali su i… »
Fudbalski klubovi u Srbiji ujedinjeni u bolu nakon tragedije u Novom Sadu
Danas pre 17 sati
Nakon velike tragedije koja se dogodila u Novom Sadu nakon obrušavanja nadstrešnice na železničkoj stanici, a u kojoj je trinaestoro ljudi izgubilo život, brojni fudbalski klubovi su poslali izjave saučešća porodicama stradalih. – Sa neizmernom… »
Vesti dana »
Identifikovano 13 žrtava tragedije u Novom Sadu, troje u teškom stanju
Al Jazeera pre 28 minutajoš 114 povezane
Inženjer: Netačna tvrdnja da nije bilo radova na nadstrešnici Železničke stanice
Beta pre 1 satjoš 56 povezanih
Iranski vrhovni lider zapretio Izraelu i SAD "razornim odgovorom" zbog napada na Iran
NIN pre 1 satjoš 24 povezane