Povezane vesti
In memoriam: Miloš Milosavljević
Sportski žurnal 02.11.2024
U tragediji u Novom Sadu poginuo mladi fudbaler. U tragediji na železničkoj stanici u Novom Sadu, život su izgubili Miloš Milosavljević i njegova devojka Anđela Ruman. Miloš je bio prvotimac Potisja iz Knićanina, člana Zrenjaninske „A“ lige. Rođen je… »
Dragan Stojković uputio saučešće porodicama stradalih u Novom Sadu
Politika 02.11.2024
Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković uputio je danas saučešće porodicama nastradalih u jučerašnjoj tragediji na železničkoj stanici u Novom Sadu. "Sa velikom tugom upućujem najiskrenije saučešće porodicama nastradalih u tragediji u Novom Sadu. Moje… »
Oglasio se brat poginulog fudbalera: Danas trebalo da proslavi 21. rođendan
Večernje novosti 02.11.2024
U VELIKOJ tragediji koja je potresla Srbiju, u Novom Sadu stradalo je 14 osoba, među kojima je i mladi fudbaler Miloš Milosavljević Kivi, koji je poginuo zajedno sa devojkom. Foto: Novosti arhiva Milošev brat od ujaka Milan Ićić je " Kurir" otkrio da je… »
Oglasio se Novak Đoković: Moje srce je uz sve pogođene tragedijom u Novom Sadu
Danas 02.11.2024
Najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković oglasio se povodom tragedije koja se u petak dogodila u Novom Sadu. Đoković je izrazio saučešće porodicama nastadalih. – Moje srce je uz sve one pogođene tragedijom u Novom Sadu. Naše najdublje saučešće… »
Đoković: "Moje srce je uz sve pogođene tragedijom u Novom Sadu"
Sportske.net 02.11.2024
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković oglasio se povodom tragedije koja je juče pogodila Novi Sad i čitavu Srbiju. Posle urušavanja nadstrešnice na železničkoj stanici u Novom Sadu, poznato je da je poginulo 14 ljudi, uz mnoge povređene. Novak je… »
Đoković: Moje srce, misli i molitve porodicama nastradalih
Sportski žurnal 02.11.2024
Novakovo saučešće unesrećenim familijama povodom jučerašnje tragedije u Novom Sadu. Novak Đoković je uputio najdublje saučešće porodicama nastradalih u Novom Sadu, nakon pada betonske nadstrešnice na glavnoj železničkoj stanici. - Moje srce je uz sve one… »
Novak se poglasio povodom tragedije: „Moje srce je uz sve one pogođene“
Hot sport 02.11.2024
„Naše najdublje saučešće“ Najveći teniser u istoriji, Novak Đoković, obratio se povodom strašne tragedije koja je zadesila Novi Sad, gde je usled rušenja nadstrešnice na železničkoj stanici živote izgubilo, prema trenutnim izveštajima, 14 osoba. Đoković… »
Fudbaler Miloš i njegova devojka poginuli u tragediji Na stanici u Novom Sadu: „Počivajte u miru anđeli“ (foto)
Hot sport 02.11.2024
„Nikada nećete biti zaboravljeni“ Na železničkoj stanici u Novom Sadu juče se dogodila tragična nesreća kada se deo nadstrešnice srušio, usmrtivši 14 osoba. Među žrtvama su i Miloš Milosavljević Kivi (21) i njegova devojka Anđela Ruman (20). Fudbalski… »
Potresna poruka Novaka: Đoković se emotivno oprostio od stradalih u Novom Sadu
VELIKA tragedija pogodila je Srbiju kada se u Novom Sadu juče u podne obrušila nadstrešnica na železničkoj stanici. Poginulo je 14 osoba, a tri se nalaze u urgentnom centru. Foto: Profimedia Cela Srbija šokirana je zbog dešavanja u Novom Sadu, a poruke… »
FOTO U tragediji u Novom Sadu stradao fudbaler i njegova devojka, klub saopštio užasne vesti
Nova 02.11.2024
: Velika tragedija je potresla Srbiju u petak kada je u Novom Sadu pala nadstrešnica na železničkoj stanici i usmrtila 14 osoba, a preko 30 je povređeno. U užasnoj tragediji stradali su i fudbaler i njegova devojka, a informaciju je saopštio klub… »
Tuga: U tragediji u Novom Sadu stradao fudbaler i njegova devojka, oglasio se klub (foto)
VELIKA tragedija pogodila je Srbiju, u petak je u Novom Sadu pala nadstrešnica na železničkoj stanici, usmrtila je 14 osoba, a ispostavilo se da je jedna od njih fudbaler. FOTO: Facebook/FK ,,Potisje" Knićanin U užasnoj tragediji stradali su i fudbaler i… »
Fudbalski klubovi u Srbiji ujedinjeni u bolu nakon tragedije u Novom Sadu
Danas 01.11.2024
Nakon velike tragedije koja se dogodila u Novom Sadu nakon obrušavanja nadstrešnice na železničkoj stanici, a u kojoj je trinaestoro ljudi izgubilo život, brojni fudbalski klubovi su poslali izjave saučešća porodicama stradalih. – Sa neizmernom i… »
Vesti dana »
Sneg i susnežica zahvatili Srbiju: Zlatibor i Šumadija pod belim pokrivačem (FOTO/VIDEO)
Euronews pre 2 minutajoš 13 povezanih
Tramp i Putin spremaju tajni plan za kraj rata: U Ukrajini?! Jedno pitanje stvara ključni problem, Zelenski strepi: "Znamo da rade na nečemu"
Blic pre 42 minutajoš 11 povezanih
Evo kada će biti održan žreb za Svetsko prvenstvo, Hrvatima za dlaku izmakla bitna stvar
Telegraf pre 27 minutajoš 13 povezanih
Detroit ostvario 11. uzastopnu pobedu, rekordna 23. sezona Lebrona Džejmsa u NBA ligi
Radio sto plus pre 32 minutajoš 9 povezanih